-
Taky vás už unavují ty metrosexuální postavy všude? Všichni vypadají, jakoby neměli nic jiného na práci, než trávit půl dne v posilovně a druhou půlku dne v salónku krásy lol. Chtělo by to dávat do těch her trochu normálnější lidi, ať to nepůsobí tak uměle. Jinak hezké video
-
-
Hra je jako film a kasovní trhák se dělá pro masy, takže se vždy musí vybrat taková postava, která disponuje potenciálem zaujmout hodně lidí. Z toho vyplívá že nikdo nebude dělat takovýho normálního bežnýho občana, kterej má pupek, na krku hypotéku a slovník dlaždiče. Snad jsem to vysvětlil srozumitelně *5*
-
-
Já neměl na mysli Maxe, ale celkově úplně všechny postavy v tom videu. Ale jinak máš pravdu, dnes je taková povrchní doba a všechno musí vypadat "dokonale". Stačí porovnat, jaké tělo měl filmový Bond před 40 lety a jakou má teď *1*
-
-
dnešního "Bonda" nemá smysl porovnávat, protože je to tragéd, Bond skončil s Die Another Day
-
-
Každej Bond až na Daltona (aspoň pro mě) měl něco do sebe...a hodně lidem včetně mně se tvrďáckej a drsnej Bond lbí hodně a troufnu si říct, že víc než uhlazenej Brosnan, kterýmu jsem ne vždycky věřil že by byl schopnej s někym vytřít podlahu.
-
-
-
-
-
Hlavní soundtrack Max Paynea se k tomuto exotickému prostředí vůbec nehodí... Obávám se, že zkoušejí nalepit na novou hru jen nálepku s názvem Max Payne a že jinak to s ním nebude mít nic moc společného. Bude to jen tuctová střílečka. Doufám, že mně tedy autoři překvapí...
-
-
To ja kricim uz od prvnich informaci, kdy sme se dozvedeli, ze se cela hra stehuje do Brazilie. A spousta lidi mi neverilo. Pak vysli prvni scany + dalsi info a bylo jasno. Stejne se mi neverilo. A hle prvni trailer a? Konecne pochopili vsichni... Skoda, jak rad bych se tentokrat mylil...
-
Exotické prostředí mi na tom bude vadit nejvíce.
-
-
Přesně tak... Max Payne byl vlastně taková Noir hra v temné prostředí New Yorku... Měla svou temnou až trošku depresivní stránku... A to nepočítám, že nový Max nebude mít komixově odvyprávěný příběh... prostě si od něho radši nic neslibuju... Vemme si to takto - o první dva díly už naštěstí nepřijdeme... ať trojka dopadne jakkoliv *5*
-
-
Mluvíte mi z duše! První co mě u traileru praštilo přes oči byl kontrast obrazu a zvuku. Původního Maxe jsem dohrál nesčetněkrát a doteď se mi při té úžasné hudbě vybavují ulice nočního New Yorku a sněhová bouře, která nás celou hru provázela. K těm barevným akčním scénám v traileru to prostě nesedí. A nesedí k nim ani titul Max Payne. Hrozně rád bych se pletl, ale fakt si začínám myslet, že půjde jen o obyčejnou, tuctovou střílečku, kterou má prodávat její název. Bohužel :(
-
-
New York měl své kouzlo a perfektně zapadl. Nezáleží, jestli hra bude dobrá nebo to bude brak, ale tak jako tak asi nemůžeme počítat, že dostaneme starého Maxe, kterýho máme rádi... škoda.
-
-
-
Ať si je klidně plešatej, vousatej a mimo NYC, ale pro mě Max Payne = noir.
-
-
No pokud to bude někde na Havaji (nebo kde to je) s tancujícími slečinkami v bikinách, tak se tam ono "noir" bude těžko tvořit....ale třeba R* nějak překvapí.
-
-
pokud se to po**** jako ten film tak se mame na co tesit *4*
-
-
A proč film se poved.
-
-
Nebýt té hudby tak mě ani nenapadne že je to Max Payne...
-
-
Tak jestli nevidíš ty nápisy "Max Payne", tak na to asi koukáš se zavřenýma očima. To je fakt, to by tě to pak bez tý hudby asi nenapadlo :).
-
-
Někde jsem tu na tiscali kdysi četl, že třetí Max Payne nebude obsahovat pověstné komiksy. BOŽE! Jestli se tohle tvrzení stane skutečností, bude mi to v pokračování osobně dost chybět :) Uvidíme, jak si nakonec vývojáři poradí..
-
-
Komixy jsou prej pro konzolisty moc narocny, takze z toho radeji udelaj dalsi stupidni tuctovku
-
-
Vždycky se skvěle zasměju u těhle zarytejch PCčkářů, který si neuměj přiznat, že konzole v dnešní době díky svojí přístupnosti prostě frčej a který si neustále melou svojí ve smyslu "konzole na hovno", "konzole k ničemu", "konzole brzděj" a "konzolista=negramot" bez toho aby podali nějaký argumenty...že vás to baví *6* *6*
-
-
baví mě se sledovat jak dnešní konzole ztrácejí výkon oproti PC
-
-
No a? Vymysli něco co bude mít vliv na herní zážitek a potom sem něco piš.
-
-
Fakt? Tak to si jenom myslíš.
-
ono už ale má
-
-
-
-
To že je nezvládáš neznamená že jsou na tom všichni jako ty.
-
-
-
Spatny... nelibi se mi to San Paulo a taky to slunce vsude... pravej Max mel tu depresivni naladu v nocnim zaprsenym New Yorku.. tohle uz nebude ono... proc vzdycky vsechno tak menej od puvodniho konceptu.. po zkouknuti toho videa mi prislo jak kdybych koukal na nejakou obyc hru ktera v dnesni konkurenci neobstoji krom teda znelky z maxxe 2
-
toto ma daleko od maxa payna, jedine obchodna znacka :D inac nic, fuj je to skarede otrasne a nieje to max payne ani nahodou.....jeho atmosfera bola uplne o niecom inom....
-
podle me tomu chybi takova ta temnota a ponure prostredi
-
mne se to libi, rockstar me jeste nikdy nezklamal a z tohodle adrenalin primo cisi.