Přejít na výpis diskuzí
Průzkum: Český X360 hráč je obvykle svobodný a pracuje
25.6.2012 | Petr Poláček
210 příspěvků
-
O co to máme mi, jimž nevadí konzole, PC ani jakékoliv jiné herní zařízení, jednodušší:-)
-
Takáto záchodová diskusia ktorá nikam nevedie... hádaj sa ako chceš konzole začinajú napredovať, sú stále oblúbenejšie ale je na ne stále viac titulou takže si tu nadávaj, kludne sa rozkrájaj od hnevu že niekto napíše, že hrá na xboxe ale aj tak nič nezmeníš maximálne spravíš zo seba debila, ale podľa príspevkou ktoré čitam to nieje vobec potreba...
-
Ja spis brecim aby to stizili.
Ano konzole brzdi interface, pri vzpomince na Skyrim zvracim jeste dneska, ten byl hratelny az PC komunita vydala predelavku ve forme SkyUI -
Nastavovaná kaše byl možná tak Reach a ODST, jinak první tři díly jsou klenoty.
-
Ty jedna blbá kreaturo, ty nemáš vůbec tušení, co se ve světě hw děje, jak to všechno vzniká atd. atd. Jelikož jsi vymazlenej fracek a beztak nějakej zkurvenen čítr *16*
-
ty kravo trole co delas?? se ti tu do toho sere nejaky totalni noob a vsichni mu to zerou, snaz se vic!!
-
nicmene jestli mas s pc neustale problem tak je to bud firmou od ktere pc mas nebo tvyma rukama.
-
to myslis vazne, ze se konzole nereklamuji???? prober se jeniku
-
ldiot si ty ked tu niekomu ideš nabúlikovať, že na pc z roku 2006 hraješ hry na full *15* a len tak mimochodom máš aj xbox..hahahahaha...debil jáááááj...ty si riadna brzda a nie konzoly... *2* a že si ldiot ja za to a tiež nikto iný nemôže..end...
-
coze, jak konzole? konzole za to snad nemuzou, sou to lidi co delaji hry, to ze firmy nechteji investovat do poradne verze pro pc prece neni chyba konzoli. WTF??? Prober se? vse jen jen o penezich ne o konzolich a pc co se her tyce
-
Rozhodně mnohem líp, než ve většině ostatních FPS, kde je hmotnost výbavy naznačená maximálně tím, že když máš třeba LMG, tak uběhneš míň nebo běžíš pomalejc. Mimochodem - třeba takový vstávání z lehu mě u BF3 v MP mnohdy přímo vytáčí. Protože je právě takový neohrabaný a pomalý. Myslim, že to působí celkem "realisticky" na rozdíl od jinejch FPS, kde vojáček z lehu vyskočí jak čertík z krabičky. Ale s Killzone jsem tu čest neměl, takže s tím to porovnat fakt nemůžu.
-
Ve velice omezeném měřítku ano. Zrovna ho hraju.
-
Myslim, že podobnej pocit nabízí i BF3.
-
Pravda, já jsem hrál pouze první 3. díly, takže jsem se nechal asi nést. Ale když jsem se bavil s kamarády, tak říkali, že je to nastavovaná kaše. Na Halo 4 jsem osobně sám zvědavý.
-
Souhlasím. Co ale Killzone přinesla, byl pocit "tíhy". Je to snad jediná střílečka, kde to vypadalo, že dusá hlínu voják s 20kg výbavy a ne hadrová panenka kývající se na skateboardu. Ale to opravdu na označení mástrpís nestačí.
-
Halo je rejžovačka? Ale no tak, kurv@! Do teď jsi působil relativně rozumně. Reach byl excelentní (jak MP/SP) + vypadá, že na Halo 4 skutečně zapracovali (soudě dle vizuální stránky, nového multiplayeru). Sakra, já mám také výkonné herní PC, na kterém hraju rád, ale brát si do huby zrovna tuhle sérii? To chce koule.. To je pak každá FPS rýžovačka jak na PC, tak na konzolích!
-
Sry to mělo přijít jinam...
-
Konzoloidní FPS to mluví za vše :D
-
píšu ti k minulému postu, furt edituješ koment příspěvek *1*
-
Jak vidím tak máš ke každé hře udělaný takový "primitivní" názor. Napsat o Halo, že je to rýžovačka je docela srandovní to univerzum je strašně veliké a pořád je tam co zpracovávat ještě pěkně dlouho. Na pc jsem projel hry, které za to stály, hry které si můžu nyní zahrát na konzoli.