Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Říká kopyj, nevidíš? :)
  • Cim predci Killzone fps na PC. Killzone je tupa fpska, kterych je vsude (i na pc) tuny. Na PS3 jsou mnohem zajimavejsi vyjimecnejsi hry.
  • Whoossain
    Říká kdo?
  • sankuri ty si ale troll *12*
  • Trol.diskuzni
    Jsem rád, že jsi se svojí pravdou spokojený... Já taktéž. *4*
  • Veskoslav
    HL a Doom jsou pc série, to že se dodělaly na konzole je jiná věc. Halo je taky na pc, první dva díly, Killzone je obyčejná koridorovka, nic víc. Asi si moc her na pc nehrál, že?

HL 2 vyšel v roce 2004 na pc, v roce 2005 na Xbox (Xbox 360 vyšel v řijnu 2007), což není tak namáhavé, když pc a Xbox mají skoro podobné hry. A na PS3 až v roce 2007 v prosinci. To jenom pro to, že HL 2 byl původně multiplatforma.....Původně byl určen pro pc, následně dodělaný pro Xbox a celé dva roky než to vyšlo na PS3 (které na trhu bylo od listopadu 2006, únor/březen 2007 u nás). Doom 3 vyšel v roce 2004 pouze na pc, částečně vyvynutý na Xbox vyšel o rok později, na Playstation nevyšel vůbec.
  • No jo moje chyba nezjístil jsem si jednu hru jinač Half Life 2 je na konzole, Doom taky. Co takhle celá série Halo obsahující i jednu strategii, série Killzone, to jsou hry které kvalitou přesahují akční hry na PC. Když ti to příjde jako CoD ... (omylem jsem vytvořil nové vlákno)
  • No jo moje chyba nezjístil jsem si jednu hru jinač Half Life 2 je na konzole, Doom taky. Co takhle celá série Halo obsahující i jednu strategii, série Killzone, to jsou hry které kvalitou přesahují akční hry na PC.
  • Veskoslav
    A mimoto, Killzone je takový CoD konzolí. První díl byl super, ale III. díl ten už byl pouhá konzolová koridorka ala Rambo, Halo je už pouhopouhá rýžovačka (navíc zabili mi už všechny oblíbené hrdiny), MGS už taky není to, co to bylo, Uncharted mi vždycky připadalo jako dítě Lary Croft a Indiana Jonese, co bere příliš steroidů:)
  • Ale tak se mi tu nevyplakávej, mně je to uplně jedno, ať si k tomu napíšeš jakýkoliv důvody, furt to bude omezený stejně. :)
  • A jaké žanry jsi vyjmenoval ty? Akční, jednu adventuru a RPG a zavodní. Já vyjmenoval RTS, RPG, Akční, mnoho indie her (např. Gemini Rue, Resonance - jestli chceš adventury). Takže to vychází nastejno. Ale já jsem hráč hlavně RTS a RPG, takže ostatní žanry moc neznám.
  • Veskoslav
    Hard Reset je FPS to jenom pro upřesnění......Dále to jsou série Half Life či Doom, série Wolfstein, celá série Stalker, Tribes Ascend, Blacklight Retribution a další hry z různých žánů. Ale co se namáhám, ty jsi se ani nepodíval, co ti kolega nademnou vypsal, když Hard Reset považuješ za RPG či RTS.
  • Trol.diskuzni
    Mé volební právo rozhodně není tvou starostí. *3* Profilová stránka mého nicku na zdejším webu je designována přesně pro lidi jako jsi ty - aby se podívali a poté konstantně vypsávali do diskuzí, jaká jsem nula, která nikoho nezajímá (paradoxně). *4*
  • Všechny hry co si uvedl jsou buď strategie nebo rpgéčka překvap něčím jiným.
  • No moc bych si nevyskakoval, za omezenou profilovku, jako mšá ty, bys neměl mít ani volební právo :)
  • Trol.diskuzni
    Napsal člověk, který má v avataru XBOX... Fanboy haní fanboye! *15*
  • Omluva - Trine je multiplatforní a Torchlight 2 je jen na PC.
  • skaven123
    no potes buh, keby niekto z games dal na radu radoby urcovacov vkusu ..ale neboj sa, trendy v eu su naslapnute spravnym smerom, tj. jediny spravny nazor - ostatne budu extremisticke .)
  • Abychom se vrátili k tématu *4* : podle mě tričko, džíny a kratší sestřih odpovídá 80% mužské populace, bez ohledu na to jestli hrají nebo ne *1* Jediný ukazatel, který vybočuje z průměru je asi ten vztah *1*
  • PC: Mount and Blade, Zaklínač 1, Settlers 7, Hard Reset, Trine, Legend of Grimrock, Torchlight, Kings Bounty, Starcraft2, ...
    A mnohem víc indie her, protože nemusí platit poplatky Microsoftu a Sony.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit