-
Po chvíli sem měl pocit že sleduju Die Hard THE GAME se znělkou z Maxe .
Autoři se asi snažej v lidech nejspíš probudit nostalgii ale mě to přišlo spíš jako pěst na oko. -
Jak ta hudba dokázala úžasně navodit atmosféru vzpomínek na skvělé první dva díly... tak to obraz totálně obrátil... Nechci soudit předem, ale trailer mi připomněl hned několik her novějších, Maxe ovšem nee.
-
Už se těším na příběh, jak to nakonec zase všechno hezky špatně dopadne a na tu atmosféru beznaděje, kterou MP čišel. Pryč s happy endama! :-)
-
Zaznely smycce a me prejel mraz po zadech.
-
-
jj..... Mona Sax *14*
-
-
Mam z toho smisene pocity... Hudba a namluveni je zpet, vzpominky ozily, ale porad mi to pripada, ze to proste neni Max... Ale samozrejme i tak se tesim a dam mu sanci!
-
Ajajaj. Ten hudební motiv k tomu teda hrubě nesedí, ale hrubě.
Akce vypadá dobře, ale kamkoliv jsem se podíval, všechno na mě řvalo ROCKSTAR!!!! ROCKSTAR!!! a fakt se mi to usilovně příčí jakkoliv spojovat s předchozíma dílama. Uvidíme, až bude venku nějakej gameplay, ale zatím s tímhle sequelem mám daleko větší problém než třeba s X-COM. A to mám UFO daleko radši než Maxe Paynea. -
-
Tá hudba tam nesedí, lebo je kompletne skopírovaná za Max Payne 2. Mali ju aspoň trochu prerobiť, keďže tá hra už s pôvodným Maxom nemá takmer nič spoločné.
-
-
A noár je v pyči
-
Ted me tak napadlo, že by to mohlo kopírovat historii falloutu. Třeba po trojce přijde nastupce, ovlivněný původním týmem, který bude hoden označení Max Payne
Je to jen taková úvaha, neříkám, že to bude špatná hra, to nejde zatím posoudit, ale jsem po dnešku jen trochu více skeptický. -
boze to bude pecka uz se nemuzu dockat a ta hudba ta me zabiji kdyz ju slysim!max payne je jedna z nej her co sem kdy hral
-
Víte vůbec co ten člověk prožil (nejhorší život v dějinách her)? se nedivím že šel skončit svůj život do tepla. A co bude s fyzikou? MP2 byl porovnávanej s HL2 bude tu ještě nějaká..