-
Zdá sa mi to, alebo sa na Maxa vôbec nepodobá? to je trošku fail...
-
-
nj už v dvojke sa moc nepodobal a v trojke je to niekdo úplne iný...
-
-
Ehm. Ve dvojke sa MOC nepodobal?
Berte to tak, že ho pokaždý hraje někdo jinej. Něco jako James Bond ;).
-
-
-
Ňák nechápu proč by hra měla ztratit svůj temnej nádech když se přesunula do Brazílie, já v tom traileru atmosferu předešlejch dílu viděl, navíc změna je život...
-
-
Postnes nam sem odkaz na trailer co si videl? Evidentne si totiz sledoval nejaky jiny nez my...
-
Víš co je to Noir? Ať už film, komix nebo hra? Hrál si minulé dva díly? Asi nejsi fanda původního Maxe, viď? *4*
-
-
Ano vím co je to noir, ano hrál sem předešlé díly.To jako že když se ta hra přesune do města kde je trochu tepleji tak už to nebude mít atmosféru původních dílu?
-
-
No z traileru to pusobi,ze to ma diametralne odlisnou atmosferu.
-
-
-
-
Tak já si půjdu zahrát 2ku, co vy? :D Nic proti lepení mrtvých značek (Syndicate) na nové, zcela jiné hry, ale u Maxe Payna to prostě zamrzí, protože by to nemusela být mrtvá značka... Bude to dobrá hra, beze sporu, ale jak již někdo nepsal, nemusela a neměla by se jmenovat Max Payne (ale třeba GTA5: Brazil nebo Noire: 50 years later )
-
Už se těším na Max Payne 4, teda pokud ho zasadí mezi 2 a 3 *3*
-
Hratelnostně a fyzikou to bude opět palba. O tom jsem přesvědčený.
-
No, sice nemám nic proti inovaci, ale Max Payne je Noir, a tohle Noir není. Dissapointed. Again.
-
Mimochodem víte někdo, co je Sao Paolo za město? Stačí do googlu zadat Sao Paolo criminaity a ruším za kvalitní četbu. Proti tomu je NY čajíček. Kdyby Maxe Paynea dělal jen New York, byla by to dost slabá série. Což není
-
-
Ale vubec nejde o kriminalitu mesta samotneho. Noire atmosfera prvnich dilu stala hlavne na Maxove zoufalstvi nad ztratou rodiny, kterou se jal pomstit a odhaloval zkazenost celeho systemu, i tech kterym do te doby veril. Zimni a nocni NYC ji spolecne s hudbou pouze dokonale dokresloval.
Takze na slunecnou Brazilii, kde bude zoldakem narkobarona (ci koho) by dokreslovalo mozna benjo hudba z karibskych ostrovu a heavy metal pri koseni hordy nepratel ve slamech. Noire jako prase. A ta tvoje kriminalita ve meste je na dve veci...
-
-
No mám zmiešané pocity, ale moje dojmy sú nasledujúce, Noir atmosféra je pravdepodobne u série Max Payne pasé a po pravde to bolo gro celej jednotky aj dvojky, ponurá atmosféra, temné prostredia, tajomné a najmä šialené postavy a skvelý dej, toto všetko, asi nielen mňa, dokázalo držať niekoľko hodín denne pri tejto hre, ale trojku nezatracujem, ak to dokážu nahradiť kvalitným dejom, tak to môže byť skvelá hra, prečo nie, ale pre mňa sú prvé dva diely akýmisi ikonami Noir hier, tak ako u filmov je to Sin City a dovolím si tvrdiť, že trojka taký úspech mať už nebude
-
jenom doufám že se tvůrci rozjedou a nebudou se bát velkolepých momentů! těším se moc - místy to na mě působilo jako kane&lynch bez lynche! a to je dobře
-
Zajímal by mě názor redaktorů, já jsem si názor už udělal ale hodně názorů s redakcí sdílím takže by mě zajímalo jak moc jsou si naše názory podobné ... chtělo by to napsat shrnující článek o 1 a 2 + názor na 3 popřípadně co tato série znaména pro ně osobně.