Přejít na výpis diskuzí
První část BioShock Infinite DLC Burial at Sea vyjde v listopadu
25.10.2013 | Petr Poláček
55 příspěvků
-
Někdo proběhnul Bioshock Infinite za devět hodin. Já za třináct. A pak znovu na 1999. A pak DLC. Dohromady jsem s ním strávil 50 hodin (podle Steamu). Je to o přístupu. Věřím, že DLC někdo proběhne do hodiny a půl, což je za 15 babek málo. Já si s ním užiji více a se SP mně to vyšlo na 6,6 eur (kdybych nebyl debil, bral bych ho z GMG za dolary). Kdo se bojí koupi na slepo, tak ten SP je k prodeji i teď, když už máme o DLC o mnoho víc infa. A nejspíš bude k prodeji i po vydání prvního dílu.
Samozřejmě že hra pojede na Unreal 3 enginu. To je naprosto logické. A pokud jde o assety, tak o tom pochybuji. Zahraj si první Bioshock. Ty modely jsou hranaté s nízkými textury - nepoužitelné. Navíc bylo Rapture poničené, ale v DLC bude před převratem. Prostě se modely z prvního dílu nedají použít a Columbie z BI je úplně jiná. Autoři několikrát avizovali, že museli vše dělat znovu - assety jim dělalo externí studio.
Asi bych byl radši, kdybych dostal tři rozdílná DLC. Tak či tak by se henrí doba asi nezměnila. Buď kratší a rozdílné, nebo jeden pořádný na dvě části. -
Dishonored mělo DLC na 2 části. AC3 mělo DLC na 3 části.
Stěžoval si někdo tehdy? -
2,5 hodiny za 15 kulatých je příšerná cena. A řekněme si úpřímně, ono je to často daleko kratší než je avizováno, za předpokladu že hráč není úplný levák.
Engine a spousta, spouta assetů bude reused z předchozích her. Kdyby ti měli účtovat stejnou měrou za Infinite tak by tě vyšel tak na 500 zlatých.
DLC byly, jsou a budou předražené. A že to bude na dvě části mě taky moc nemotivuje. -
Pokud to ještě někdo neviděl - 5 minut Burial at Sea s cz titulky:
https://www.youtube.com/watch?v=Ss2JqkMnSV8 -
Ale no tak. Season Pass byl i ve slevě za 14 babek. Takže v podstatě máte druhou část zadarmo, stejně tak jako arénovku Clash in the Clouds, která byla překvapivě docela dobrá. Na první díl Burial at Sea se už nemůžu dočkat.
K tomu rozdělení, první část by měla trvat 2-3 hodiny. Za 15 babek to není až tak zlé (se SP je to ještě lepší). -
Ach jo... A kdyby to bylo jedno DLC, celková herní doba 6-7 hodin a stálo nějakých 20 USD, taky bys protestoval?
Jenom tak mimochodem, tyhle dvě DLC se dají dohromady pořídit za 375 Kč (20 USD). -
Bože :D DLC k DLC.......to je něco jako první kruh hráčského pekla. Opravdu na tohle už není slov. Nenažranost světu vládne. Vážení, strčte si tohle DLC tam kam slunce nesvítí protože tohle opravdu podporovat nebudu.
-
Nenažranost. A zrovna na tohle DLC jsem byl víc zvědavej, než na hru samotnou.
-
Tak pokud nebudou chtít platit za obě části (nebo dohromady nějakou větší sumu) tak proč ne.
-
Ano, ale taky muze byt DLC treba 3-5hodin herni doby a pak by se to i vyplatilo i na ti casti. *4*
-
Uz se tesim , tak at mne nezklamou. *3*
-
DLC na dvě části. Za chvíli si do DLC budeme dokupovat DLC s oblečky.
-
Ach ten herní listopad.
-
Třeba DLC k Dishonored bylo na 2 části.
-
Tak první část jo. Ne že by to bylo něco malého, ale dlc jsem na části ještě neviděl. :D