Přejít na výpis diskuzí
První světová válka léta trpěla nezájmem her, ale časy se mění
6.8.2016 | Ladislav Loukota
119 příspěvků
-
To jsem taky sakra neřekl...je to zasazené do autentického prostředí...neříkám, že je ta hra autentická a už vůbec ne realistická celá.
-
Tak preju hodne stesti aby to s KC nakonec vyslo a aby takovych her bylo vic. My ostatni dospely zatim budeme hrat vceli medvidky bez presahu a historickeho vzdelavani.
-
Kingdom Come je pozerstvi, nikoli dospelost. Jakej Vavra, takovej produkt...
-
Pro mě by to bylo rozhodně víc hratelné, kdyby tam každej neběhal se samopalem, tanky nejezdily 50 km/h a ze Zeppelinu neudělali zbraňě hromadného ničení
-
Myslím, že pořád jaksi zapomínáte, že je to jen hra. :-) Vypustit nebo přidat určité věci je prostě nezbytné aby to bylo vůbec hratelné. A já chci hrát hru, ne jít bojovat do "opravdové" války. Pro milovníky realističnosti tedy doporučím ARMU nebo SQUAD. Toto si na žádný simulátor nehraje, Hra používá reálie 1.SW, toť vše. Já se na to těším a jsem rád, že je to stále Battlefield. Klidně mě ukamenujte.
-
V porovnání s Battlefield 1 je KC dospělost sama, určité má ta hra přesah, minimálně jako herní skanzen *4*
-
Jistě, dospělý člověk si může sednout před TV a v kuse zkouknout všechny řady Včelích Medvídků, smutné by bylo, kdyby neměl na výběr a v televizi běželi jenom ti Včelí Medvídci od rána do večera, kdyby se jiné pořady než pro děti a teenagery ani nevyráběly, nabídnout různé alternativy, možnost volby ,to je oč tu běží, pokud chceš hrát dospělejší hry s nemusíš indie pixel art adventury, jsi v háji
-
Mozna mi to nebude verit ale dospely a inteligentni clovek si casto radsi oddechne pri hrani nejake opravdove oddechovky u ktery myslet nemusi a ktera je proste jenom zabavna.
-
Jestli je Kingdom Come hra pro dospele, tak to si koupim ve svych sestatriceti COD a rad to budu parit o stosest. V Kingdom Come zatim zadnou hru nevidim, spis rozmar. Ale to se mozna zmeni.
-
No ale vzdyt o tom prece pisu. Tedy pardon, napsal jsem, ze nemeli vyssi ztraty - mel jsem jsem samozrejme na mysli, ze ani ty ztraty nebyly stejne.
Coz docela logicky vyplyva ze skutecnosti, ze na Somme zemrelo cca 95 tisic vojaku britskeho imperia, za druhe svetove valky nekolikrat tolik. Pripadne i z dalsi pomerne logicke zalezitosti, ze ztraty, tedy vcetne zranenych a zmizelych, na Somme dosahly neco pres 400 tisic muzu... coz je priblizne pocet pouze zabitych, tedy nikoliv i zranenych a zmizelych a zajatych, ze druhe valky.
Takze pokud jsi mel na mysli, ze "na Somme bylo zraneno, zabito a zajato priblizne tolik britskych vojaku, kolik jich ve druhe svetove valce bylo pouze zabito", tak jsi samozrejme mel pravdu... ale moc netusim, co bys tim chtel rict. -
"Ne, žádný nazigramatik, chlapče. Neskutečné, jak na cokoliv člověk poukáže, tak je okamžitě nazigramatik. Ale ano, samožrejmě je moderní neumět už ani psát a zároveň děsně chytře rozumovat o hrách."
Trochu jsem ti to opravil, aby to bylo spisovně, doplnil diakritiku, chybějící čárku před "chlapče" a chybný slovosled v "ani už" , teď se to snad dá trochu číst. Nemáš žač.
známkuji za 3 -
Rozhodně! Překlep je nechtěná čárka v důsledku nepohodlného psaní na mobilu, "epickej projev demence" (nechtěl jsi napsat spíš "epický?") je tento tvůj příspěvek, pravdu díš chlapče!
PS: Říká ti něco diakritika? Měl bys jí někdy vyzkoušet, psát bez diakritiky nemá žádné opodstatnění už pěkných pár let. *1* -
Ne zadnej nazigramatik chlapce. Neskutecny, jak na cokoliv clovek poukaze, tak je okamzite nazigramatik. Ale jo, samozrejme je moderni neumet ani uz psat a zaroven desne chytre rozumovat o hrach.
-
Mhm, tomu se jiste rika preklep. Preklep, hochu, je zcela neco jineho a ne tenhle epickej vyraz demence.
Ne to co si napsal opravdu neni faktem, ale opet chybnym predpokladem. -
To je zhavy tema. Nez vysel Medal of Honor Alied assault (nebo jeste lepe Brothers in arms), tak si nikdo nedovedl představit,jak tenhle konflikt ztvarnit.
WW1 by mohla vypadat a fungovat uple stejne (min automatickych zbrani).
Co v tom vidite za problem.... to jen manazeri diktuji dle svych fiskalnich vysledku, co maji velka studia delat. -
Nazigramatik.... Tohle je diskuze, nechces radeji delat korekturu u renomovaneho tisku?
A ma pravdu. Vizual peknej, gameplay katastrofa (viz videa na yt). Hlavne, aby hra nevyzadovala skill a nebyla tezka, zahrat si musi preci kazdy.
Ono je to v podstate stejny, jako kdyz Mozart kritizoval opery, ze jsou porad o tom sanem exkrementu a pouze v italatine. = inovace zadna, vari se podle stejneho receptu -
Jasně začít ofensivu, kde v průměru každou minutu přijdeš o 4 vojáky a pokračovat v ní 4 měsíce aniž bys něčeho dosáhl, to si opravdu žádá strategického génia.
-
Ruský postup ve druhé světové byl celý o postradatelnosti jedince snad ještě víc, než celá první světová, a v CoD to byla jedna z nejlepších a nejikoničtějších částí.
-
Tomu se říká překlep, to se časem naučíš, až ti rodiče koupí nějaký mobil nebo tablet.
Faktem je, že dospělý člověk, nebo alespoň inteligentní dospělý člověk, chce od zábavy trochu víc něž obyčejné "ratatata bum vžum", které uspokojí jednoduchou dětskou mysl, nějaký přesah, myšlenku, nebo se ze hry dozvědět něco o historii. Myslím, že s přibývajícím věkem prvních generací hráčů se tento trh rozšířuje a bude na něj vznikat více her, protože roste poptávka.
Za takovou dospělou hru považuji například Kingdom Come, tam se dozvíš něco o historii, je to v rámci možností realistické a herní obsah je tvořen tak, aby jsi u hry musel trochu myslet. Pevně doufám, že takových her bude vznikat stále víc. -
Napsal jsem, že angličani tam měli stejné ztráty jako v druhé válce (cca. 400 000) ne celkově, neumíš číst?