Přejít na výpis diskuzí
První část BioShock Infinite DLC Burial at Sea vyjde v listopadu
25.10.2013 | Petr Poláček
55 příspěvků
-
To ja si prece nemuzu dovolit napsat ze jsou lidi blby, kde bych k tomu prisel.
*3* -
je škoda že se hráči tak snadno nechají nachytat na tyto laciné praktiky, ale je pravda, že celkově inteligence populace upadá, takže je jasné, že bude čím dál těžší vzdorovat marketingovým nesmyslům. Jednoduše herní byznys bude stále více decimován podobnými úžasnými monetizátory již hotového enginu kdy se dodělá pár assetů a za 17 dolarů prodá v Season Pass, čili celkově hráč za hru a pár kratších přídavků utratí 70-80 dolarů. To je síla přesilná prostě:)
-
Souhlasim s tebou, ale mel jsi zacit vetou "Lidi jsou blbi, tak si zvykej". Zbytek sedi.
-
Jiny typ distribuce skrz sit, doba je jina tak si zvykej. *3* Lepsi uz to byt nemuze, je fuk ze to nekdo nekoupi jiny koupi musel bys kazat i vsem na svete, to je zhola nemozna vec. *15*
-
tak ať si pak nikdo nestěžuje, když ten mor typu DLC bude vycházet dál. Takto se datadisků a dalších férových dodatků ke hrám již nikdy nedokčáme, ale je to na hráčích, no.
-
Aha, ja si to treba chci zahrat... at tyhle DLCcka klido vydavaji a naopak nevydavaji placene jine "dlc" kde je velmi malo obsahu. *3*
-
Dokud to budou hráči kupovat tak to budou vydávat. Nekupujte to lidi, fakt ne.
-
Ta prezentace Elizabeth jako tajemná Femme Fatale moc nefunguje. V kanclu je to ještě ok, ale jakmile vylezou ven, pobíhá tam jak střelená.
Krom toho podle ohlasů novinářů, který to už hráli, se ani odlišná (méně akční) hratelnost vůbec nekoná. -
Nevim no, mě teba připadal Datadisc k AoE II teda minimálně stejně dlouhej jak základní hra, Datadisc k Pharaoh byl díky otžnosti pomalu další jak základní hra..
-
Koko°1: tak to ke vec vkusu . Me zas ten datadisk moc nebral . Ale tema bylo ,ze datadisky jsou stejne dlouhy jak puvodni hry .
-
Souhlas a za koupi to stalo, jenze byli i lepsi. *3*
-
DLC normálně nekupuju, ale na tohle jsem byl celkem zvědavej. Základní hra mě docela zklamala, tak jsem si říkal, že toto by mi mohlo spravit dojem. Ale 30 doláčků ochoten zaplatit nejsem. Počkám si až to spadne do nějaké slevy na Steamu a obě budou dohromady za 5 éček. Víc ani ťuk.
-
Neber tu mou reakci tak přehnaně. Myslel jsem to tak, že dřív, kdy vycházely jen datadisk, tak byly hry úplně jinde. Datadisk bylo vlastně pokračování jen se do toho nemuselo nalejt tolik peněz, protože se neupravoval engine. Byly to obří kousky a dost podporovaly prodeje té první hry, kterou jsi k tomu potřeboval. Dneska je doba taky někde jinde a tak si můžou dovolit to vydávat takhle a po kouskách. Pravděpodobně čísla mluví proti nám a tak z toho mají mnohem větší profit než z velkých datadisků.
-
Uh, takže protože ty na to nemáš čas, ostatní se mají smířit s horším produktem? Ok.
A čas nečas, nechtít víc svojí oblíbené hry a nechtít co největší kvalitu takového obsahu může snad jen masochista. -
V tý dnešní záplavě her ať už indie nebo těch s vyššími rozpočty po pravdě ani moc nestýská. Času na to moc není a tak jsem rád, když to stihnu dát po práci za dva večery, případně tomu obětovat víkend.
-
Dokončovala? Borderlands není kompletní bez DLC? Já si ted B2 pořídil, a dodatky si kupuju jenom protože chci.
-
Pak když si člověk koupí jenom základní hru, tak si připadá ochuzenej minimálně o půlku hry.
-
a Mojang stale vydava relativne velky updaty (2-3 updaty = DLC u jinych her) na Minecraft zdarma... No, on je duvod proc tyhle hry nehraju... Naposled jsem zkousel Borderlands 2 a bylo to neco otresnyho. Nedokoncena hra, na kterou vysla s velkym "JOOOO TO JE BOMBA JEN ZA PAR DOLACU" spousta DLC, ktera hru nasledne dokoncovala... A pripady, kdy je DLC na instalacnim disku / v patchi a staci jen prepsat cislo v textaku? (Crusader Kings 2)... to uz je fakt jenom vysmech
-
osobně si myslím, že z myšlenky z nekonečného množství paralelních vesmírů propojených konstatou jde vytěžit víc než Bioshock 1 bez monster
-
AdBlock a můžeš selektivně vybrat reklamu, kterou nechceš zobrazovat nebo použít filtr na všechny reklamy.