Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri
    O tom to neni spravny trolling to je o stylu, nebo dokonce o filozofii. Dementa ze sebe muze udelat kazdy, ale napsat poradny trolling to je umeni, spojene s vytribenym vkusem:-)
  • Presne jak sam priznavas-podobne clanky pisou jen lidi,kteri sami byli ''noliferi''. Lidi si jdou precist neco o hre a dockaji se podobnych ''dobrych'' rad do zivota. V tomhle pripade nejde o to jestli mas nebo nemas pravdu.
  • sankuri
    Jsem tezky introvert, nemam rad spolecnost lidi, vetsi skupiny mi vyslovene vadi (lidi pres net se to ovsem netyka), sport vede akorat k invalidite. Nasoulozil jsem se v zivote dost, uz to proste nepotrebuju, vyrostl jsem z toho a uz s tomu nevratim, tak jako uz niky nebudu delat na pisku babovicky, smir se s tim:-)
  • To bude spise tim,ze drive na 1000 lidi pripadal jeden troll. Dneska na 1 normalniho cloveka pripada 1 troll. Lidi v dnesni dobe ze sebe delaji blbce dobrovolne a radi.
  • tak u mě třeba konkrétně sex,cestování ,poznávání nových zajímavých lidí,sporty - s tim se prostě pc nedá měřit. Ale taky si rád zahraju nějakou gamesku, tenhle mesic sem treba dohral portal 2.
  • moc hezky si to napsal, dřív jsem tady psával podobný věci, který samozřejmě tady nikdy mít dobrej ohlas nebudou. Nevidim důvod proč by si děti i dospělý neměli občas zahrát hry, to se dělalo vždycky a je jedno jestli deskový nebo na pc, nebo karty. Ale pokud někdo tráví několik hodin denně u her, je to fakt smutný. Vim o čem mluvim, jsem hodně společensky aktivní,ale načas jsem si zkusil i herní život pařmana 6h 8 i 12 h v kuse a denně a je to smutnej život. A ty lidi to hluboko v sobě bí akorát jim to strach před normálním životem nedovolí přiznat.

Hrát 6 hodin denně na c je prostě blbost, to je jako hrát 6 hodin denně piškvorky nebo jakoukoliv jinou hru, prostě k ničemu a ubohý..
  • sankuri
    Ti dnesni trollove jsou tak zdegenerovani, jo to ja kdyz byval mladsi to se jinac trollilo:-)
  • sankuri
    A cim je tvuj realny svet tak skvely ze se do nej musi za kazdou cenu probrat?:-) Ja o sobe muzu rict ze jsem dokonale stastny, muzes rict o sobe to same?
  • kdokoliv kdo tohle hraje a je mu víc jak 13 let neni normální..
  • Akokeby vo WoWku neboli pusky a plamenomety... nesom si isty o plamenomete ale myslim ze goblini maju npc robota s plamenometom, akurat sa s nim neda hrat, plamenomet je enigneerova zbran ako spell fire maga... neviem ako sa uz vola.
    - rovno ti moze vadit motorka vo wowku,laser mec v swtor,laser gun v mass effect... je to fantasy hra... v kazdej hre je to iste co vo wowku, pride zmena a haterom to vadi pretoze lepsia hra ide lepsim smerom a novymi vecami ako wow
  • nechapem co moze ludi stale tahat do wow a expit tam. Platit si mesacne palky za to, ze blizzard da za 3 mesiace 1 dung ? nechapem tych ludi ktorych to taha a ktorym nedoplo ze do tej hry NIC nepridavaju, nevylepsuju. Sem tam daju ultra leskleho mounta za 300 korun a 100,000 ludi si ho kupi... nechapem. Co prinesu pandy ? nic, nove... rasu,povolanie,profesiu,lokacie,dungy,novy level,nove bgcka... to nieje NIC NOVE nato ze cata bol na ofiku kolko ? rok a pol ? aky je v tej hre posun ? je to stale to iste dookola iba s inymi vecami,statmi a inym prostredim, preto ludia odchadzaju. WoW som hral od cias TBC az po CATA takze nesom wow hater, hral som to, mal som wow rad ale uz nie...
    Blizzard vie aku konkurenciu mu prinesie GW2... preco asi posuvaju release stae a stale blizsie ?
    a aby som nebol OT do GW2 idem ! a ty co su pisu ze beta bola taka a taka... JE TO BETA ! beta je koli tomu aby hru opravili a pridali veci z navrhu hracov, predsa hra je vymakanejsia ked sa 10,000 ludi zhodne na tom a tom ako 250 clenny dev. team.
    - V hre bol target oznaceny tak, ze oznacene npc bolo cele cervene po okrajoch, na fore sa objavil navrh zmenit to do klasickeho "kruhu pod mobom", ludia si o to napisali a do dalsieho testu to bolo zmenene ! a to islo o closed betu ! takze hra sa moze zmenit aj z 40% obsahovo takze tu nepiste postrehy ktore ani nesu vo finalnej hre. Beta nieje na to aby uputala hracov do hry ale na testovanie hry, ta ma putat hracov az po oficialnom spusteni. Preto to NDA. Ked bude vela ludom vadit balanc, oni to zmenia, aj na wowku kazdym patchom menia cooldowny atd, v kazdej hre ! tak nepiste prosim svoje postrehy z bety ze vas tam zabil ten pretoze je strasne OP a ten pretoze ma taky spell a ze tolko a tolko hracov tam chodilo. Pokial viem tato beta bola urcena pre 200 ludi na 1 server, nebola to masivna beta, tie budu na dalsi mesiac. GW si skusim, no ale som zvedavy na TITAN od blizzardu, mam pocit ze tak ako sa teraz hovori o mmorpg hrach ze kopiruju wow, tak sa bude hovorit o titane ze kopiruje GW2... tot vse.. kto sa chce hadat kludne do mna
  • tak nevim, plamenomety, pušky... *11* asi si radeji vyleveluju svou pandu
  • tohle je zas opačný extrem, mel by ses probrat kym je ješte cas
  • sankuri
    Classy byly vyvazene dostatecne. Do idealu to melo jeste daleko, ale porad lepsi nez vetsina ostatnich mmo.
  • Jak rikas ... na druhou stranu zrovna priznani, ze nekdo je v bete bych nevidel jak takovej problem. Dokonce ani veci, ktery tu pisou sankuri a Knifer nejsou problem, protoze jsou znamy uz nejakou dobu a byla moznost si to vyzkouset na GameConu a tak, kde neplatila NDA.
  • Docela me fascinuje co pises. Ty si od bety cekal vyvazeny postavy v PvP? K cemu si myslis, ze vyrobce betu dela? Aby sis pul roku pred vydanim zahral dokonalou hru? Nehlede na to, ze vybalancovani GW i vsech ostatnich MMO je v podstate vecnej proces rizenej sberem statistickejch dat.
  • no tak tento článek je úplně mimo mísu. GW jsem hrál víc jak 2,5 roku a na dvojku jsem se nevýslovně těšil, ale build, který byl k hraní o víkendu mě spíše odrazuje. Zatím stále věřím, že se jednalo o neduhy closed beta buildu hry, a že finální verze bude mnohem lepší, ale za stávajících zkušeností bych se k hraní této hry nesnížil. Nefungující a totálně nevyvážené PvP mi k PvP MMO prostě nesedí a že to nebyl jen můj názor dokazoval i fakt, že v neděli už prakticky PvP nikdo nehrál, ve scénárkách to ogovalo v lepším případě 1vs1, ve World PvP se rubalo 20 lidí a to bylo celkem vše....osobně si počkám na další testování, ale z toho co jsme zažil o víkendu na mě padla deprese, takhle podělanou hru jsem dlouho neviděl
  • Vybrany tisk mavyjimku
  • sankuri
    Zkus to spis napsat na doma.cz nebo nejaky jiny web kde ti to unyle maminky odkyvou:-D Jsem nolifer a nestydim se za to, hraju 12+ hodin denne uz temer 20 let a hral bych vic kdybych nemusel spat, jist a chodit do prace, nechci svuj cas travit nijak jinak, nikdy jsem nechtel a nikdy chtit nebudu. Zivot je proste otazka priorit, ja se radsi budu bavit v me oblibene hre, delat veci co me bavi s prateli s kterymi si rozumim, nez bych zbytek zivota makal nekde dvanactky ve fabrice abych uzivil hloupou zenu a fracka ktereho jsem si behem nejake "spolecnesky korektni" chlastacce omylem upichal. A kamaradil se s lidmi s okoli jen proto ze se to po me ocekava. Dekuji nechci:-)
  • pokud sem tu NDA cetl spravne tak bys ani nemel rikat ze v te bete ses

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit