-
Co to je...další potetovanej,co hází vrtulníky po mrakodrapech..?
-
-
*1* *1* *1*
-
-
Místo toho, aby si oholil vousy si oholí hlavu, jaj!
-
-
*1*
-
-
Pustil jsem si ten trailer třikrát a pro jistotu si ještě připomněl trailery na první a druhý díl. Můžu říct jen, že ústřední hudební motiv k videu vůbec nesedí. Hudba má dokreslovat co člověk vidí (u filmů), tohle na mě působí jako úlitba fanouškům. Zatímco u prvního dílu (mluvím o trailerech) jsem měl pocit, že mě naplňuje temná a stísněná atmosféra u druhého naopak příjemný pocit, že to začíná celé na novo. Tady se to nepovedlo - něco tam je, ale nedokážu říct co. Jednička taky překypovala zabíjením (dvojka ne - možná jen výběr "špatného" traileru) tady to na mě působilo jinak. Asi to bude tím otevřeným prostorem, přeci jen první dva díly byly spíše komornějšího ražení. Chvilkami jsem tam viděl MW2 a to je špatně. Navíc od 1:00 se mi vybavil Bruce Willis a Die Hard a to už je zatraceně špatně.
Berte mě s rezervou. Jsem fanoušek MP1,2 a určitě mě to v hodnocení ovlivňuje. Jenže abych si při koukání na Maxe vybavil McClaina to je hodně špatný... -
-
John Mclain je legenda yupi ya yej motherfucker.
-
suhlas, tiež sa mi vybavil McClane ale na tom by nebolo nič zlé keby hru nazvali Die Hard : Sao Paulo *1* . Keď si pozriem akýkolvek trailer z pokračovanie nejakej FPS je okamžite jasné o akú hru ide, ak to jasné nie je, niečo je zle....
-
-
což by náhodou ani nebylo špatný *1*
-
-
-
tento trailer som si vychutnal až keď som zavrel oči
-
Tedy já vám nevim. Předchozým dílům hodně dávala taková ta ponurá temná atmosféra. Noční deštivej New York, zmar a obyčejnej chlápek co jde po hajzlech co mu vyvraždili rodinu.
Nevím sice jaký to ve finále bude, ale tenhle prosluněnej macho styl se hodi spíš k Just Couse než k Maxovi. Trochu to smrdí a ta hudba z toho Maxe nedělá. No doufejme no... -
-
Neni v co dale doufat. Az na jeden ustredni hudebni motiv a hlas Maxe, to budeu plne jina hra...
-
-
Ještě by mě zajímalo jestli zachovají Adress Unknown, Lords and Ladies apod., tyhle drobnosti hře a hratelnosti celkově dost pomohly a celkově pobavily
-
-
Bohuzel na to muzeme beztak zapomenout. Kdyz vynechaji X zakladnich veci, tak se urcite nebudou patlat s temato vedlejsima vecma, ktery by ani nezapadly do jejich nove "koncepce" hry.
btw pro neznale - jedna se o "serialy", co bezely in-game v tv *1*
-
-
a kde je ten max payne ?
-
-
tu : http://is.gd/ckAVkx *5* odvtedy sa objavil iba jeho starší dvojník v roku 2003, ktorý ho síce dobre zastúpil ale samotný Max svoj boj asi nadobro ukončil ...
"The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. He released his finger from the trigger" *5*
-
-
Muzika z původního Maxe Paynea, jestli se nemýlím. *7*
-
-
No a to je tak z podobností ( resp. klasických prvků) s předchozími díli asi všechno.
-
-
Myslím že tohle se Max Paynovi podobá asi tak jako maďarština k češtině ... Sao Paulo tomu absolutně nesedí, celkově to prostředí z toho traileru vypovídá o tom, že to těžko bude mít tu klasickou temnou až hororovou atmosféru večerního velkoměsta (NYC), to lození po střeše "mrakodrapů", procházení posprejovaných ulic atd. to vše za deštivého počasí, ... ach jo, myslím že tohle nebude to pravé ořechové, a ještě k tomu ta "barevná" grafika!
-
Připadá mi to jako (výborný) film "Muž v Ohni" s D. Washingtonem převedený do podoby počítačové hry. (http://www.youtube.com/watch?v=g4kLizDXLY0)
Agent co zápasí s koncem kariéry a alkoholem přijímá práci k ochraně dívky a když je unesena... vrací se k řemeslu, které mu jde nejlépe .o) -
-
jaj...koukám, že jsi byl rychlejší, tak to smekám, škoda, že svůj příspěvek nemůžu smazat. Neni zapotřebí konspiračních vlád, které chtějí převzít vládu nad světem ani mimozemštanů v srdci civilazace. Stačí pár škaredých dealerů a Pouštní orel 0.50 z kterého je radost vystřelit :-)
-