Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdokoliv kdo tohle hraje a je mu víc jak 13 let neni normální..
    • walltar
      Můžu poprosi o definici normálu? Nějakou vědeckou že by specifikovali normálniho člověka abych se mu mohl co nejvíc podobat protože já sem vždycky chtěl být normální .... je to můj sem nýt normální člověk, dělat normální věci, jíst normální jídlo, jezdit na normální dovolenou.
    • inteligentní troll neinteligentní troll já to vidím na stejno- ten člověk je prostě kokot, někdo kdo chce štvát lidi na internetový diskuzi, není normální :)
    • to bola narazka na co ? dalsi wowkar ? tak ti poviem ze wow je 12+ a neviem ci je lepsie hrat pandy ako gw... kde sa stratila temnost z wowka ? :/
    • sankuri
      Ti dnesni trollove jsou tak zdegenerovani, jo to ja kdyz byval mladsi to se jinac trollilo:-)
      • To bude spise tim,ze drive na 1000 lidi pripadal jeden troll. Dneska na 1 normalniho cloveka pripada 1 troll. Lidi v dnesni dobe ze sebe delaji blbce dobrovolne a radi.
        • sankuri
          O tom to neni spravny trolling to je o stylu, nebo dokonce o filozofii. Dementa ze sebe muze udelat kazdy, ale napsat poradny trolling to je umeni, spojene s vytribenym vkusem:-)
          • Nechapu navaznost na muj prispevek,ale budiz. V dnesni dobe diskuzni troll=blbec. co bylo drive,to bylo.
            • sankuri
              To urcite ne, trollit se musi umet, nadavat umi kazdy primitiv, ale zkus to napsat slusne a pritom nastvat co nejvic lidi. Nad blbeckem jako napr tim co zacal toto vlakno se lidi akorat uchechtnou a jdou bez zajmu dal, ale dobry troll rozpouta nekolikastrankovy flame aniz by se uchylil k nadavkam nebo osobnimu osocovani:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit