-
Vždyť vypadá jako kříženec Sama Fishera a Gladiátora! *8*
-
Tak z toho videa na nas uplne "dychla" ona Noire atmosfera a vubec cely duch minulych dilu. Jasejme nahlas, otvirejme bublinky!
A ted vazne. Moje nejhorsi obavy se naplnily. A to me spousta radoby fanousku teto serie davala minusy v minulych diskusich, kdyz sem obdobny vysledek predpovidal.
Nechapu proc neudelaji novou serii a lepi znamou znacku na uplne jinou hru. Ale jo vlastne chapu. Proda se tak teoreticky vic kusu => prachy prachy prachy.
Co dodat? Snad jenom "R.I.P. Max Payne..." *9* -
-
Dle čeho soudíš? Dle traileru, který je lepší, než ty ke starým dílům? Nebo máš snad nějaké lepší zdroje? Max zdaleka není pouze o "noiru" - jen tak mimochodem, noir je možný udělat i za slunce, protože noir není pouze grafický, příběhově to může tedy být (bude) noir.
-
-
Soudim dle uverejnenych informaci o:
1) pribehu
2) hlavnim hrdinovi
3) graficke stylizaci a zpracovani cele hry
4) stylu hratelnosti, kam chteji hru smerovat
Aneb projdi si nejake fora, predevsim oficialni. Proboha vzdy oni tam puvodne nacpali i ten stupidni autohealing. A zmenili dabera Alespon tyto dve veci nakonec vratili do puvodniho slozeni. Plus sme si jeste vyhadali flashbacky do minulosti (aspon v necem se snad dockame praveho Maxe Payna). A co se o tech flashbackach vi? "Polooficialne" to, ze by meli by byt nektere z nich hratelne, ne zrovna akcni a zbytek pouze v podobe filmu. Jak moc budou obsahly jeste nikdo z Rockstaru ani nenatukl... -
-
tak toto ma prekvapilo ! ak ho nebude dabovať McCaffrey tak už prakticky neexistuje žiadne priame spojenie s Max Payne. A to ma iba utvrzduje že ide čisto iba o využite dobrého mena a facku všetkým fanúšikom série.
-
-
Nakonec dabovat bude. Puvodne nemel, nepamatuji si presne proc (ze by se nepohodli na financich?). Proste si ho fanousci vyzadali. *2*
-
-
-
Ač noir možná udělat za slunce jde (ač si to tedy nedokážu představit), Max Payne ne.
Dává to asi stejný smysl, jako udělat Se7en 2 v Brazílii. -
lol
-
-
-
koukám, že si John Mclane nechal narůst vousy. Počkat, to není Die Hard?
-
ta jeho pleš mě neskutečně sere *1*
-
-
To bud este rad ze s tym strojcekom nezamieril k rozkroku:D
-
a mě to jeho panděro.. by mě zajímalo jak se s tím může rychle pohybovat či dělat obratné fatality
-
-
Nijak mě to nezaujalo.Nechápu proč Max nevypadá jako Max.Ale hlavně z toho traileru už není cítit ta atmosféra dvojky(Max Payne 2 pro mě legendární hra).Vypadá to spíš na hru typu Splinter Cell Conviction.Fakt se bojím aby to nebyl takový Max Payne Conviction-aby nebylo sice hodně akce ale naopak se vytratila ta super atmosféra
-
dalsi cover based shoter, ziadna noir atmo. ach jaj.
-
Moc mi nesedí to prostředí... Uvidíme...
-
jestli tohle pokazi, tak at si me neprejou. vypada to dobre, ale stejne si myslim, ze prostredi nezvolili zrovna nejlip. vetsina hracu by mela bliz k mestskemu prostredi. ten zasnezeny new york nebo co to bylo v jednicce mel naprosto skvelou atmosferu. druhy dil byl taky vynikajici, asi jeste lepsi. kazdopadne jsem moc zvedav...
-
Což o to, ponurá hra se dá vykouzlit i v rozjuchaném prostředí: na mě třeba trailerová kombinace hudby a pozdně odpoledního světla docela fungovala. Spíš mi vadí jiná věc: MP2 byl vemkoncem docela osobitá komorní love story. Tohle se prezentuje jako obyčejná vyvražďovačka.
This is love. Love hurts. -
Hra jako takova to muze byt dobra,ale s max paynem to ma spolecny opravdu jen jmeno a hudebni motiv v traileru.
Je to hnus,kdyz se na vyrazne odlisnou hru pleskne nalepka nejake slavne znacky ,jen aby se to lepe prodavalo.
Hra jako takova bude treba fajn,ale Max to proste neni. -
-
to mi pripomnelo nejnovejsi Syndicate :) ta sama situace
-
Nj hold to není Remedy :-( ,aspon první dva díly budou o to vzácnější *3*
-