Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozor, MiBox si domů přinesl druhou výplatu v životě a teď jsou pro něj všichni ostatní pubertální děti, kterým vše platí rodiče. A jinak já si pamatuju i IQcka a PMDcka, kdyby něco :-)
  • Trol.diskuzni
    Já jsem prostě zastáncem modelu, kdy mi stroj zařídí především svobodu a variabilitu, zatímco já si užitím selskéhu rozumu obstarám bezproblémovou funkčnost. Z tohohle i z finančního hlediska Apple nikdy.
  • EuroSamurai
    No paráda právě si vyjmenoval casual hry bravo!!
  • Ne, tenhle bordel nemyslím. Na ten každý právem zapomene.

Jsou tu jiné hry. NES, SNES, GBA, DS, PS1, PS2, MegaDrive, GBC, atd. jsou jich plné. Xbox360, PS3 a Wii jsou už jich mnohem míň plné.

Ale to neznamené, že neexistují. A tak jen doufám, že na ně potom budeme vzpomínat, a ne na nějaký pitomý skákání před Kinectem.

Jenže pitomý skákání před Kinectem a CoDlike srajdy je všechno, co Sankuri vidí a pak takhle pyskuje.
  • Jo handheldy, kterou rukou honí a kterou hrajou.
  • Black_Hand
    docela mi to pripomelo games open. mame super ceny, ale na xbox. kolik tam z nas melo xbox? skoro nikdo. ale darovanemu koni na zuby nehled. ocenil jsem to i tak. i kdyz se porad snazim strelit bundle killzone 3 a jungle dual shocku. aspon uz se par lidi zacalo tvarit, ze by do doho slo.

ted by bylo jeste zajimavejsi udelat pruzkum specificky pro ps3 a pro pc. pripadne i pro handheldy.

tak me jeste zarazilo, ze ja jsem v nekolika parametrech mimo tabulky...super :P.
  • Mám PC, jsem spokojený, ale v budoucnu plánuji i konzoli .. *4* .. Asi kvůli exkluzivitkám a asi i kvůli tomu, že nevím co s prachama .. *1* ..
  • Macy mas ruzne rady a modely, kterych je ale jenom par oproti miliardam vsemoznych kombinaci sestavenych PC. Z podstaty veci se vyvojari os mohou lepe soustredit na funkcnost softwaru, oprototi Windows a Linuxu, ktere se musi soustredit na kompatibilitu.
  • Myslíš ty úžasné hry s hloubkou, jako jsou Kinect Star Wars, Fable Journey, Just Dance a podobně? Tak to vážně teda nevím, jestli o tom někoho přesvědčíš.
    Ale teď vážně. Je fakt, že jsou to konzole, které na začátku každého svého cyklu posouvají herní průmysl někam kupředu. To, že poslední dobou je to posouvání k totálnímu zjednodušování, to je bohužel věc nemilá, ale hráči to tak asi chtějí. Jinak ale v součastném stavu, tzn. v době, kdy na konzole vychází jen kraviny a všelijakej odpad, tak je to právě PC, co drží herní scénu nad vodou. Podle mě by měly konzole vycházet zhruba cca v 2-3 letých cyklech. pak by to mělo nějáký smysl. takhle bohužel ne. *9*
  • Trol.diskuzni
    No to zas bude mít Petr radost, až si pročte tuto diskuzi! *5*
  • Ty už taky máš dost.

Tady na Games.cz diskuzích si prostě člověk nevybere. V diskuzi má buď rádobyslušné moralteoretiky jako Cahir a Veskoslav, a na druhé straně zapálené, snad už i spálené, fanatiky jako ty.

Čert to vem. Ještě by se měl stavit Lord_Blackadder a bude tady celá parta.
  • Trol.diskuzni
    PC prostě není uzavřená platforma... Vždyť i Macy máš různé. Trochu míň podkuřování za*raným kopírkám z Applu, prosím. *6*
  • Sankuri pamatuješ Amigu? Atari? Ne? aha.

Mimochodem už za tebe zaplatila maminka internet na další měsíc ?
  • Trol.diskuzni
    Já nechápu WOW, konzole, ME, TES, D3, AC, Halo 4 a ilegální kácení lesů v Amazonii!
  • Nejlepsi PC existuje a je to Mac :) Uz z podstaty, ze je to jediny pocitac, ktery je vyraben s konkretnim OS a softwarem na konkretni hardware.
  • To mě taky. Asi nějákej stejnej vykuk, co?
  • Trol.diskuzni
    Nejlepší PC neexistuje - už jen z podstaty toho, čím PC je a z čeho se skládá... (otevřená platforma) *4*

Nejlepší konzole (uzavřená platforma) teda výkonem asi Playstation... I když xboxový ovladač je daleko lepší a to hraje velkou roli pro mě osobně.
  • Ano.

A vyfič za svýma fuckbuddies na GuildWars2.cz.
  • Ja v tom pruzkumu vidim pozitivni to, ze prumerny hrac X360 pracuje :)
  • něčím co už nikdy nepochopíš :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit