Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Danieledl
    Typický Max od Rockstaru *3*
  • Spades
    fuj
  • Paul_cz
    Potěšila hudba a James McCaffrey v roli Maxe, ještě že si jeho výmenu rozmysleli (nezbývá než doufat že si to podobně rozmyslí v IOI v případě 47).
    • Dexter_CZ
      Hudba pořád ta samá, stejně tak jako James z druhého dílu... Nic nového na potěšení *1*
      • Dexter_CZ
        Tím nechci říct, že je to špatné - miluju původní hudbu, ale nehodí se do tohoto prostředí - nejlepší by bylo prostě to zase přesunout do temného New Yorku... tohle už nebude Max a jestli si myslej, že udělají tuctovou střílečku a dají tam původní hudbu + ten samej ksicht a že jim to bude vydělávat samo, tk to fakt nvm *3*
  • El-Bravo
    Aleluja za vlasy x)
    • No jestli sis nevšiml, tak si je tam z počátku oholil, a nadále v traileru vystupoval bez vlasů, což znamená že Rockstar nevyšel vstříc hráčům :(
  • Hezký trailer. Přijde mi zajímavá jedna věc. Ač na nový koncept nadává celý svět, tvůrci si stojí za svým. Asi mají důvod.
    • Ten důvod je to, že už nějspíš mají většinu hry udělanou a stálo by těžké prachy to předělat, takže to už nějak dokončí a budou mít prachy aspoň z hráčů, kterým je Max Payne neznámý.
  • Bohužel mě to moc nepřesvědčilo ,ten noir efekt tam prostě chybí ,ale zas to dělá Rockstar a to nejsou žádný másla tak zbýva jen doufat,že se vratí atmoška kterou Remedy uměli tvořit.
  • Prijde mi to ako ked Residenta Evila presunuli z Raccoon City do afriky uz to nebolo ono...ale zas nehovorim ze RE5 bola zla hra, naopak bola dobra...ale...
  • Teda neviem, ale Max Payne??? Ved vyzera skor jak Beckovy film Brucea Willisa s tou pleskou...
    • Nevim jestli bych jméno "Bruce Willis" dával do jedný věty se spojéním "béčkový film". Nedělá to dobrotu a může to značit špatnou orientace ve filmovym světě :)
      • A proč né, to si jako myslíš, že když dělá filmy v Holl.. tak je nedoknutelnej. Je vidět, že právě ty o pravých a kvalitních filmech nic nevíš.
  • http://www.youtube.com/watch?v=we0-Th5L5Hk tady kdyžtak je ta legendární znělka.Vždycky když si to poslechnu tak na mě dýchne nostalgie .Nezapomenutelná hra !
  • Joj, tohle video přesně ukazuje, co z 50% dělá úspěch hry. Video? Kdepak! Jako když jsem se koukal na toho plešouna, co mi byl nesympatický? Byl nesympatický přesně do okamžiku, než zaznělo audio - housle. A já bych přísahal, že jsem zaslech Monu, jak svůdně šeptá "Max"... Jo, těším se, pokud ze starého Maxe zůstane alespoň ta hudba a též Maxův podmanivý hlas.
    • maxe dabuje někdo jiný takže už to nebude ten max
      • Nejdříve si o tom něco zjisti kolego, než začneš vymýšlet...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit