-
Doufam,ze 3 dil bude jeste kratsi nez-li 2 , jelikoz dvojka skoro nesla dohrat, 5 x delsi nez half-life :)))))
-
-
5x delší než half-life?...no, tohle bych zrovna asi netvrdil.. *4*
-
s niečím si to musíš mýliť, MP2 bola pomerne krátka hra, rovnako ako Max 1 a toho som odohral tuším za 8 hodím a na druhý pokus som ho mal hotový za menej ako 2 hodiny :)
-
Max Payna 2 som dohral za jeden večer. Teda nebol to tak úplne večer, začal som hrať okolo 16:00 a skončil som niekedy po polnoci.
-
dvojku jsem dohrál asi tak 3x a nikdy jsem se nedostal víc jak nad 16hodin :-))
-
-
Už se těším na příběh, jak to nakonec zase všechno hezky špatně dopadne a na tu atmosféru beznaděje, kterou MP čišel. Pryč s happy endama! :-)
-
Všechno všechno všechno špatně!
-
Hratelnostně a fyzikou to bude opět palba. O tom jsem přesvědčený.
-
mne se to libi, rockstar me jeste nikdy nezklamal a z tohodle adrenalin primo cisi.
-
Tak já si půjdu zahrát 2ku, co vy? :D Nic proti lepení mrtvých značek (Syndicate) na nové, zcela jiné hry, ale u Maxe Payna to prostě zamrzí, protože by to nemusela být mrtvá značka... Bude to dobrá hra, beze sporu, ale jak již někdo nepsal, nemusela a neměla by se jmenovat Max Payne (ale třeba GTA5: Brazil nebo Noire: 50 years later )
-
Jak ta hudba dokázala úžasně navodit atmosféru vzpomínek na skvělé první dva díly... tak to obraz totálně obrátil... Nechci soudit předem, ale trailer mi připomněl hned několik her novějších, Maxe ovšem nee.
-
pokud se to po**** jako ten film tak se mame na co tesit *4*
-
-
A proč film se poved.
-
-
Ještě by mě zajímalo jestli zachovají Adress Unknown, Lords and Ladies apod., tyhle drobnosti hře a hratelnosti celkově dost pomohly a celkově pobavily
-
-
Bohuzel na to muzeme beztak zapomenout. Kdyz vynechaji X zakladnich veci, tak se urcite nebudou patlat s temato vedlejsima vecma, ktery by ani nezapadly do jejich nove "koncepce" hry.
btw pro neznale - jedna se o "serialy", co bezely in-game v tv *1*
-
-
Tak z toho videa na nas uplne "dychla" ona Noire atmosfera a vubec cely duch minulych dilu. Jasejme nahlas, otvirejme bublinky!
A ted vazne. Moje nejhorsi obavy se naplnily. A to me spousta radoby fanousku teto serie davala minusy v minulych diskusich, kdyz sem obdobny vysledek predpovidal.
Nechapu proc neudelaji novou serii a lepi znamou znacku na uplne jinou hru. Ale jo vlastne chapu. Proda se tak teoreticky vic kusu => prachy prachy prachy.
Co dodat? Snad jenom "R.I.P. Max Payne..." *9* -
-
Dle čeho soudíš? Dle traileru, který je lepší, než ty ke starým dílům? Nebo máš snad nějaké lepší zdroje? Max zdaleka není pouze o "noiru" - jen tak mimochodem, noir je možný udělat i za slunce, protože noir není pouze grafický, příběhově to může tedy být (bude) noir.
-
-
Soudim dle uverejnenych informaci o:
1) pribehu
2) hlavnim hrdinovi
3) graficke stylizaci a zpracovani cele hry
4) stylu hratelnosti, kam chteji hru smerovat
Aneb projdi si nejake fora, predevsim oficialni. Proboha vzdy oni tam puvodne nacpali i ten stupidni autohealing. A zmenili dabera Alespon tyto dve veci nakonec vratili do puvodniho slozeni. Plus sme si jeste vyhadali flashbacky do minulosti (aspon v necem se snad dockame praveho Maxe Payna). A co se o tech flashbackach vi? "Polooficialne" to, ze by meli by byt nektere z nich hratelne, ne zrovna akcni a zbytek pouze v podobe filmu. Jak moc budou obsahly jeste nikdo z Rockstaru ani nenatukl... -
-
tak toto ma prekvapilo ! ak ho nebude dabovať McCaffrey tak už prakticky neexistuje žiadne priame spojenie s Max Payne. A to ma iba utvrzduje že ide čisto iba o využite dobrého mena a facku všetkým fanúšikom série.
-
-
Nakonec dabovat bude. Puvodne nemel, nepamatuji si presne proc (ze by se nepohodli na financich?). Proste si ho fanousci vyzadali. *2*
-
-
-
Ač noir možná udělat za slunce jde (ač si to tedy nedokážu představit), Max Payne ne.
Dává to asi stejný smysl, jako udělat Se7en 2 v Brazílii. -
lol
-
-