-
quote : Ak ten cas kedy by sme sa mali vyvijat a prisposobovat spolocnosti premarnime tym, ze sa budeme denne niekolko hodin v kuse hnat za tym, aby sme mali lepsie brnenie +1dmg ci mounta +10% speed
Aha, takze je podle tebe lip investovanej cas se hnat za tim, aby jsme meli triko lacoste +1 baleni holek, bmw +10% speed a slunecni bryle diesel +1 charisma ? Tim myslis to prizpusobeni spolecnosti ? -
Ze to tam bude a v jake forme se vi uz asi 3 roky, to jen zelenaci jsou z toho vyhukani:-)
-
Zase osobní názor. On tvrdil, že gw2 má skvělý a propracovaný lore, s čímž když autor nesouhlasí, tak si to může do svýho článku klidně napsat. Mně taky nepříjde lore GW2 promakaný, ale naštěstí to neni to, kvuli čemu to hodlám hrát.
-
ako hovori Abra, tieto veci, teda diamanty za ktorre si kupis tieto veci sa daju kupit aj za goldy (ingame menu) takze JE TO ZADARMO a netaraj tu somariny ked nevies...
http://i.imgur.com/VIrYg.png -
Můžu poprosi o definici normálu? Nějakou vědeckou že by specifikovali normálniho člověka abych se mu mohl co nejvíc podobat protože já sem vždycky chtěl být normální .... je to můj sem nýt normální člověk, dělat normální věci, jíst normální jídlo, jezdit na normální dovolenou.
-
Di do háje s COD ... BF3 mu natrhne řit úplně ve všem.
-
Jedna otázka ... K čemu je jakákoliv činnost v životě která nevede k rozmnožování?
Jednoduchá odpověď: K ničemu. Zachvíli zdechneš úplně stejně jako já a jedinej rozdíl mezi náma bude že ty si čas kdy si se nerozmnožoval trávil jinak než já. Tím pádem si myslím, že než se starat o blaho pařanů a obracet je na "správnou víru" by sis radši mohl jít zašukat a neotravovat tady. -
Sankuri ... prostě to pochop pokud děláš něco jinak než je obvyklé (ve středověku by tě upálili a byl by od tebe a tvojeho ďábelského hraní pokoj) tak je to špatně. Prostě hromada lidí (asi ti s menší inteligencí?) si ještě neuvědomila že každý není stejný a každého baví jiné věci. Co je pro mě ztráta česu a největší nuda, tak pro jiného je to ta nejlepší zábava. Proč se vlastně nedělají jedny kalhoty, jedno auto, jedno jídlo .... možná to bude proto, že každý má rád něco jiného. Možná ti co pořád vykřikují o tom jak je hraní ztráta času by se měli zamyslet nad tím proč mají vůbec potřebu tohle pořád opakovat. Není to vaše nespokojenost s životem? Protože já sem spokojený a nemám potřebu nikoho přesvědčovat ať dělá to samé co já. Já jsem pro to aby si každý dělal co ho baví a v jakém množstí jakém chce ... pokud je připravený nést následky sám za sebe.
-
Nic co by neslo koupit aj za ingame prachy.
-
Ne, ale vzdycky kdyz nekdo brani tenhle system transakci tak je to stylem: "to jsou jenom kosmeticky veci, nejaky hadry a par xp boostu" *15*
-
:) Ty si blazon :D...
JJ nepovedal si, ze je zly, ale mal som pocit, ze si myslis, ze vztahy su zle :), a kedze kazdy vztah je iny a kazdy ma nieco do seba, tak aj koli tomu ta moja uvaha :)
Ale si fakt zvlastny clovek Sankuri :)... Ja si len prajem aby vsetko to co si pisal bola pravda. A ked to tak je, tak fakt Ti drzim palce aby si bol stastny aj nadalej. :)
Tak nech sa Ti dari! Ahoj :) -
Ja jsem nikde nerek ze svet je zly, zil jsem s partnerkou 2 roky a ty bys to asi oznacil za idylicky vztah, ale proste me to po case prestalo bavic, i ten sex me omrzel (a chut se uz nevratila, jsem od te doby asexualni) a nejak me ani nenapadlo zkouset to znovu:-) Mozna az po nejake prirodni katastrofe, az bude lidstvu hrozit vyhynuti tak prilozim ruku k dilu, ale do te doby budu delat to co chci a to co me bavi - hrat mmo:-)
-
Tak vis.... ono je to vec pohladu.
Keby si si povedal, ze cely svet je zly, vztahy su zle, lebo vsak ludia sa v nich podvadzaju, klamu, hadaju, biju.... ze ludia vonku su zlodeji, chamtivci, agresivni alebo arogantni hnupove, ktori myslia len na seba, tak budem mat pravdu ked to poviem? Z nejakej casti urcite.
A budem mat pravdu ked poviem, ze kazdy vztah zacina laskou? Ktora je krasna, je to euforia z niekoho kto ta tiez miluje, ked sa Ti narodi syn ci dcerka ktora sa na Teba podoba a miluje Ta z celeho srdca, ktora je odkazana na Teba aby si ju ako spravny tatko vychoval a ukazal jej/mu svet? Ked poviem ze svet je splet trilionu moznosti co robit, ako travit svoj cas, ze mozes byt takmer cokolkvek si povies ak si zdravy?.... Ze v zivote stretnes plno zaujimavych dobrych, nie len Teba inspirujucich ludi? Mam pravdu? Z urcitej casti urcite...
Tento svet sa neda jednoducho odpisat jednym slovom, ani "dobry" ani "zly". Preto podla mna nie je fer zatvarat si vsetky dcere s odovodnenim, "tento svet je zly".... Pre mna osobne verim tomu budu mat cenu aj tie zazitky pri ktorych som nebol vzdy rad. Urcite to poznas aj sam, urcite sa usmejes nad niecim koli comu si volakedy smutil. Ja napr nad tym ako som mohol chodit s takou tucnou skratou len preto aby som dosiahol niecoho skor ... :D:D...
A takto mozem pokracovat :)... samozrejme ale ako som povedal, vobec Ti neberie Tvoj styl zivota, naopak, tesi ma, ak si naozaj stastny. Ja si sice neviem predstavit ako si sa pri tolkom hrani dokazal osamostatnit financne v 25ke, ale ak to tak je, som naozaj rad aj za Teba :) -
Neznam to zas je nejaky value sunt ne?
-
call of duty..fps stielacka
-
vztahy vazne nemam zapotrebi:-)
http://www.loupak.cz/video/tv-a-radio/9888-vymena-manzelek-facka -
No ked si financne absolutne samostanty, tak nemam nic proti tomu co robis :). Aj ked si v duchu mozno stale myslim, ze ma 1 000 000% by si bol stastnejsi keby si zacal levelovat aj v tom realnom svete, tak toto uz je rovina kedy sa mozem kludne mylit, nevidim do Teba, nie som ty. Takze Ti to v podstate prajem a dufam ze budes stastny co najdlhsie :)
Ako ak si fakt financne samostatny, nikto nemusi toto Tvoje hoby financovat, a dobrovolne svoje zdravie nevyuzivas naplno, tak prosim :). Proste mame rozne nazory, ale akceptujem to. :) -
Co je CoD?
-
super sme radi ze ta hra bavi, pis sa na COD recenze, diky.
-
vidis tam napisane okrasne boosty ? a to tiez neviem ci budu.