Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mahcake
    Buď vývojáři umějí kontrolovat lidi nebo se z lidí stali totální GW2 zombies? Zdá se to jen mně?

Všichni jsou do toho zarytý jako by to bylo něco revolučního. Neříkám, že to bude špatný a že si to taky aspon nezkusim, ale žádnou revoluci nebo nic co jsme ještě neviděli v tom opravdu nevidim.Pomalu bych to mohl přirovnat k CoD, pořád stejné principy, systémy a žádný posun ve vizuální či jiné stránce, ale lidi si to stejně koupí.

10 místný actionbar, grafika snad horši jak v RIFT, krajina vypadá jak z generátoru, velikost Tyrie nesahá WoW ani po kotníky (ne, nejsem WoW fanboy)....jediné co vypadá k světu jsou animace a efekty + PvP

Neříkám, že hra bude špatná a nenajde si svůj úspěch v komunitě, ale irituje mě ten hráčskej hype a dokonalost hry, kterej tu každej (kromě pár jedinců) vyvolává, když každej normální člověk musí vidět, že tohle neni nic dominantního.
    • prave naopak. musim rict, ze gw2 prinasi spoustu zajimavych novinek o kterych by sis mohl neco zjistit nez napises nejaky nesmysl :) a to sem hrac wowka.
      prvni dil guild wars ma libivejsi grafiku a zpracovani nez mnoho novejsich her a gw2 sou v tomto smeru o velky krok dale a to i ve srovnani s konkurenci. staci se podivat na kterekoliv hd video z druheho dilu.
      prave ten "10 mistny" action bar udelal z gw1 pvp to co mu muze wowko jen a jen zavidet. hra nepotrebovala skoro zadny balance, protoze balance si delali samotni hraci, kdyz nekdo prisel s buildem se kterym kosil kazdou partu nekolik dni, tak neprisli vyvojari a nenerfli to. hraci samotni museli prijit s buildem, ktery proti tomu bude efektivni a ktery to porazi. z velkeho mnozstvi skillu si sestavis build, ktery bud bude sedet tve parte, nebo pokud pujdes solo, tak musi byt univerzalni, aby si byl pripraveny skoro na vsechno.
      rozloha sveta gw1 se smele muze porovnavat s wowkem a neni duvod neverit, ze autori udelaji svet gw2 mensi nez je v prvnim dile.
      gw2 vyvolava hype prave tim, ze pridava do hry spoustu novych veci, ktere zadne dnesni MMO nema ;)
      • Tys viděl WoW leda tak z rychlíku a to ještě v tunelu...
      • ale nerfli, těch případů bylo několik, od iwaye přes různý smity až po ritu way.. Těch od vývojářů nerflejch imba buildů bylo dost a po každym nerfu nastal obrovskej odliv dobrejch pvp hráčů do jiných her.. Poslední roky už tam zbyla jen taková drťka pár dobrejch, zbytek nesahal původnímu pvp ani po kolena.. Vidět tu pvp scénu chcípat bylo docela smutný.
    • Tak grafika je dost subjektivni vec o tom se bavit nema cenu.

Nemuzes porovnavat velikost nove vydane hry s veliksoti hry o nekolika datadiscich. pokud si spravne vzpominam oblasti ma byt kolem 25 coz neni uplne malo.

Quest system mozna neni revolucni ale je osekany o nezabavne veci (nechodisz tam a z5 pro q a pak reward. muzes si vetsinou vybrat vice zpusobu jak ho dodelat atd). Dynamic eventy - no par MMO sem hral neco podobneho sem nevidel, a sou dost zabavne.
      Celkove gameplay kdy lidi hrajou uplne prirozene spolu bez jakekoli party jak se zrovna potkaji je fakt prijemna vec (a i takovy detail jako system smrti/ressovani tomu hodne pomaha). tohle sou podle me veci ktere od vetsiny mmo vybocuji.
    • To vis vsichni hraji GW2, ale dohromady jich neni ani 10 :-))))
      • sankuri
        Tech milion lidi prihlasenych do bety za 48 hodin taky nebylo vid?:-)
    • tak každá hra si najde svůj okruh zarputilých příznivců, to je snad už klasika ne.. Ono jde taky o to, že hráči ještě často nejsou duševně vyvinutí a dají se snáz ovládat. Ačkoliv to se dá člověk v každým věku poměrně zdárně. Guild Wars 2 nebude revoluce, ani evoluce, ale z bety to vypadá jako poměrně zábavná a jistě hratelná záležitost. WOW killer to nebude, to vám říkám rovnou :), protože takový ambice mělo už spoustu her, stejně kvalitních jako gw2 a skutek utek.
    • Zahrej si betu a pak kritizuj.
  • Clanek super....uz se moc tesim...jen se bude tezko hrat GW2 i Tera najednou....

Jen se zeptam neni na GW2 betu NDAcko???

O vinkedu se konecne juknu do sveta Tery v bete :)
    • Pro novinare neni, pro obycejny testery je...
    • jen během testovaní a před, po betě to ruší v nějakou dobu
  • Chlapci chlapci...nikdy som nenadaval ludom s inym presvedcenim ako mam ja, ale vsetko je raz po prvy krat... Aj ked ani teraz vam nechcem rovno nadavat, len poradit.

Je to tym, ze uz som trocha starsi a mam v povahe skusat vela novych veci. A samozrejme viem, ze aj napriek tomu vziadnom pripade nemam patent na rozum a ani ha pravdu. ALE... Ale skuste si vsimnut, ze niektore hry, z velkej casti prave MMO, stavaju vyslovene na "automatovych" opakovanych, zavyslost vyvolavajucich cinnostiach. Namaluju Vam svet, s iluziou toho, ze tento svet zije a je plny "realnych" ludi, a vy sa tak zacnete chovat alebo citit ako naozaj v realnom svete. Je to zabava, netrvdim. Ale faktom je, ze to realny svet nie je. Je to len hra. Automatova hra ktora ma za ciel Vas co najdlhsie udrat pri hrani. Teda ten cas ktory do nej date, je pre hru prioritou co najviac natiahnut. A to automatovou zabavou, zalozenou sa tuzbe byt najlepsi z ludi v tom "realnom" svete...

Ci chcete alebo nie, najviac sa v takejto hre udrzia ludia, ktori v realnom svete toho vela "nedostali" ci nedosiahli a tak sa snazia uspiet aspon v tomto svete virtualnom. Ale problem je, ze nemusite byt len stroskotanec aby Vas takato hra dostala k statutu stroskotanca...

Mohol by som takto pokracovat do aleluja, ale napisem len, ze si davajte dobry bacha na to ako narabate s casom ktory Vam bol dany. To jedine aj realne mozte ovplivnit - "co urobite s casom ktory Vam bol dany". A ja vam radim, nezahadzujte ho na stale do nekonecna opakovane cinnosti ktore Vam daju lepsi mecik + 1 dmg...

Samozrejme hovorim len o ludoch ktory to hraju viac ako povecme 3-4 hodiny denne. Napr som vobec nechapal ludi, ktori nadavali ze v SW:TOR po desiatkach hodinach hrania nemaju co robit... To su fakt na tom niektori ludia tak zle, ze stravia v hre povecme 100 hodin a nadavaju ze v nej nemozu stravit viac casu?...
    • Fiha, pan "bodka" dakujem za reakciu :) Som rad, ze som tu nasiel niekoho kto presne chape ako to myslim...Ale dakujem aj za ostatne reakcie. Ja sa samozrejme s nikym hadat nemienim, a suhlasim aj s tvrdenim, ze ked niekoho bavi povecme cely den pozerat do steny, je to jeho vec. Proste ho to bavi a je tak stastny, tak neriesim, nech si tak zije.

Ale uprimne.... Tento svet je nejako nastaveny. Kontretne u nas je to tak, ze clovek aby v nasej spolocnosti prezil potrebuje peniaze - byvanie - bezpecie a ked chce byt niekedy naozaj stastny (alebo naopak niekedy velmi nestastny :) ) tak aj priatelku/priatela - rodinu. Toto su skratka nespochybnitelne fakty na ktorych sa myslim vsetci zhodneme. Minimalne teda na tych prvych troch s tym, ze peniaze su zaklad. Nelovime zver, ale chodime nakupovat. To musi kazdy vidiet.

No a na peniaze potrebujeme pracu, na dobru pracu zase skolu (neriesim ze je tento svet je nespravodlivy - vychadzam z bezneho cloveka bez protekcie) alebo nejaku tu znalost koli ktorej si nas niekto bude ochotny zaplatit, alebo na zaklade ktorej si spravime nejake to podnikanie.

Toto je zaklad pani. Toto je zivot v nasich podmienkach ci sa vam to paci alebo nie. A samozrejme clovek sa rodi "prazdny" co sa tyka kontretnych znalosti- bez znalosti anglictiny, nemciny ci programovania alebo hocicoho. Skratka potrebuje CAS aby sa tejto nasej spolocnosti prisposobil, aby sa naucil ako to chodi, a aby sa tu naucil byt stastny. No a sme pri tom kameni urazu. CAS. Nemame ho nekonecno. Ak ten cas kedy by sme sa mali vyvijat a prisposobovat spolocnosti premarnime tym, ze sa budeme denne niekolko hodin v kuse hnat za tym, aby sme mali lepsie brnenie +1dmg ci mounta +10% speed, tak si v celku s velkou pravdepodobnostou zarobime na poriadny "pruser" v tom realnom zivote. A v tom realnom svete to zvykne uz aj naozaj poriadne boliet...

Poviem to mozno tvrdo... Ale NIKTO, opakujem NIKTO na tomto svete si nemoze dovolit stale len hrat bez toho, aby tym neublizil bud to sebe, alebo najblizsiemu okoliu ktore by sa o takehoto cloveka muselo starat ako o nejaku chromu pritaz ktora sa nedokazala prisposobit tomuto svetu.... A to hovorim ako clovek, ktory hry miluje a chape ich ako perfektny sposob rozpravania pribehov a sprostretkovanie interaktivnych zazitkov. A dokonca nie som ani ziaden konzervativec - priam neznasam tradicie a nechapem ich, milujem roznorodost nazorov a akceptujem odlisnost. Ale pani... Povedali by ste ludom zavyslich od heroinu, ked vidite ako sa im straca svet pod nohami a rodina koli nim trpi, ze "ok si pasak, len tak dalej"? Alebo cloveku zavyslom na alkohole? Alebo ludom ktori koli hazardnym hram dosli o dom a ich rodiny skoncili na ulici? Ludom zavyslych na automatoch?... A hovorim Vam ako clovek ktory si tym presiel, MMO hry vacsinou su automatova hra.... Ale pozor, netvrdim, ze MMO = automaticky zlo. Jedine co tym chcem povedat je to, ze si dajte dobry pozor na to kolko hodin denne tomu davate, a hlavne si uvedomte, ze tie cinnosti ktore v tej hre robite sa stale opakuju a stale maju podobny ciel... A uplne najlepsie by bolo keby ste si dali otazku ci sa ten cas ktory v tej hre travite neda vyuzit nejako lepsie... Lebo sa potom hodne rychlo moze stat, ze budete velmi smutny z otazok ktore na Vas bude mat realny svet....napr. na pohovore kde od Vas budu nieco vyzadovat... Ale tych prikladov by bolo nekonecno, mozno este jeden kratky, no vystizny.
      Predstavte si, ze vas zrazi auto a ostali ste chromy. Uz nikdy nemozete ist von, nemozete sportovat, behat, uz asi nikdy nebudete mat sancu zbalit tu krasnu holku ktoru ste mali tak radi, uz nikdy nezazijete ten pocit byt normalny, bez toho aby sa na Vas ludia nepozerali ako na "chudaka"... Co Vam ostane?... Z velkou pravdepodobnostou budete zavrety doma, bez realneho zivota. Je to strasny, strasny osud ktory by som NIKOMU neprial. A takymto ludom mozno MMO naopak vie prospiet, ked maju uspech este aspon niekde... Ale pytam sa tych co su zdravi a travia pri takychto MMO velku cast zo svojho dna a denne, TO NAOZAJ CHCETE ZIT ZIVOT MRZAKA? Ktory uz inu moznost ako ostat doma nema?....
      • sankuri
        Tak si to shrneme dle tebe jsou jedine spravne hodnoty sport, zenske a sex, vsechno ostatni je spatne? 30% zdravotne postizenych (beroucich invalidni duchod) jsou byvali sportovci. Zenske a sex? Pres 50% manzelstvi konci rozvodem, cekarny psychologu jsou plne disfuncnich paru. Nu ale proti gustu..
        Ano chci zit zivot "mrzaka". Nikomu bych nepral realny zivot bez moznosti si poradne zahrat, to musi byt tak.. DEPRIMUJICI.. UBOHE.. NESTASTNE..:-)
        • :)... Ne to som samozrejme netvrdil. Ja akceptujem fakt, ze kazdy sme iny a ze kazdy moze mat tie hodnoty inde.

Ale dovol tri otazky: Si fyzicky zdravy? Kolko mas rokov a ci si financne samostatny?
          • sankuri
            Ano jsem naprosto zdravy, to ze sedim u pc nezanema ze nedodrzuju pravidelny rezim, je mi 25 a jsem naprosto financne samostatny. Staci?:-)
            • :) Ty si blazon :D...

JJ nepovedal si, ze je zly, ale mal som pocit, ze si myslis, ze vztahy su zle :), a kedze kazdy vztah je iny a kazdy ma nieco do seba, tak aj koli tomu ta moja uvaha :)

Ale si fakt zvlastny clovek Sankuri :)... Ja si len prajem aby vsetko to co si pisal bola pravda. A ked to tak je, tak fakt Ti drzim palce aby si bol stastny aj nadalej. :)

Tak nech sa Ti dari! Ahoj :)
            • sankuri
              Ja jsem nikde nerek ze svet je zly, zil jsem s partnerkou 2 roky a ty bys to asi oznacil za idylicky vztah, ale proste me to po case prestalo bavic, i ten sex me omrzel (a chut se uz nevratila, jsem od te doby asexualni) a nejak me ani nenapadlo zkouset to znovu:-) Mozna az po nejake prirodni katastrofe, az bude lidstvu hrozit vyhynuti tak prilozim ruku k dilu, ale do te doby budu delat to co chci a to co me bavi - hrat mmo:-)
            • Tak vis.... ono je to vec pohladu.

Keby si si povedal, ze cely svet je zly, vztahy su zle, lebo vsak ludia sa v nich podvadzaju, klamu, hadaju, biju.... ze ludia vonku su zlodeji, chamtivci, agresivni alebo arogantni hnupove, ktori myslia len na seba, tak budem mat pravdu ked to poviem? Z nejakej casti urcite.

A budem mat pravdu ked poviem, ze kazdy vztah zacina laskou? Ktora je krasna, je to euforia z niekoho kto ta tiez miluje, ked sa Ti narodi syn ci dcerka ktora sa na Teba podoba a miluje Ta z celeho srdca, ktora je odkazana na Teba aby si ju ako spravny tatko vychoval a ukazal jej/mu svet? Ked poviem ze svet je splet trilionu moznosti co robit, ako travit svoj cas, ze mozes byt takmer cokolkvek si povies ak si zdravy?.... Ze v zivote stretnes plno zaujimavych dobrych, nie len Teba inspirujucich ludi? Mam pravdu? Z urcitej casti urcite...

Tento svet sa neda jednoducho odpisat jednym slovom, ani "dobry" ani "zly". Preto podla mna nie je fer zatvarat si vsetky dcere s odovodnenim, "tento svet je zly".... Pre mna osobne verim tomu budu mat cenu aj tie zazitky pri ktorych som nebol vzdy rad. Urcite to poznas aj sam, urcite sa usmejes nad niecim koli comu si volakedy smutil. Ja napr nad tym ako som mohol chodit s takou tucnou skratou len preto aby som dosiahol niecoho skor ... :D:D...

A takto mozem pokracovat :)... samozrejme ale ako som povedal, vobec Ti neberie Tvoj styl zivota, naopak, tesi ma, ak si naozaj stastny. Ja si sice neviem predstavit ako si sa pri tolkom hrani dokazal osamostatnit financne v 25ke, ale ak to tak je, som naozaj rad aj za Teba :)
            • sankuri
              vztahy vazne nemam zapotrebi:-)
              http://www.loupak.cz/video/tv-a-radio/9888-vymena-manzelek-facka
            • No ked si financne absolutne samostanty, tak nemam nic proti tomu co robis :). Aj ked si v duchu mozno stale myslim, ze ma 1 000 000% by si bol stastnejsi keby si zacal levelovat aj v tom realnom svete, tak toto uz je rovina kedy sa mozem kludne mylit, nevidim do Teba, nie som ty. Takze Ti to v podstate prajem a dufam ze budes stastny co najdlhsie :)

Ako ak si fakt financne samostatny, nikto nemusi toto Tvoje hoby financovat, a dobrovolne svoje zdravie nevyuzivas naplno, tak prosim :). Proste mame rozne nazory, ale akceptujem to. :)
    • pry nechcem nadavat...jen poradit. Tak ja budu rovnou nadavat - jdi se vycpat sasku. Neznas lidi a jejich touhy v tyhle bezcenny dobe a jeste se jim tu na hernim portalu snazis cpat svoje osviceny nazory. kkthxbye
    • moc hezky si to napsal, dřív jsem tady psával podobný věci, který samozřejmě tady nikdy mít dobrej ohlas nebudou. Nevidim důvod proč by si děti i dospělý neměli občas zahrát hry, to se dělalo vždycky a je jedno jestli deskový nebo na pc, nebo karty. Ale pokud někdo tráví několik hodin denně u her, je to fakt smutný. Vim o čem mluvim, jsem hodně společensky aktivní,ale načas jsem si zkusil i herní život pařmana 6h 8 i 12 h v kuse a denně a je to smutnej život. A ty lidi to hluboko v sobě bí akorát jim to strach před normálním životem nedovolí přiznat.

Hrát 6 hodin denně na c je prostě blbost, to je jako hrát 6 hodin denně piškvorky nebo jakoukoliv jinou hru, prostě k ničemu a ubohý..
      • walltar
        Jedna otázka ... K čemu je jakákoliv činnost v životě která nevede k rozmnožování?

Jednoduchá odpověď: K ničemu. Zachvíli zdechneš úplně stejně jako já a jedinej rozdíl mezi náma bude že ty si čas kdy si se nerozmnožoval trávil jinak než já. Tím pádem si myslím, že než se starat o blaho pařanů a obracet je na "správnou víru" by sis radši mohl jít zašukat a neotravovat tady.
      • Presne jak sam priznavas-podobne clanky pisou jen lidi,kteri sami byli ''noliferi''. Lidi si jdou precist neco o hre a dockaji se podobnych ''dobrych'' rad do zivota. V tomhle pripade nejde o to jestli mas nebo nemas pravdu.
        • máš pravdu, ale je to přirozený, stějně jako když někdo přestane kouřit, začne k tomu přemlouvat i okolí. Pokud jsi opravdu takový typ člověka a vyhovuje ti to proč ne, ale jak psal happyhippo, oni tyhle hry typu hazardních her, dokážou nadělat nolifery i s lídí který by jinak žili jinak a rádi.Stejně jako ičí životy jiný drogy a proto je jenom dobře, že to tu někdo píše.
          • sankuri
            Tak to pozor je rozdil jestli jsi fetak, nebo gambler a krome sebe skodis taky svemu okoli a rodine, to urcite nepodporuju a z takovych lidi je mi uprimne zle. Ale respektuju kazdeho kdo si je schopen zit podle sebe a neobtezuje tim nijak okoli, ze zenska stravi cely zivot v motlidbach jako jeptiska je spolecensky prijatelne, tak proc ne jako hrac mmo?:-)
          • to byla reakce i na sankury
    • sankuri
      Zkus to spis napsat na doma.cz nebo nejaky jiny web kde ti to unyle maminky odkyvou:-D Jsem nolifer a nestydim se za to, hraju 12+ hodin denne uz temer 20 let a hral bych vic kdybych nemusel spat, jist a chodit do prace, nechci svuj cas travit nijak jinak, nikdy jsem nechtel a nikdy chtit nebudu. Zivot je proste otazka priorit, ja se radsi budu bavit v me oblibene hre, delat veci co me bavi s prateli s kterymi si rozumim, nez bych zbytek zivota makal nekde dvanactky ve fabrice abych uzivil hloupou zenu a fracka ktereho jsem si behem nejake "spolecnesky korektni" chlastacce omylem upichal. A kamaradil se s lidmi s okoli jen proto ze se to po me ocekava. Dekuji nechci:-)
      • +1 Kdyby ti skur*eni politici neskur*ili realnej svet mozna bych nehral vic jak 4 hodky dene takhle "real stoji za hovno" du parit
      • tohle je zas opačný extrem, mel by ses probrat kym je ješte cas
        • sankuri
          A cim je tvuj realny svet tak skvely ze se do nej musi za kazdou cenu probrat?:-) Ja o sobe muzu rict ze jsem dokonale stastny, muzes rict o sobe to same?
          • tak u mě třeba konkrétně sex,cestování ,poznávání nových zajímavých lidí,sporty - s tim se prostě pc nedá měřit. Ale taky si rád zahraju nějakou gamesku, tenhle mesic sem treba dohral portal 2.
            • walltar
              Sankuri ... prostě to pochop pokud děláš něco jinak než je obvyklé (ve středověku by tě upálili a byl by od tebe a tvojeho ďábelského hraní pokoj) tak je to špatně. Prostě hromada lidí (asi ti s menší inteligencí?) si ještě neuvědomila že každý není stejný a každého baví jiné věci. Co je pro mě ztráta česu a největší nuda, tak pro jiného je to ta nejlepší zábava. Proč se vlastně nedělají jedny kalhoty, jedno auto, jedno jídlo .... možná to bude proto, že každý má rád něco jiného. Možná ti co pořád vykřikují o tom jak je hraní ztráta času by se měli zamyslet nad tím proč mají vůbec potřebu tohle pořád opakovat. Není to vaše nespokojenost s životem? Protože já sem spokojený a nemám potřebu nikoho přesvědčovat ať dělá to samé co já. Já jsem pro to aby si každý dělal co ho baví a v jakém množstí jakém chce ... pokud je připravený nést následky sám za sebe.
            • sankuri
              Ver mi kdyby mi to vadilo, tak u PC nesedim:-) Jedine co mi vadi je ze lidi nedokazou pochopit ze muj zivotni styl je stejne naplnujici jako ten jejich.
            • sankuru - z toho prispevku citit ze ti to vadi
            • sankuri
              Jsem tezky introvert, nemam rad spolecnost lidi, vetsi skupiny mi vyslovene vadi (lidi pres net se to ovsem netyka), sport vede akorat k invalidite. Nasoulozil jsem se v zivote dost, uz to proste nepotrebuju, vyrostl jsem z toho a uz s tomu nevratim, tak jako uz niky nebudu delat na pisku babovicky, smir se s tim:-)
    • docela kravina, i u strategie muzes presedet cely den a to nejen samotnym hranim ale take sledovanim zaznamu lepsich hracu a pod. Taky je otazka jak lepe vyuzit cas? Jit chlastat?
  • jen v rychlosti, system PvE je porad stejny jako v jednice? tudiz takovy single player ?
    • sankuri
      Ne prave naopak, svet je otevreny a maximalne podporuje spolupraci hracu.
      • Ach *7* aby som si začal hľadať dáku trpezlivú guildu. *3*
  • osobne si taky myslim, ze neragovat je nejlepsi.
    ALE treba v pripade Vangurad:SOE mi to pripadalo dvousecne.
    ti co ho hrali vetsinou prave nebranili svou hru a vysledek? Povedomi ze Vanguard= zabugovana hra kterou nema cenu hrat. Mozna to platilo 1. pul roku po vydani ale pak uz s tim nesouhlasim.
    Proto si myslim , ze je jen dobre kdyz se zastanci sve hry zastanou. Forma opravdu vypovida o jejich urovni a defakto o urovni tech co hru hraji. Hatery nepocitam mezi hrace.... ti jsou jak papparazi a hledaji spinu a novy material na dalsi klepy.
    • *10* tohle mela byt reakce na prispevek Zedd 28.03 - 9.48
  • Ja jsem pri prihlasovani do closed bety "podepisoval" dohodu o mlcenlivosti, tzn. o bete nikde nemluvit, neporizovat zaznamovy material, atd. To maji redaktori hernich magazinu vyjimku nebo uz NDA neplati? *8*
    • Vybrany tisk mavyjimku
    • pokud sem tu NDA cetl spravne tak bys ani nemel rikat ze v te bete ses
      • Jak rikas ... na druhou stranu zrovna priznani, ze nekdo je v bete bych nevidel jak takovej problem. Dokonce ani veci, ktery tu pisou sankuri a Knifer nejsou problem, protoze jsou znamy uz nejakou dobu a byla moznost si to vyzkouset na GameConu a tak, kde neplatila NDA.
  • Ja ted taky zkousim Vanguard je trial a ma byt free co nevidet.
  • No tak nevim co na tom ty lidi viděj, chary vypadaj sice detailně, o tom žádná, ale prostředí je zastaralé a skromné až hanba... Uplně mi to graficky připomíná Warhammer Online a proto se téhle hře se raději vyhnu...
    • Jen ten kdo to nezkusil muže takhle mluvit. Podle obrázků, který někdo náhodně udělá nemůžeš soudit jak to prostředí ve skutečnosti vypadá. Kdyby jo tak třeba o WoWku by lidi museli říct, že to namalovalo malý dítě. Přesto když hraju se mi Líbí a stejně to bylo i u GW2. Možná, že tady mi přišlo díky lepší grafice i lepší všechno vypadá tak jak má lesy jako lesy poušť jako poušť atd. . *3* Nejlíp to je vidět třeba ve městech nic tam není jen tak a všechno do sebe nádherně pasuje a taky všechno má velikost normálního světa. Ne jako třeba ve WoWku, kde sou mapy tak velký, že ten svět by musel bejt tak malej, že by se tam snad nevešla ani polovina obyvatel země. Prostě řečeno prostředí není hanba, ale naopak velké plus. *15*
      • No nehrál samozřejmě, ale teď sem si pustil video http://www.youtube.com/watch?v=hDqucuneHkI a první co mě napadlo "Jé worgen a WoW overhaul"...
  • tak nevim, plamenomety, pušky... *11* asi si radeji vyleveluju svou pandu
    • Akokeby vo WoWku neboli pusky a plamenomety... nesom si isty o plamenomete ale myslim ze goblini maju npc robota s plamenometom, akurat sa s nim neda hrat, plamenomet je enigneerova zbran ako spell fire maga... neviem ako sa uz vola.
      - rovno ti moze vadit motorka vo wowku,laser mec v swtor,laser gun v mass effect... je to fantasy hra... v kazdej hre je to iste co vo wowku, pride zmena a haterom to vadi pretoze lepsia hra ide lepsim smerom a novymi vecami ako wow
      • Jestli to je lepší hra se uvidí možná tak za 5-10 let... a to už tu asi bude Titan, takže ehmm...
  • jak tohle nekdo muze hrat *11* CoD je mnohem lepší
    • walltar
      Di do háje s COD ... BF3 mu natrhne řit úplně ve všem.
    • sankuri
      Co je CoD?
      • call of duty..fps stielacka
        • sankuri
          Neznam to zas je nejaky value sunt ne?
    • super sme radi ze ta hra bavi, pis sa na COD recenze, diky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit