Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Ten rentgen na zbraně ala Total Recall mě docela rozesmál. *4*
  • mirekdusinojc
    Ochochó, to vypadá jak tři roky stará hra.
    • MishKonn
      Tak to silně přitlač, hochu *1*
    • to pridej :)
  • Nerad to rikam nebo dokonce otevrene priznavam ale vypada to... zajimave.
  • Veskoslav
    Že bych po letech zase nekoupil CoD ve výprodeji, ale koupil ho jako novinku? Výhodou je i to, že to pojede na plný kotel i na pc z roku 2008:-D Jinak nevím, čím to zavání terminátorem......To je zase nadpis jak nevím co. Kdyby jste napsali, že CoD si vzal příklad ze staršího nevlastního bráchy Bf 2142, tak to beru, ale s Terminátorem to má asi společné tolik jako že Karkulka točí p*rno.
    • Mozno tu ideu neposlusnych srtojov? *3*
  • arcadove Deus Ex, nech sa pači :D
    • Opatrne nato!! Pouzivat kult Deus Ex spolu s COD!! *3*
      • Shaker
        Call of Deus Ex... chmmm mozna
      • Tak on má trošku pravdu, je to Deus ex, Syndicate, novej Ghost Recon... Každej má něco, jen Activition ne, nebo teď už vlastně jo.
  • buducnost je čierna *4*
    Pre Activision určite *2*
    • mirekdusinojc
      :D No to jo, stejně černá, jako čísla předplatitelů WoWka a hráčů Modern Warfare.
  • uprimne ? :D je to slabe, black ops mal gule ale toto mi pride cele nejake povrchne a hlavne dnesnej dobe im nestači engine. Po tomto diele pojdu predaje dole, posledny vystrel activision.
  • ZvacA
    Pánové, proč pod pojmem CoD je video pro Ghost recon, případně proč je trailer přístupný až po otevření článku?
  • terminator? napadl me mechwarrior, Je*at cely CODko at si to strceeeej do future je cesta do neznama a nejsem si jist jestli spravna, osobne bych se priklanel radsi ke stylu COD5 a pusek. Ale je to stejne jedno pac jak se to menuje COD bude to mit prodej 10 000 000+ at jsou obsahem treba simsy! Musej si to nejdriv ti haranti zprotivit, pak mozna zacne AV koukat vice na kvalitu jak kvantitu
  • Dost mi to připomíná Battlefield 2142. Spíš než COD bych uvítal další díl futuristického BF. Nejlepší herní mód pro mě byl a je "Titán".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit