Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak nevim co na tom ty lidi viděj, chary vypadaj sice detailně, o tom žádná, ale prostředí je zastaralé a skromné až hanba... Uplně mi to graficky připomíná Warhammer Online a proto se téhle hře se raději vyhnu...
  • Hrál sem betu tenhle víkend a hraju i Wow 4 ROKY na ofi a tahle hra po všech těch ostatních posledních MMO hrách u mě 100% WoWko poráží.
  • sankuri
    Moje potreba u mmo je kvalitni, zabavne a hlavne vybalancovane PvP, ve dne v noci. WoWko co se me tyce nesplnuje ani jedno z kriterii:-)
  • Vrook
    Okay. Tak já si zahraju GW2 a pak se ozvu, o kolik to bylo "složitější" a "hlubší" než WoWko, protože zatim v tom vidim jenom jinej systém, ale stejnej princip a stejnou "výzvu" (i když ve wowku jsem jí možná, díky kompetitvnosti v PvE i PvP, viděl víc). Ale proč ne, já mám totiž u MMO potřeby jako ty a WoWko mi vyhovovalo.
  • sankuri
    Optimalizovane ovladace vyjdou az po vydani jako u kazde hry.
  • sankuri
    Ale bohuzel ono to tak je, ta vetsinova mainstreamova masa tu proste je a touzi po jednoduchosti a nenarocnosti. Znovu rikam: je to v poradku, WoWko je pro ne dokonale a to nemyslim nijak ironicky proste tomu tak je, masa netouzi po nicem obtiznejsim, obsahlejsim. Ja do toho mainstreamu nepatrim a ta jednoduchost mi nevyhovuje, ale to fakt neni o vkusu, to je o potrebach. Ja chci vyzvu, mainstream chce jednoduchost, oba dostaneme co chceme, ja v GW2 oni ve WoWku.
  • Vrook
    Nevěděl jsem, že už existujou i MMO hipstři. Jo, wowko je mainstream, ale to neznamená, že je to něco špatnýho. Hra pro masy? Takže tim urážíš masy, že nemaj vkus? *15*
    Prostě tohle je klasickej přístup hipstra: Je to špatný, protože to hrajou všichni. Tečka.
    EDIT: Nemluvě o tvejch přirovnání s televizníma seriálama, který maj úplně jinou cílovou skupinu.
  • sankuri
    Ty povazujes takove veci jako Ordinace v ruzove zahrade, nebo Ulice za kvalitni? Je to vec udelana pro masy, jednoducha aby je pochopila i senilni babka, WoWko je udelano stejne. neni na tom nic spatneho ta casual masa se musi necim zabavit a na ni Blizz zacilil.
  • Vrook
    Z dlouhodobýho hlediska neudržíš lidi u míň kvalitního produktu pomocí reklamy ani náhodou. Z krátkodobýho hlediska jim to možná prodáš, ale nemůžeš počítat s tim, že ti budou platit dál. Taky si všimni, že většina reklamy wowka byla směřovaná na lidi, co ho ještě nehrajou.

EDIT: Blizz má sice kvalitní marketing, ale uplná špička to neni, protože už to ani nepotřebujou. Teď se už imho povědomí o WoW šíří z 90% jen virálně. Narozdíl od nich třeba EA maj super marketing a potřebujou ho, protože třeba SWTOR by jen svejma kvalitama fakt nezazářil.
  • stačí si pozrieť toto a pochopíte, kde sedí úspešnosť tejto hry...
    http://www.youtube.com/watch?v=arKpdxjHamI

V tuposti ľudí
  • sankuri
    Ono bylo wowko co se grafiky tyce osklive uz pri vydani:-) Co se tyce uspesnosti, tak za to muze spis reklama, protoze jestli ma Blizzard neco dokonale je to reklamni oddeleni. Ze wowko hraje tak moc lidi je spis dusledek toho ze jim o nem rekla ta hodna pani v televizi, v radiu, v kazdem blbem banneru co na webu clovek vidi, nez diky jeho kvalitam. Tim nechci rict ze je wowko spatna hra?-)
  • Ačkoliv je jeho příspěvek jenom blbost, která má rozpoutat flame, tak s Vašim příspěvkem nesouhlasím. Takovýto 'fanboy' bude existovat u každé hry a Guild Wars rozhodně nebude žádná výjimka. Jejich procentuální výskyt bude pravděpodobně úplně stejný jako u WoWka... Osobně mě už unavuje u každé MMO číst tyhle války mezi hráči. Jak nemám rád fanboye wowka, tak nemám rád ani ty antifanboye, co naopak tvrdí, že je to odpad, kterej by do huby nevzali (už mi vadili i narážky v článku na prostředí, které je skvělé a uvěřitelnější než omalovánky od konkurence...a tohle napíše tzv. 'redaktor'). Ať se to lidem líbí, či ne, tak wowko už je tady sedm let a ze všech těch her je komerčně nejúspěšnější a proto je takové jaké je. Co by většina těch ostatních dala za takovej úspěch... A nejlepší je nechat lidi ať si hrají, co je baví a na příspěvky jako napsal L O L nereagovat.
    Jinak GW je skvělá hra a věřím, že i GW2 bude. Když bude čas a uvidím, že se lidem, tak to ho určitě rád vyzkouším.
  • Malleth
    Já to chci!!!
  • Ach *7* aby som si začal hľadať dáku trpezlivú guildu. *3*
  • Alespoň je vidět intelektuální základ té Vaší modly, když zástupce její komunity vyplodí takový lidský výkal.
  • Máš pravdu. Tahle slátanina opravdu nesahá wowku ani po kotníky. Je o hodně výš nad WoWkem.
    Měl jsem možnost vyzkoušet si betu a musím říct, že ze začátku jsem byl zklamaný. Těšil jsem se na pokračování GW se vším všudy, ale oni z toho udělali hru podobnou wowku. To byl můj první dojem.
    Jenže zdání klame! GW2 nejsou kopie WoWka ani GW1, je to prostě něco jiného. Prostředí úžasné, rasy (charr, člověk, norn) parádní, na každém kroku nějaký "event", obrana měst, dobývání měst, nápadité questy, systém teleportů nemá chybu. Konečně MMO, které nevypadá jak omalovánka a skvěle se hraje. A to vše bez měsíčních poplatků!
    Jinak s tím dalším datáčem k WOW jak píšeš... kung-fu panda(ria) už tě nebaví?
  • Prej model free *4* . Víš vůbec, že si tu hru koupíš a pak hraješ bez měsíčních poplatků?
  • dijkstra
    Já sem četl že hodně lidí mělo v tomto beta weekendu tyto problémy. Určitě to tak nebude ve finální verzi. Holt Beta je Beta!
  • Ty ses Teplous
  • sankuri
    To je samozrejme soucast antigrind politiky:-) nejlip se asi expi v pvp.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit