Přejít na výpis diskuzí
První recenze Mass Effectu 3: skvělé, ale...
27.2.2012 | levis
111 příspěvků
-
Už aby to bylo!
-
Hmm, je pochopitelné, že hra je určena hlavně pro fandy předchozích dílů.
Já hrál demo ME3 jako první a vůbec mě neoslovilo a některý věci mi vyloženě vadily.
Možná, kdybych se Shepardem prožil různé aféry a eskapády, ať už sexuální, či ne, v předchozích dílech, tak se na to dívám jinak. -
-
Ja myslim ,ze ani ne.Jednicka me bavila hodne,u dvojky me vadil ten priklon k vetsi akcnosti,pricemz paradoxne ta akcni stranka hry nebyla moc dotazena a zabavna mno a demo trojky me spis odradil,nez nadchnul.
-
Pochybuju. Minimálně by ti vadily stejné věci. Akorát v jedničce bys nejspíš nadával na hrozný inventář a Mako. Ve dvojce by se ti nelíbilo těžení minerálů a retcony.
-
-
Ubohej komentář ME serie je jedna z nejlepších za posledních několik let a celej ten svůj deus ex kterejs tu nedávno chválil si můžeš strčit výš kám
poroučím se -
-
Ty nerad kvalitni hry?
-
"strčit výš kám" výš jen výš DDD míří *1*
-
Tak to zase prrr, Deus Ex má taky hodně dobrej příběh, sice se v něm nezachraňuje celá galaxie, ale vyvolává z hlediska lidskosti stejně (možná více) závažné otázky.
-
-
Vice... Jakoze mene je vice :)
-
-
-
-
-
Hmmm pokud je ta hrací doba pravda tak to su jenom rád :). není nad to když je příběhová hra pořádně dlouhá :)
-
Pěkné.... ne, že bych nevěřil první recenzi, která určitě bude naprosto objektivní, ale...
Už abych to prubnul sám. -
Dokud si to nezkusím sám, neprečtu o tom ani řádku. *1*
-
-
Neboj, všechny řádky budou stejné se stejným číslem na konci.
-
-
Jak je na tom multiplayer?
-
-
Multiplayer mě osobně celkem mile překvapil. Seděl jsem u toho asi dva nebo tři večery a né a né se odlepit od židle. A to tam byly jen dvě mapy. :) ...mimochodem taky to není vůbec ízy pízy dojet mapu do konce. Už jen na silver obtížnost nás celkem wipeovali.
-
-
záleží hodně na týmu pokud se připojí do týmu lvl 5 a 3 tak to je celkem ztráta času no
PS:to je pravě chyba DEMA protože každý nastaví že chce jakoukoliv obtížnost aby měl větší šanci si zahrát ale neuvědomí si že si zahraje o to méně protože parkrát umře a přestaneho ho to bavit bez toho aby si užil klasickou mass effect akci -
-
Pak jsem taky nastavil bronz a to šlo. :) Ale i tak jsem se náhodou dostal do goldu (asi to leader změnil az potom) a ten nášleh co sme tam dostali hned od první vlny první vlny (neopakuji se) sem ještě nikde nezažil. Totální wipeout během první minuty. :)
-
-
-
dle dema dost dobře nevím jak ti to dost dobře popsat upgradování charakterů a zbraní skvěle funguje je rozdíl postava od postavy k tomu když přidáš 4 členný tým z různých classů sniperů, vanguardů, enginérů (stím že je rozdíl lidský a quarianský) stojící proti různé škále nepřát a ras jak doufám v v plné hře bude jak očekávám krom cerberu možný i střet s přetvořenci nebo allianční x cerberovský tým (v obou hráči) ) na které lze uplatňovat techniky zneškodnění při čištění vln nepřátel zpestřeným občasným úkolem .. neříkám že je to nejlepší MP co jsem viděl ale pro mě fandu ME universe to je hezký dárek
-
-
V mp by měli být tři druhy nepřátel. Tím prvním je Cerberus ,který je již v demu. Druhý by měli být jednotky reaperů tzn. huskové všechn druhů a tvarů. No a poslední by snad měli být Gethové a podle videu s Mp to tak vypadá. Takže docela dost různejch nepřátel a taky přístupu k nim. Hlavně k těm reaperskejm.
-
-
mě by třeba nepřekvapili ani protheané (přetvoření) když už si s tím dali ve 2ce práci
-
-
Jo kolektoři mě taky napadli , ale ti tam myslím nejsou, pokud se ovšem nezapočítají mězi přetvořence :)
-
-
-
Zkoušel jsem to ale nahodilo mě to do her kde byli hráči na 10lvl a vejš hra začala a než jsem se rozkoukal b_l jsem mrtvej pak mě oživily a než jsem se zvedl zas mrtvej ,zkusil jsem jinou hru ale mělo to stejnej průběh tak mě to odradilo. *11*
-
-
měl jsem podobné první zažitky asi mých 15 minut hraní musíš davat bacha abys byl v "bronze" hře takovej gold a silver na 1 lvl to je konec v mým připadě i na 8 lvlu je to spíš o tom že až si budeš připadat že nepřatelé nejsou výzva tak přejít na další rank zatím jsem do poslední vlny tedy vyzvednutí prošel jen silver.. a to to už par hodin (herniho času) chce to zlepšovat zlepšovat schopnosti správně rozvíjet strom a hlavně vyšší verze zbraní připadně i lepší třídu a pak se soustředit na co ti sedne třeba jeden typ zbraní, ikdyž díky kupování packů co je v demu to jde těžko no
-
-
-
-
Já taky ne... možná Skvělé, ale jsme zaplacený
-
Nějak jsem z článku nevyčetl to "ale".
-
-
Ale levis levisový *16*
-
Origin :-D
-
"umělou inteligenci se nepodařilo o tolik zlepšit oproti ME2 a scény se střílecími věžmi či balancování postav nejsou zcela ideální."
-
Nj levis...
-