Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale je pravda ze i standartni verze me2 mela ten cerberus network a tudíž nějaké dlc zdarma(zaeed).to mě naštvalo že me3 nebude mít zdarma třeba to from ashes......normálně bych to dlc upirátil,ale to bych si musel cracknout originálku a nešel by mi mp......to je od bw teda fakt rána pod pas.
  • Konečne hra čo má hajzlíky *3*
  • PR: Takze obtiznost uz nebude dana vetsima HP nepratel ale jejich AI.
    Realita: Na AI se nic moc nezmenilo. Na vyssi obtiznost meli nepratele kopu HP navic (demo coop)

*7*
    • Veskoslav
      No ani bych neřekl. Na insame jsem myslel, že prohodím myš monitorem. Nejenom, že se inženýři neustále drželi vzadu a vesele stavěli jednu věž za druhou, problém byl, že je neustále chránili obrněnci ze štíty a přehradní palbou zbytek, tudíž si myslím, že AI oproti 2 se opravdu posunula:)
      • Mozna bys mel zkusit lehci obtiznost.Ne kazdemu to totis delalo takovy problem,jako tobe *3* .
        • To aji někoho bavilo hrát na insane? Já jak sem hrál dvojku znova tak sem to zkusil a ty souboje mi přišly dementni. V prostoru 10x10 metru se rubat 10 minut byla celkem nuda
        • Veskoslav
          Nj Insame je insame:)
  • Chcete stálý měsíční plat? Zkuste http://pritel007.webnode.cz Vše je zdarma, přečtěte si info
  • Veskoslav
    U mně je čekání o to horší, protože jsem hrál demo a tam byl Wrex. Problém je ten, že jsem mu v 1. díle prohnal kulku hlavou, tudíž mně silně bude zajímat, kdo půjde místo něj. Dále jsem zvědav, jak mi pomůžou Rashi, jak moc jsem si to pok*rvil tím, že jsem odevzdal Cerberusu celou kolektorskou základnu atd. Prostě po dlouhé době se na hru skutečně těším. Naposledy to byl Zaklínač II a předtím Sc II. Teď je to ME 3. Boha jeho, stoj času a šup na 9.3:-D
    • A proto mám minimálně dvě postavy. S první sem hrál prostě tak jak se mi chtělo. S druhou, až na vyjímky, jinak než s první...mimochodem byl docela oříšek naverbovat zlou dceru Samanthy(Justicarka). Mno už jenom proto se těšim na trojku. Jak to všechno dopadne jinak.
    • Já bych to viděl na Grunta z ME2. Ale jen hádám.
    • Prave proto je skvele mit minimalne 2 sejvy ze hrani Me1 - 2. Mam uz nachystaneho paragon FemShep a jeste musim dodelat Renegade Shepa. Je trochu smula ze jsem o stare sejvy prisel,ale zase jsem mel motivaci znova projet oba dva dily a to za dva charaktery.
  • A taky třeba píšou:

Graphically, the low polycount, lack of detail and low texture resolution disappoints- the characters are well animated and modeled however, and the overall look, despite its age, is quite moody.
    • trolo
      ale ved grafika nikoho nezaujima! hlavny je pribeh! to je jedno ze je rok 2012 a pouzivame textury z 2005.
      • Kdyby lidi nezajimala grafika, ale pouze pribeh, tak by ty hry nikdo nehral a vsichni by cetli knizky :)
        • Chyba, je tu rozdil mezi aktivne-pasivni forma (ctu knihu, vynalozim usili, ale pribeh nevytvarim) vs pasivni (tv/hry ;-) ).
  • Předobjednáno CE, už jen z toho důvodu, že mám všechny předešlé díly a zajímá mě ten artbook. Snad každý pařan prvním dvou dílů by rád věděl, jak to nakonec může a nemusí skončit. Rozehraji novou postavu, abych mohl navázat a třeba zase narazím na Conrada Vernera, ten chlapík tam jistě bude.
    • tohle bych napsal mozna pred 10ti lety
      • Tak já se přiznám, že trojku ve sběratelské edici si také kupuji mimojiné také z důvodu, abych měl doma kompletní trilogii, jedničku jsme měl hodně rád, dvojku, také sběratelskou edici, jsem po pár hodinách hodil do kouta, protože mě prostě nebavila. Všude zatím čtu, že třetí díl je částečně návrat k tomu prvnímu, co se týče hratelnosti, tak uvidíme.
  • no me tadle hra nechava chladnym ...od bioware me naposledy bavilo Dragon age 1 protoze mi to pripominalo stary dobry NWN ale tydle jejich konzoloidni scifarny nejak nemusim ...jak star wars tak mass effect ...a ted se do me puste :D
    • Nepustime, pretoze som tiez väcsi fanusik Dragon Age 1 :D Viem ze väcsina ludi pohrda touto hrou, ale mne sa strasne pacila. Este nikdy som si v ziadnej hre nevytvoril taku naklonnost k inej postave, ako k Alistairovi. Nakoniec som nemal problem za neho polozit zivot, aspon ten virtualny :D ME1 som hral, akoze pribeh bol velmi zaujimavy, ale nejak ma to prestalo bavit. Sice dvojka a trojka vyzeraju dobre, ale neviem ci sa niekedy rozhodnem ich aj hrat.
      • Proc by nekdo Pohrdal Dragon Age 1? To je skvela parba, pro me lepsi i nez opevovana klasika Baldurs Gate ;) Bohuzel po Dragon Age 1 i Mass Effect 1 uz se mi nelibi, kam se ty serie ubiraji.
        • Proč? Protože se DA1 pokusil být duchovním nástupcem BG, ale zasekl se někde na půli cesty.
          • Proc se zasekl na puli cesty? Me naopak Dragon Age 1 prijde na "moderni hru" dost poplatny Baldurs Gate.
            • Tak zase se to musi brat, ze tohle jsou multiplatformove hry a v ramci konzoli se nektere veci zjednodusit musi, nez kdyz vychazi hra ciste na PC, kde se hraje trochu jinak a i je k dispozici mys a klavesnice. Z pohledu konzolovyho hrace se mi prave libi, jak tohle Dragon Age dokazala zkombinovat, ze je tam nadech puvodni hardcore hratelnosti, i je to prizpusobeno te moderni (pravda zjednodusene).
            • Souhlasím s Opem, DA:O se zasekl někde v půlce. Sabžil se být Hardcore RPG ovšem tak nějak napůl a některé prvky tam byli velmi zjednodušené. Osobně považuji za úspěšnějšího nástupce Drakensang ovšem ten zase nemá tak skvěle propracované charaktery jako DA, speciálně pak DA2. Osobně bych nejraději viděl komplexní system z Drakensang, spojený s vyprávěním a příběhem DA:O.
  • U jednicky mi prisla vhod ta plechova krabicka ktera byla jako darek. Dvojku mam na steamu a nedokoncil ani uvod. Trojka uz me nezajima. Nechal jsem se zbytecne unest reklamou. Zadnou ciste PC hru uz nekoupim

edit: chtel jsem rict, ze uz jinou nez ciste PC hru nekoupim
    • Veskoslav
      To je jenom dobře, když se vyhneš obloukem sérii Total War, Sc II, Hard Reset a dalších her, co vychází primárně na pc.
      • si to nejdriv precti, nebo si kup slabikar
    • Wargame European Escalation vyšel nedávno. Tak šupna ní. To je čistě PC hra.
    • Tak to už si nic kromě indie her nekoupíš ...
      • ja si nestezuju
  • Každá recenze, ve které není zmínka o kvalitách toho Day One DLC je odpad.
    • Nelíbí ? Nekupuj.
      From Ashes nebude mít na celkovou hru žádný dopad, stejně jako Zaed nebo Kasumi z ME2. Je to jenom bonus.

Pokaždé, když se někdo na něčem snaží vydělat, všichni vřískaj jako kočky. Jste snad z jiné planety nebo co ? Tady na zemi, když chci něco extra, tak si za to musim připlatit. Zadarmo mi nikdo nic nedá.

Doufám, že všichni co tak řvou, si tu hru vážně nekoupí. Alespon bude na forech o pár pitomců méně.
      • Pokazde, kdyz se nekdo snazi nekoho oje... eh teda vydelat. *7*
      • Ale prosimte.Dlc je zalezitost poslednich par let,tak nam tady nevykladej,jak je to normalni.
        Driv se delaly plnohodnotne datadisky,ktere povetsinou za tu cenu staly,coz se o DLC rict neda.
        Nemluve o tom,ze v mnoha pripadech se clovek nemuze zbyvit pocitu,ze tvurci vytvori zakladni hru,kterou ocesou o spousty prvku,ktere pak prodavaji jako dlc.
        Jo a takovy valve vydavaji "DLC" zdarma.
      • Divný Zaeed byl zdarma pro všechny kdo si hru koupili, Shale byla zdarma pro všechny kdo si hru koupili ale From the Ashes není zdarma pro všechny co si hru koupí. Je tady asi něco čemu nerozumím. A prosím neříkej, že to tohle DLC je vyrobené pos produkčně. Už v betě která před měsici unikla byly zvuky a další odkazy k tomu, že taková postava ve hře bude *9*
        • Veskoslav
          Tak to rozhodně lžeš! Jelikož, když si koupíš třeba EA classic Mass Effect 2 se sítí Cerberus, tak rozhodně nemáě ani jeden z těchto DLC zdarma. Tak nelži.....
          • Neví co jsi kupoval, možná v té české klasik ne ale původní ME2 při zakoupení obsahovala Zaeeda sběratelská pak obsahovala navíc Kolektorskou výzbroj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit