-
Ano jsem naprosto zdravy, to ze sedim u pc nezanema ze nedodrzuju pravidelny rezim, je mi 25 a jsem naprosto financne samostatny. Staci?:-)
-
:)... Ne to som samozrejme netvrdil. Ja akceptujem fakt, ze kazdy sme iny a ze kazdy moze mat tie hodnoty inde.
Ale dovol tri otazky: Si fyzicky zdravy? Kolko mas rokov a ci si financne samostatny? -
inteligentní troll neinteligentní troll já to vidím na stejno- ten člověk je prostě kokot, někdo kdo chce štvát lidi na internetový diskuzi, není normální :)
-
Tak si to shrneme dle tebe jsou jedine spravne hodnoty sport, zenske a sex, vsechno ostatni je spatne? 30% zdravotne postizenych (beroucich invalidni duchod) jsou byvali sportovci. Zenske a sex? Pres 50% manzelstvi konci rozvodem, cekarny psychologu jsou plne disfuncnich paru. Nu ale proti gustu..
Ano chci zit zivot "mrzaka". Nikomu bych nepral realny zivot bez moznosti si poradne zahrat, to musi byt tak.. DEPRIMUJICI.. UBOHE.. NESTASTNE..:-) -
Fiha, pan "bodka" dakujem za reakciu :) Som rad, ze som tu nasiel niekoho kto presne chape ako to myslim...Ale dakujem aj za ostatne reakcie. Ja sa samozrejme s nikym hadat nemienim, a suhlasim aj s tvrdenim, ze ked niekoho bavi povecme cely den pozerat do steny, je to jeho vec. Proste ho to bavi a je tak stastny, tak neriesim, nech si tak zije.
Ale uprimne.... Tento svet je nejako nastaveny. Kontretne u nas je to tak, ze clovek aby v nasej spolocnosti prezil potrebuje peniaze - byvanie - bezpecie a ked chce byt niekedy naozaj stastny (alebo naopak niekedy velmi nestastny :) ) tak aj priatelku/priatela - rodinu. Toto su skratka nespochybnitelne fakty na ktorych sa myslim vsetci zhodneme. Minimalne teda na tych prvych troch s tym, ze peniaze su zaklad. Nelovime zver, ale chodime nakupovat. To musi kazdy vidiet.
No a na peniaze potrebujeme pracu, na dobru pracu zase skolu (neriesim ze je tento svet je nespravodlivy - vychadzam z bezneho cloveka bez protekcie) alebo nejaku tu znalost koli ktorej si nas niekto bude ochotny zaplatit, alebo na zaklade ktorej si spravime nejake to podnikanie.
Toto je zaklad pani. Toto je zivot v nasich podmienkach ci sa vam to paci alebo nie. A samozrejme clovek sa rodi "prazdny" co sa tyka kontretnych znalosti- bez znalosti anglictiny, nemciny ci programovania alebo hocicoho. Skratka potrebuje CAS aby sa tejto nasej spolocnosti prisposobil, aby sa naucil ako to chodi, a aby sa tu naucil byt stastny. No a sme pri tom kameni urazu. CAS. Nemame ho nekonecno. Ak ten cas kedy by sme sa mali vyvijat a prisposobovat spolocnosti premarnime tym, ze sa budeme denne niekolko hodin v kuse hnat za tym, aby sme mali lepsie brnenie +1dmg ci mounta +10% speed, tak si v celku s velkou pravdepodobnostou zarobime na poriadny "pruser" v tom realnom zivote. A v tom realnom svete to zvykne uz aj naozaj poriadne boliet...
Poviem to mozno tvrdo... Ale NIKTO, opakujem NIKTO na tomto svete si nemoze dovolit stale len hrat bez toho, aby tym neublizil bud to sebe, alebo najblizsiemu okoliu ktore by sa o takehoto cloveka muselo starat ako o nejaku chromu pritaz ktora sa nedokazala prisposobit tomuto svetu.... A to hovorim ako clovek, ktory hry miluje a chape ich ako perfektny sposob rozpravania pribehov a sprostretkovanie interaktivnych zazitkov. A dokonca nie som ani ziaden konzervativec - priam neznasam tradicie a nechapem ich, milujem roznorodost nazorov a akceptujem odlisnost. Ale pani... Povedali by ste ludom zavyslich od heroinu, ked vidite ako sa im straca svet pod nohami a rodina koli nim trpi, ze "ok si pasak, len tak dalej"? Alebo cloveku zavyslom na alkohole? Alebo ludom ktori koli hazardnym hram dosli o dom a ich rodiny skoncili na ulici? Ludom zavyslych na automatoch?... A hovorim Vam ako clovek ktory si tym presiel, MMO hry vacsinou su automatova hra.... Ale pozor, netvrdim, ze MMO = automaticky zlo. Jedine co tym chcem povedat je to, ze si dajte dobry pozor na to kolko hodin denne tomu davate, a hlavne si uvedomte, ze tie cinnosti ktore v tej hre robite sa stale opakuju a stale maju podobny ciel... A uplne najlepsie by bolo keby ste si dali otazku ci sa ten cas ktory v tej hre travite neda vyuzit nejako lepsie... Lebo sa potom hodne rychlo moze stat, ze budete velmi smutny z otazok ktore na Vas bude mat realny svet....napr. na pohovore kde od Vas budu nieco vyzadovat... Ale tych prikladov by bolo nekonecno, mozno este jeden kratky, no vystizny.
Predstavte si, ze vas zrazi auto a ostali ste chromy. Uz nikdy nemozete ist von, nemozete sportovat, behat, uz asi nikdy nebudete mat sancu zbalit tu krasnu holku ktoru ste mali tak radi, uz nikdy nezazijete ten pocit byt normalny, bez toho aby sa na Vas ludia nepozerali ako na "chudaka"... Co Vam ostane?... Z velkou pravdepodobnostou budete zavrety doma, bez realneho zivota. Je to strasny, strasny osud ktory by som NIKOMU neprial. A takymto ludom mozno MMO naopak vie prospiet, ked maju uspech este aspon niekde... Ale pytam sa tych co su zdravi a travia pri takychto MMO velku cast zo svojho dna a denne, TO NAOZAJ CHCETE ZIT ZIVOT MRZAKA? Ktory uz inu moznost ako ostat doma nema?.... -
jak tohle nekdo muze hrat *11* CoD je mnohem lepší
-
okrasne boosty ? *5*
-
to bola narazka na co ? dalsi wowkar ? tak ti poviem ze wow je 12+ a neviem ci je lepsie hrat pandy ako gw... kde sa stratila temnost z wowka ? :/
-
hral som veela mmo hier kde boli mikrotransakcie takze viem ako to funguje :Ds mikrotransakcie si kupis len okrasne veci ako su saty a nejake boosty :D mozno si kupim niejaku vec ale stale si zaplatim len tych 40 eur za hru a budem ju hrat kolko chcem. a aj ked za to dam peniaze budem mat hru dozivotne zadarmo + kupenu vec.. to bolo vsetko ? cakal som viac :D
inak precitaj si http://guildwars2.cz/mike-obrien-o-mikrotransakcich-v-guild-wars-2/ lebo vidim ze sam nevies co su mikrotransakcie -
Tak to pozor je rozdil jestli jsi fetak, nebo gambler a krome sebe skodis taky svemu okoli a rodine, to urcite nepodporuju a z takovych lidi je mi uprimne zle. Ale respektuju kazdeho kdo si je schopen zit podle sebe a neobtezuje tim nijak okoli, ze zenska stravi cely zivot v motlidbach jako jeptiska je spolecensky prijatelne, tak proc ne jako hrac mmo?:-)
-
To urcite ne, trollit se musi umet, nadavat umi kazdy primitiv, ale zkus to napsat slusne a pritom nastvat co nejvic lidi. Nad blbeckem jako napr tim co zacal toto vlakno se lidi akorat uchechtnou a jdou bez zajmu dal, ale dobry troll rozpouta nekolikastrankovy flame aniz by se uchylil k nadavkam nebo osobnimu osocovani:-)
-
Teraz nepisem o niecom inom
Mam pre teba novinu.
GW 2 = mikrotransakcie
Tato hra nebude zadara. Ani nahodou. ani nevudes vediet ako prachy minies. -
Ver mi kdyby mi to vadilo, tak u PC nesedim:-) Jedine co mi vadi je ze lidi nedokazou pochopit ze muj zivotni styl je stejne naplnujici jako ten jejich.
-
sankuru - z toho prispevku citit ze ti to vadi
-
A od ceho je beta troubo aby se to ladilo a dodelalo ne aby sis zahral
-
+1 Kdyby ti skur*eni politici neskur*ili realnej svet mozna bych nehral vic jak 4 hodky dene takhle "real stoji za hovno" du parit
-
Nechapu navaznost na muj prispevek,ale budiz. V dnesni dobe diskuzni troll=blbec. co bylo drive,to bylo.
-
to byla reakce i na sankury
-
máš pravdu, ale je to přirozený, stějně jako když někdo přestane kouřit, začne k tomu přemlouvat i okolí. Pokud jsi opravdu takový typ člověka a vyhovuje ti to proč ne, ale jak psal happyhippo, oni tyhle hry typu hazardních her, dokážou nadělat nolifery i s lídí který by jinak žili jinak a rádi.Stejně jako ičí životy jiný drogy a proto je jenom dobře, že to tu někdo píše.
-
pry nechcem nadavat...jen poradit. Tak ja budu rovnou nadavat - jdi se vycpat sasku. Neznas lidi a jejich touhy v tyhle bezcenny dobe a jeste se jim tu na hernim portalu snazis cpat svoje osviceny nazory. kkthxbye