Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak grafika je dost subjektivni vec o tom se bavit nema cenu.

Nemuzes porovnavat velikost nove vydane hry s veliksoti hry o nekolika datadiscich. pokud si spravne vzpominam oblasti ma byt kolem 25 coz neni uplne malo.

Quest system mozna neni revolucni ale je osekany o nezabavne veci (nechodisz tam a z5 pro q a pak reward. muzes si vetsinou vybrat vice zpusobu jak ho dodelat atd). Dynamic eventy - no par MMO sem hral neco podobneho sem nevidel, a sou dost zabavne.
    Celkove gameplay kdy lidi hrajou uplne prirozene spolu bez jakekoli party jak se zrovna potkaji je fakt prijemna vec (a i takovy detail jako system smrti/ressovani tomu hodne pomaha). tohle sou podle me veci ktere od vetsiny mmo vybocuji.
  • No jo GW2,WoW,SWTOR,Aion,Vanguard, Lotro, Conan,L2 ,Tera ... a ja nevim co vsechno , tak vsechny se predhaneji ktera hra je lepsi,ale aby to vsechno clovek mohl opravdu hrat, tak by musel mit 4 zivoty ... Herni MMO trh je presycen temahle hrama, ktere jsou vicemene vsechny na jedno brdo prevzate z Ultimy. A hracu je vicemene porad stejne a to jaksi nikomu nedochazi.
  • To vis vsichni hraji GW2, ale dohromady jich neni ani 10 :-))))
  • Jenomze tahle srdce muzes splnit/zaplnit mnoha různými úkoly, ať se ti líbí něco sbírat, něco zabíjet, něco opravovat atd. sám si zvolíš, co chceš. Navíc dynamic events v okolí srdce a které s ním souvisí, se do toho započítávají. => Srdce jsou jen ukazatele toho, kde se něco děje a kde můžeš něco dělat, s normálním lineárním a jednotvátným questem to moc společnýho nemá.
  • walltar
    No tak ono je teď populární nemít rár WOW.
    BTW.. Já sem neměl rád wow už před tím než to bylo cool.
  • walltar
    Já sem to taky nikdy nepochopil proč každý druhý MMO klon a jeho fanoušci křičí jak už to teď wowko určitě sesadí .... proč každému de o to aby sesadil wow z trůnu? Radši by měli dělat vyladěné kvalitní hry bez chyb a né wow klony které nestojí za nic. Já sem třeba hrál 3roky EVE a nemám chuť hrát eve klon já bych si zahrál vesmírné MMO které bude mít úplně jiný herní systém ... kdybych chtěl hrád EVE tak nepotřebuju EVE klona ale zase jdu hrát EVE a řekl bych že tohle platí i pro dost hráčů z wowka. Ale zajímalo by mě jestli tuhle větu s čekáním na titan budou ríkat i mým vnoučatům :-D
  • tak každá hra si najde svůj okruh zarputilých příznivců, to je snad už klasika ne.. Ono jde taky o to, že hráči ještě často nejsou duševně vyvinutí a dají se snáz ovládat. Ačkoliv to se dá člověk v každým věku poměrně zdárně. Guild Wars 2 nebude revoluce, ani evoluce, ale z bety to vypadá jako poměrně zábavná a jistě hratelná záležitost. WOW killer to nebude, to vám říkám rovnou :), protože takový ambice mělo už spoustu her, stejně kvalitních jako gw2 a skutek utek.
  • Zahrej si betu a pak kritizuj.
  • Mahcake
    Buď vývojáři umějí kontrolovat lidi nebo se z lidí stali totální GW2 zombies? Zdá se to jen mně?

Všichni jsou do toho zarytý jako by to bylo něco revolučního. Neříkám, že to bude špatný a že si to taky aspon nezkusim, ale žádnou revoluci nebo nic co jsme ještě neviděli v tom opravdu nevidim.Pomalu bych to mohl přirovnat k CoD, pořád stejné principy, systémy a žádný posun ve vizuální či jiné stránce, ale lidi si to stejně koupí.

10 místný actionbar, grafika snad horši jak v RIFT, krajina vypadá jak z generátoru, velikost Tyrie nesahá WoW ani po kotníky (ne, nejsem WoW fanboy)....jediné co vypadá k světu jsou animace a efekty + PvP

Neříkám, že hra bude špatná a nenajde si svůj úspěch v komunitě, ale irituje mě ten hráčskej hype a dokonalost hry, kterej tu každej (kromě pár jedinců) vyvolává, když každej normální člověk musí vidět, že tohle neni nic dominantního.
  • Ringwraith
    Já mám zase pocit, že hráči ostatních MMO mají averzi na WoW, zvláště hráči free WoW klonů. Stačí zmínit WoW a ostatní tě v chatu uflamují.

Ostatně i MMOGrinder to zmiňuje v některých svých epizodách.
  • Ja nerekl nic co by se nedalo najit na gw2 wiki :D
  • Dobrá, beru na vědomí. Dle jednotlivce nehodnotit celek.
  • Abro neprozrazuj to :)
  • Navíc GW není přímým soupeřem WoW. Imho je poměrně jiné, takové menší s užší cílovkou.
  • Je to jenom můj pocit, nebo má autor extrémní averzi na WoW? Někdy by bylo fajn brát v úvahu, že Král je na svém trůnu už šestým rokem a všichni, kdo měli plnou hubu keců o jeho sesazení mu vyšplhali zhruba po kotníky a pak padli do bahna.. Počkejte si na Titan. :D
  • Ses trochu mimo, sou tam krome Dynamic eventu tzv.: Renown Hearts - docela povedena verze normalniho questeni. tech je na mape urcity staly pocet ktery muzes "splnit" a mit mapu hotovou.
  • trol FTW *1*
  • No nehrál samozřejmě, ale teď sem si pustil video http://www.youtube.com/watch?v=hDqucuneHkI a první co mě napadlo "Jé worgen a WoW overhaul"...
  • Jen ten kdo to nezkusil muže takhle mluvit. Podle obrázků, který někdo náhodně udělá nemůžeš soudit jak to prostředí ve skutečnosti vypadá. Kdyby jo tak třeba o WoWku by lidi museli říct, že to namalovalo malý dítě. Přesto když hraju se mi Líbí a stejně to bylo i u GW2. Možná, že tady mi přišlo díky lepší grafice i lepší všechno vypadá tak jak má lesy jako lesy poušť jako poušť atd. . *3* Nejlíp to je vidět třeba ve městech nic tam není jen tak a všechno do sebe nádherně pasuje a taky všechno má velikost normálního světa. Ne jako třeba ve WoWku, kde sou mapy tak velký, že ten svět by musel bejt tak malej, že by se tam snad nevešla ani polovina obyvatel země. Prostě řečeno prostředí není hanba, ale naopak velké plus. *15*
  • Ty se ale pleteš, jestli je fanboy nebo ne, to nehodlám řešit. Ale on nenapadá žádnou negativní zmínku o produktu (ostatně autor tu hru chválí), on napadá to, že daný článek je velice nepřesný a zavádějící a v tom s ním musím souhlasit. Buď ať autor napíše pravdu, jak to s historií dané rasy je, nebo ať vůbec neuvádí lživé nebo nepřesné informace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší