Přejít na výpis diskuzí
První recenze Mass Effectu 3: skvělé, ale...
27.2.2012 | levis
111 příspěvků
-
Na konci druhého dílu sem nechal zničit toho obřího terminátora...Sem zvědavej, jakej dopad by měl ve třetím dílu, kdybych ho nezničil
-
-
Smutný že v tom mají lidi takovej hokej. :) To se pak nedivim, že se tak prodávají obsahově přímé hry. Jedna odbočka a jsou ztraceni.
-
-
Nemůžu si pamatovat všechno:)
-
-
no joo *1* diť já to nemyslel zle
-
-
Kratos se přeci nezlobí *4*
-
-
-
-
Vidim ze nekteri lide pri hrani nedavali moc pozor
-
Ehm, pokud se nepletu tak se musel zničit. :/
-
-
Co? bylo na výběr ho zničit a nebo ho přenechat Cerberusu
-
-
nešlo o toho terminátora, ale o data k jeho stavbě (nebo tak něco), ty jsi buď zničil nebo nechal cerberusu.
-
Na vyber bylo bud predas lod -zakladnu collectoru zahadnemu nebo ji znicis , terminatora jsi musel znicit povinne.
-
-
-
-
Stejně mi pořád vrtá hlavou, co je to za logiku cpát třetí díl hry někomu (jo, vy, třináctiletí usmrkanci), kdo ji předtím viděl leda v obchoďáku. Pána prstenu taky přece nebudu číst od Návratu krále, tak proč?
-
-
Nekydej nesmysly. Nikdo ti ji necpe. V článku vlastně stojí pravý opak, koukej: "Mass Effect 3 prý asi nováčky tolik neosloví, protože smysl dává jedině v návaznosti na předchozí díly..." Tak o co jde homie? *3*
-
-
Jasný, pán recenzent z gamestaru mi ji necpe, to žádná, ale minimálně demo se tvářilo jako:"Nehráls ani jeden ME? Nevadí, aspoň nepoznáš, jakou hovadinu jsme z toho udělali.*wink*wink*"
-
-
Jsem debil, nechápající psaný text? Ukážu a napíšu do diskuze.
-
-
-
-
Kdyby k tomu dávali i grafárnu...:D
-
-
A kdyby si nechali Origin...
-
Jj, kdyby k tomu byla grafárna, tak bych si to možná i koupil... Grafárnu ponechal, Masitý efekt střelil, nebo rituálně upálil. *5*
-
-
Kupuju jenom kvuli Co-op , demo (mp) awesome
-
-
pravda, v životě sem nestravil tolik času u dema. Co-op se povedl. *4*
-
-
Hru si koupím, ale hned ju cracknu, tak jako u většiny her kde mě štval steam, ... *5*
-
-
To je ako ukradnúť niekomu klúče od auta a potom si ho od neho legálne kúpiť *1*
-
tak proč si je kupuješ? pochopil bych ještě, kdybys crackoval hry kvůli oridžinu...
-
-
Mám objednanou "kolektorku". Bohužel ale možná dopadnu stejně jako on. Když jsem totiž chtěl vyzkoušet demo, tak ačkoli u EA účet mám, nepodařilo se mi zaboha rozchodit Origin ani s technickou podporou. Nezkoušel jsem tedy ten jejich live chat, doufejme že se to s full verzí nějak ještě podaří.
-
Kupuješ si licenci, ne originální CD s originálnim zdrojovim kodem. Já jeho přístup chválím.
"nasra**" s DRM a obdobnejma systémama
-
-
-
tak to ano ! AI je hlavna vec co som hodnotil na deme , a hlavne multiplayeru, silny nepriatelia,casto sa skryvaju,utocia vo velkom,maju stity, maju granaty, a uhybaju sa mojej biotike kotrmelcami a uskokmi, super :)) konecne bioware :) hra roka a studio roka a ani max payne to neprekona
-
-
Hra roku a studio roku jen na zaklade dema?To ses frajer
-
-
A proč ne? Hrou roku bude stejně buď Diablo nebo Mass.
-
-
Hrou roku bude Prey 2. *5* Ne ale vážně, přidal jsem k tvému výkřiku do tmy ještě můj.
-
-
Hrou roku bude Skyrim. Když můžou koně šplhat po ledu se sklonem 80+°, proč by nemohl být Skyrim opět šampiónem, přátelé! *5*
-
-
-
-
-
"Německý časopis Gamestar jako první zrecenzoval sci-fi RPG Mass Effect 3 a žádné překvapení se nekoná."
Samozřejmě, že nekoná... Kdyby se totiž konalo, měl by Gamestar pěkný pr*ser a příště by už žádnou gamesu na zrecenzování jako jeden z prvních nedostal. Pan Vávra měl (jako vždycky) pravdu. -
-
To by me zajimalo, co by na to rek Pan Vavra, ze se tak stale chytas Pana Vavry :)
-
-
Pravdepodobne by mu chybali holograficke zachody na Citadele...
-
-
ale zachody tam byly xD
-
-
-
-
Koupím originálu a rád ale až tam nebude ORIGIN! Do té dobry sorry ale warez.
A to mm org jak ME1 tak ME2.. -
-
Kup ME3, crackni a hraj. Tak to dělám já.
-
Tak, podle zdejších měřítek by jsi zhruba právě teď měl hořet v pekle. *1*
-
Jestli je tam origin, tak do toho taky nejdu.
-
-
To si jí pánové asi už nikdy nekoupíte...
-
a mame tu dve krasna hovinka
-
-
-
By mě zajímalo jestli" to ne vždy jsou milá překvapení." bude i vyjebání s lidskou rasou od Rachni.
-
První recenze Mass Effectu 3: skvělé, ale... 13/10 to neni. Sorry, ale nemuzu si pomoct. :D
-
-
To víš, Skirymek je jenom jeden.
-
-
*1* *1* *1* Good one. +
-
-