Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    To máš asi pravdu. Steam ten čas počítá často nějak divně. Ale zhruba by ten čas odpovídal.

Z těch několika videí, co jsem viděl bych vůbec neřekl, že vzhled je recyklovaný. A pokud si práci usnadnili využitím své databáze zvuků nebo animací (Liz běhá stejně jak v BI), tak to mě až tak netrápí. To dělá kde kdo. Naštvaný bych byl tehdy, kdyby bylo recyklováno jako v COD stylem Ctrl+c a Ctrl+v. A takhle to zatím ani trochu nevypadá.

Myslím že jsem ten poslední, kdo by měl obhajovat DLC. V mnoha případech mi přijdou odfláklá a zbytečná (například ta u Alana Wakea byla hrozná) a ani je nevyhledávám. Ale zrovna Burial at Sea má novou příběhovou linku a nově vytvořené prostředí Rapture před pádem. Není to jen vyseknutý obsah z plné hry. Byla a je možnost si sehnat všechny 3 DLC levně než jedno za patnáctku. Samozřejmě bych byl raději, kdyby udělali nějakou 4-5 hodinovou expanzi. Jenže datadisky k FPSkám snad nikdy nevycházely, takže je nečekám ani teď.
  • Jo všichni..
  • Tak zrovna datadisk k Doom3 RoE byl daleko lepší, než originál.
  • Cože ? Oni to rozdělili na dva díly ? Fuuuuj. Tak to si počkám až to bude někde ve slevě... a to sem se tak těšil....
  • Áno, sťažoval.
  • Urcite ano.
  • Dejte ty reklamy doprdele přez ,celou obrazovku ? jste zdravý? Ještě k tomu na Hyundai nejtrapnější auto pod sluncem !
  • no netrvrdim ,ze jsem hral vsechny datadisky na svete ,ale ty co jsem hral napriklad Doom 3 a nebo Crysis 1 tak ty urcite nebyli tak dlouhe jak puvodni hry .
  • Dřív stávál datadisk cca 800-900kč, ale za tu cenu člověk dostal hru stejně dlouhou, jako základní.
  • Zayl
    Máš pravdu v tom že jsou rozhodně lepší než vytržené Day-0 kousky. Ale kdybych měl srovnat tohle a Throne of Bhaal, Mask of the Betrayer, SC: Broodwar ....

Neříkejte mi že vám se nestýská po skutečných rozšířeních.
  • Ronox
    No na tomhle DLC zrovna bylo dost práce stejně jako tomu je u nadcházejícího DLC k The Last of Us ... znova dělali nahrávací sessiony s herci. Nahrávali novou hudbu, implementují jiný druh hratelnosti jak se nechali slyšet a hlavně to poslední plánované DLC, kdy by člověk měl hrát za Liz bude dost jiný. Jinak jsem rád, že jsi to správně napsal. k XCOMu je to Expansion a je to defakto starej dobrej datadisk narozdíl od DLC. K Bioshocku jsem kupoval Season Pass s dvouma voucherama za 10$ takže to mě netrápí. A ještě jako kvalitně odvedené DLC bych bral ty k Dishonored .. nový hrdina, konečně mluví, nový postavy, zbraně a lokace a k tomu bombový zasazení a možnost podívat se na události z jiného pohledu. Na XCOM se těším taky stejně jako na tohle. Tyhle rozšíření, které jsou očividně dělané až po vydání hry respektuju a většina mě nezklamala narozdíl od těch v Day One a jiné, které trhají hru.
  • Zayl
    Steam není zrovna věrohodný v tomhle ohledu, protože sezení v menu, zapauzovaná hra atd. se vše počítá. I kdyby někdo proběhnu Infinite za pět hodin, furt je ta cena, řekněme 40 euro, ospravedlnitelná. Právě proto že to je celá nová hra, i když si půjčuje řadu nápadů a konceptů z předchozího dílu a dalších her.

To že si užiješ DLC více je sice pro tebe super, ale nic to nemění na relativně menších pracovních nárocích na vývojáře vzhledem k ceně.

Ano je to naprosto logické. Si možná nepochopil proč jsem to zmiňoval. Modely jsou modely, přetexturovat to je zlomek práce, kterou například ve falloutech zvládnout udělat sami fanoušci. A modely jsou jen část toho co jde zrecyklovat.

Na závěr se dostáváme k tomu, proč se my dva nikdy nemůžeme shodnout. Pro mě jsou krátká "různorodá" DLC naprosto k ničemu. Hodina nesouvisejícího mini-příběhu za 5 euro je neskutečná ztráta času. Podívej se na expanzi k X-comu která teď vychází a uvidíš, jak mají rozšíření vypadat.
  • Osobně jsem kompletně proti DLC a jejich současné politice. Málo které DLC opravdu stojí za ty peníze, většina je prosté vystřižení obsahu ze hry. Uznávám, že konktrétně tohle DLC je vyjímkou ale nevím, proč bych měl platit za dvě části jednoho DLC. To je totiž velmi nebezpečný precedent.
  • Zayl
    Ne. DLC se nikdy neříkalo datadisk. Právě proto bych byl rád kdyby se k nim vývojáři vrátili. Radši počkám rok na 10 hodin provázaného, smysluplného obsahu než tady ty DLC komedie co předvádí.
  • Podle steamu:

Dishonored DLCs: 2x 9,99 EUR
    AC3 DLCs: 2x9,99, 1x 7,99 EUR

A pokud srovnám cenu někde jinde (třeba na GMG, kde DLC k Dishonored stojí 9,99 USD), tak se po vynásobení a převedení na Kč dostanu ke stejné ceně jako u Infinite, tzn. 375 Kč s tím, že u Infinite za tu cenu získám ještě navíc ten aréna mód.
  • Nebyla cena poloviční?
  • Jack1947
    Protoze to nebylo DLC ale plnohodnotne rozsireni hry za cenu tomu odpovidajici a tehdy to bylo o necem , ne jako dneska. *4*
  • Walldstein
    DLC vždycky předražená nebyla, ale to byla doba kdy se tomu říkalo Datadisc..
  • Jack1947
    Mohli by byt 3 ale za kazdej za cenu jednoho DLC, je i tak trosku moc. Jedine kdyby obsah byl delsi a bylo toho tam vice.
  • Ocelot
    15?? To si dělaj....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit