Přejít na výpis diskuzí
První informace, obrázky a video z Metro: Last Light
31.5.2011 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Ty taky. *1*
-
Tak z tohoto jsem štastný asi tak jako když jsem se dozvěděl o Battlefieldu 3. Je to famózní hra se skvělou atmosférou a příběhem. Knihu jsem četl a bylo skvělé procházet lokace z knihy .
Multiplayeru se trochu bojím. Mohli by to udělat ve stylu že by byly prostě stanice a proti nim zrůdy ale né že by byl konec hry za 10-30 min prostě dlouhodobé akce kde se postupně rozvíjí život v metru . No uvidíme a já osobně se na to těším . *2* -
Nevím co je víc post-apo, jestli celý "mrtvý" svět po atomové válce nebo okolí jaderné vybuchlé elektrárny...
-
V pohodě *1* Už sem se lekl že mě ta čeština nějak unikla, ale to není možný, psal sem do knižního klubu kde byla přeložená 2033 tak mě odpověděli že do obchodů by měla dorazit někdy v září...
-
Osobne se mi Metro moc nelibilo prave kvuli sve linearite.
V uzkych chodbach jsem to jeste chapal,ale na povrchu se urcite daly udelat volnejsi lokace.
Asi jsem jen zmlsany ze Stalkera, ktery mi prisel ve vsem lepsi a mel taky celkem "postapo" atmosferu. -
Já idi.t, ty myslíš 2 díl. tak to jsem nečelt tak promiň. Dneska jsem nějaký přetažený tak mi to nemyslí, ještě jednou promiň
-
Já jsem knihu v pohodě koupil v knihkupectví ( v češtině ). A kniha se nese v takovém tajemném až hororovém nádechu. Opravdu dlouho se mi nestalo abych se u knihy bál ( čteno o půlnoci, ale né že bych byl pos.aný až za ušima :) ), ale i ve dne jsem měl takové mrazení. Kniha má jiný děj, respektive kostra je stejná ale je tam toho víc a je to spletitější. Akce mi v knize přišlo míň ( už je to nějaká doba tak si přesně nepamatuji ). Zkrátka knihou nic nezkazíš. Kniha mě tak nakopla že jsem si zahrál po 2 hru. Kniha mě velmi uchvátila a to jsem nějaký knihomol :) a těším se na další díl.
-
Ty zas nedodržuješ velké písmeno na začátku věty, na konci jsi zase vynechal tečku, čili nemáš právo nikoho kritizovat *1*
-
Nechci aby si mě něco prozradil, ale nese se to v podobným duchu jako "jednička" ? Tak jak jsem psal ? Atmosféra, akce, prostě podobná zápletka ? A ještě, knihu si četl v angličtině nebo snad v ruštině, v češtině zatím není k sehnání...
-
Myslím, že se nemáš čeho bát. Kniha je naprosto v pohodě čtení. *3*
-
Nono, nebuď takovej, píšu z mobilu a ve spěchu tak trochu ohledu *1*
-
Takže ještě nějaký poznatky z článku, jak si mám vyložit pojem "román byl spíše esoterický art-house", našel by se někdo znalejší kdo by mě to vysvětlil, knihu jsem ještě nečetl a bylo by pro mě bylo zklamání kdyby se nenesla v podobným duchu jako 2033, čili temná atmosféra a častá akce. Dál mám strach jak si vývojáři a celý tým poradí s příběhem když už nebudou mít jako předlohu takovou perlu jakou Metro 2033 v knižní podobě byla...
-
Tak tohle si nenechám ujít. :-D Kniha super hra super :-D a od pokračování si slibuji ještě více :-D ...... už abych to měl a pařil :-P. Jen doufám, že tam to platidlo těma nábojema zůstane.
-
tak tos asi přečet jen tuhle knihu, když neznáš pravopis *1*
-
Knihu jsem četl a hru stále ještě nehrál, nicméně už při čtení mi spíš seděla představa rpg ala gothic (putování po celé síti metra, odlišný frakce, blabla..) než čistě akční hry. Ale i tak doženu první díl a budu očekávat další.
Mimochodem, netuší někdo, jestli další díl knihy vyjde i u nás? Nemám představu, jak se tu knižní Metro prodávalo. -
Tak v tom 1% sme davaja:) Ak zrusia naboje ako platidlo tak tu hru zabiju :(
-
no je hrozná
-
Portishead - Machine Gun
-
Odhaduju že patřím mezi to 1%, který četlo knihu a až poté se pustili do hry, a nemůžu říct že by mě to zklamalo, hra si některé údaje z knihy pěkně přikreslila aby vypadali pompézněji a velkolepěji, celkově se moje představy z knihy moc nelišili od toho jak byli prezentovány ve hře, tak už čekám na lokalizaci Metro 2034 do češtiny a hurá do toho !
-
Jo tak na tohle se tesim hodne.Jednicka byla spolu se Stalkerem:CoP snad jedine SP fps za minuly rok,ktere me zaujaly a bavily.Skvela postapokalipticka atmosfera,skvely audiovizual,poutavy pribeh ,poutave a neokoukane prostredi......Proste SP jak ma byt.Sice teto hre by mozna sluselo vice otevrene herni prostredi ala stalker apod.,ale i tak super.
Co se tyce toho stezovani si na placeni naboji-to je krasny priklad toho ,jak se kvuli mene schopnym hracum vsechno zjednodusuje a pak tu mame hry jako cod apod.
Prave nutnost setrit munici dodavalo te hre tu spravnou atmosferu a napeti.Takze pokud chteji vyhovet te narikajici skupine,tak at daji v dalsim dile moznost vyberu,pripadne to priradit k lehcim obtiznostem.