Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podla mna sa o grind jedna vtedy, ked clovek hra preto, aby si zvysoval level. Ked hra preto, ze chce hrat a zvysovanie levelu je len bonus, tak nejde o grind.
  • sankuri
    Ale vzdycky je to o zabijeni neceho. Otazka je jestli jsi tak zazrany do eventu ze si vubec grindu nevsimnes, nebo pul roku na jednom spotu farmit dokola tech 5 samych mobu.
  • GW2 fandím, jedničku jsem chvilku hrál, bylo to fajn... Hrál jsem většinu mmorpg, bavila mě většina, snažím si totiž hry spíše užívat, než na ně nadávat. Teď se bavím v RIFTu ale určitě někdy časem zkusim i GW, přesto si dovolím jeden rejp k tomuto článku. A je to spíše poznámka k textu než ke hře - když jsem to dočetl, opravdu jsem nepochopil, v čem má být GW2 tolik odlišné od ostatních. Já to tuším, ale autor to podal tak, že stejný text by se dal napsat prakticky k jakémukoliv mmorpg... je to trochu fail
  • Ja ted taky zkousim Vanguard je trial a ma byt free co nevidet.
  • Ja jsem pri prihlasovani do closed bety "podepisoval" dohodu o mlcenlivosti, tzn. o bete nikde nemluvit, neporizovat zaznamovy material, atd. To maji redaktori hernich magazinu vyjimku nebo uz NDA neplati? *8*
  • Precti si to jeste jednou a poradne nepsal jsme ze hracu je porad stejne jak v Ultime ale celkove je hracu porad stejne co hraji MMO +- samozrejme
  • docela kravina, i u strategie muzes presedet cely den a to nejen samotnym hranim ale take sledovanim zaznamu lepsich hracu a pod. Taky je otazka jak lepe vyuzit cas? Jit chlastat?
  • sankuri
    Tech milion lidi prihlasenych do bety za 48 hodin taky nebylo vid?:-)
  • *10* tohle mela byt reakce na prispevek Zedd 28.03 - 9.48
  • osobne si taky myslim, ze neragovat je nejlepsi.
    ALE treba v pripade Vangurad:SOE mi to pripadalo dvousecne.
    ti co ho hrali vetsinou prave nebranili svou hru a vysledek? Povedomi ze Vanguard= zabugovana hra kterou nema cenu hrat. Mozna to platilo 1. pul roku po vydani ale pak uz s tim nesouhlasim.
    Proto si myslim , ze je jen dobre kdyz se zastanci sve hry zastanou. Forma opravdu vypovida o jejich urovni a defakto o urovni tech co hru hraji. Hatery nepocitam mezi hrace.... ti jsou jak papparazi a hledaji spinu a novy material na dalsi klepy.
  • Chlapci chlapci...nikdy som nenadaval ludom s inym presvedcenim ako mam ja, ale vsetko je raz po prvy krat... Aj ked ani teraz vam nechcem rovno nadavat, len poradit.

Je to tym, ze uz som trocha starsi a mam v povahe skusat vela novych veci. A samozrejme viem, ze aj napriek tomu vziadnom pripade nemam patent na rozum a ani ha pravdu. ALE... Ale skuste si vsimnut, ze niektore hry, z velkej casti prave MMO, stavaju vyslovene na "automatovych" opakovanych, zavyslost vyvolavajucich cinnostiach. Namaluju Vam svet, s iluziou toho, ze tento svet zije a je plny "realnych" ludi, a vy sa tak zacnete chovat alebo citit ako naozaj v realnom svete. Je to zabava, netrvdim. Ale faktom je, ze to realny svet nie je. Je to len hra. Automatova hra ktora ma za ciel Vas co najdlhsie udrat pri hrani. Teda ten cas ktory do nej date, je pre hru prioritou co najviac natiahnut. A to automatovou zabavou, zalozenou sa tuzbe byt najlepsi z ludi v tom "realnom" svete...

Ci chcete alebo nie, najviac sa v takejto hre udrzia ludia, ktori v realnom svete toho vela "nedostali" ci nedosiahli a tak sa snazia uspiet aspon v tomto svete virtualnom. Ale problem je, ze nemusite byt len stroskotanec aby Vas takato hra dostala k statutu stroskotanca...

Mohol by som takto pokracovat do aleluja, ale napisem len, ze si davajte dobry bacha na to ako narabate s casom ktory Vam bol dany. To jedine aj realne mozte ovplivnit - "co urobite s casom ktory Vam bol dany". A ja vam radim, nezahadzujte ho na stale do nekonecna opakovane cinnosti ktore Vam daju lepsi mecik + 1 dmg...

Samozrejme hovorim len o ludoch ktory to hraju viac ako povecme 3-4 hodiny denne. Napr som vobec nechapal ludi, ktori nadavali ze v SW:TOR po desiatkach hodinach hrania nemaju co robit... To su fakt na tom niektori ludia tak zle, ze stravia v hre povecme 100 hodin a nadavaju ze v nej nemozu stravit viac casu?...
  • walltar
    Trochu pozdě ne? Tě doma nenaučili že když chceš trollovat musíš pod článkama z první stránky? Jinak .... vyfič. *6*
  • sankuri
    Nic moc, znovu a poradne, jinak se mezi elitnimi trolly neuchytis:-P
  • Takze za prvni. Grafika vypada uzasne jak vystrihana z novin , animace loutkove divadlo, a ti co tady kritizuji Swtor jsou pouze ubozi zebraci kteri nemaji na mesicni poplatky a clanky pisou od sousedu protoze nemaji ani z ceho psat. Proste ceska demence ktera umi jen kritizovat a kecat. Co libi? prvni dve vety ? Tak a pokracujte...
  • Tak alespoň je tu diskuze celkem na úrovni a nikdo tu hráče GW 2 zatím nenazývá pedofily narozdíl od jisté nejmenované MMORPG. *5*
  • Uprime lepsi par veci co clovek moc nemusi nez hra bez trochy kreativity. pro me vzdy platilo ze cim ujetejsi hra tim lepsi :D
  • walltar
    Antigrind je podle mě v tom že ve hře není endgame. Takže tě nic nenutí hrát abys k něčemu dosáhnul. PVP můžeš hrát od 1. levelu takže já v tom žádný grind nevidím ... pokud tvoje definice grindu není že hraješ PVE potom by si asi grindil i v SP hrách.
  • sankuri
    To ano jak rikam sip neleti rovne jako treba v FPS ale za targetem, pokud cil napr bezi jednim smerem tak si hra utomaticky vypocita namer a streli tak ze bezici cil zasahnes, pokud ale vysrtelis a target prudce zmeni smer tak mines. Zasahnul jsi pokazde protoze betu hraly povetsinou lamy ze:-) Uhnul jsem dostatecnemu mnozstvi sipu a fireballu abych mohl rict ze to skutecne funguje:-)
  • hraju rangera takze nestrileli po me ale ja po lidech a jako sory vzdy kdyz sem vystrelil tak sem videl jak ty sipy primo zataci po lidech ... v pvp se me nestalo ze bych minul
  • pockat takze antigrind znamena ze misto grindeni mobu budu grindit public questy ? to me jako anti grind moc nepripada kdyz me ty publicy nebavi ... takze pro me asi jen pvp

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší