Přejít na výpis diskuzí
První trailer z Call of Duty: Black Ops 2 smrdí Terminátorem
2.5.2012 | Petr Poláček
103 příspěvků
-
Alespoň v tom traileru na ty obličeje mohli dát pořádný textury, takhle každej vypadá, jak kdyby měl kožní nemoc...
-
Myslel som si že dostanú romu, mýlil som sa. Týmto u mňa COD skončilo a je to mŕtva značka...
-
No ackoliv si uvedomuju ze hru nedela jen grafika tak tady uz je to napovazlivou neco tak hnusne zajetyho sem uz dlouho nevidel ale abych jen nekrivdil tak koncept hry vypada zajimave jen skoda ze je to zabity tou umornou grafikou ...... je taky otazkou kolik lidi chytne nejaka budoucnost vseobecne se da rict ze ty nej hry byly bud z minulosti nebo z pritomnosti
-
Můžou mít CoD pro mě za mě ve vesmíru, ale dokud nehnou s hratelností, názor odpůrců se nezmění...
-
Můžou přidat koně, pro mne za mně, ať přidaj škytajícího rejnoka, ale gró zůstane stejný, chválím za potencionální drobné úpravy, ale tak nějak naivně doufám, že tuhle zlatou dojnici brzo zaříznou, překopou a nabídnou hráčům něco lepšího, než každoročně "vyšperkovanější" CoD, tentokráte CoD 2012.
-
-
dokud to bude vydělávat, tak s tím nic dělat nebudou
-
-
stotožnuju se s autorem ohledně "bayovských momentek". Taky jsem si po shlédnutí traileru říkal, že v tom má MBay prsty. Na druhou stranu si Vás Bay nechá ty výbuchy vychutnat. Já jen doufám, že další COD nebude v takovým sprintu jako ten poslední.
-
Grafická stránka není nic moc, ale tohle je rozhodně první COD v posledních X letech, které mě aspoň trochu zaujalo. *2*
-
napad dobry ale po vizulanej stranke to vyzeralo jak s ps2...
-
no, nemusí se nám ta recyklovatelnost líbit, na druhou stranu kolik jim to každý rok vydělá? myslím že dost...je sice škoda že tím trpí, řekněme, hratelnost, ovšem z obchodního hlediska je to dokonalý postup - a lidé se chytají a většina z těch lidí jsou právě ti obyčejní hráči (to že je většina z Ameriky nepopírám, ovšem nerad bych sem tahal nějaké předsudky nebo útočil na jejich herní kulturu...prostě jsou to pro mě taky hráči)
-
budgetovka za 5 $. jinak nas*at