Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už aby to tu bylo. V třetího Maxe jsem roky doufal a teď to i vypadá, že po krátkém skriptu z Maxe v Alan Wakeovi se mi dostane plnohodnotné pokračování.
  • Mechwarrior_bw
    možno z toho bude dobrá hra ale mali jej dať inú nálepku a nie zakaždú cenu ťažiť z legendárnej značky.
  • Nevim. Trochu mi to pripadne jako Kane and Lynch. Nakonec ho nejen kopirovsali jini, ale udelali to i lepe. Otazkou je, zda ma jeste co nabidnout, krome hutne atmosfery.
  • Ta hudba k tomu videu prostě nejde, když zavřu oči, pořád vidím New York v dešti, atmosféru béčkovejch noir detektivek. pokud hra předvede jen to, co bylo vidět v traileru, bude pro mne zklamáním, ale stejnak si myslim, že rockstar vytáhne ještě pár es - vzpomínkové mise právě z New Yorku nebo Maxovy noční můry. Každopádně video ve mě budí tak velkou nedůvěru, že samotná hra pro mě může být už jen lepší:D
  • Já teda nevim, proč teď všichni rejpáte, když v momentě kdy to vyjde a bude to filmový, bude to mít pěkný filmečky a dobrej feeling i příběh, tak to budete hrát, až se z vás bude kouřit. *1* Jo, není to Max Payne, je to spíš něco jako Kane and Lynch a upřímně, Kane and Lynch sou setsakramentsky chytlavý hry, takže když to splní to, co jsem výše vyjmenoval, není důvod se ničeho děsit, dokonce bych řek, že se těšim - těšim se na filmovej dojem, fakt zmagořelýho hlavního antihrdinu, krev a špínu těch hnusnejch slumů a na fůru postřílenejch gangsterů*1* Howgh *16*
    • Řeší se tu to, že hra by se neměla jmenovat Max Payne. Hra může být dobrá, ale pokud vememe v úvahu, že tohle by mělo navazovat na MP, tak to moc dobře nevyznívá. :(. Ale tak nebudeme předbíhat, Half-Life 2 taky úplně změnil prostředí a taky to dopadlo dobře, ale pořád je pravda, že Gordon se nepřidal ke Skinheadům :D
      • Takhle to dopada kdyz ma Max Payne vasnivou noc s Kane&Lynch....
        • IMHO_dexter4games
          Takhle to dopadne po uplynutí dekády, což je dost let na to, aby mohla proběhnout výraznější změna, jsem si jistej že to vývojáři v příběhu vysvětlej. Rozhodně to teď dává větší smysl než když byly ty první sreeny s holohlavým chlápkem, to jsem sdílel zděšení, nyní se však na hru těším, fakt to bude bomba!
          • Cejtim to stejne. Taky mi podle traileru prislo ze by to navazani na puvodni MP nemuselo byt vubec spatny ale zase ty cary za tema kulkama vypadaj hrozne :D
            • Parádní ikona. Jin Roh užasnej film
      • IMHO_dexter4games
        Taky mi nesedl úplně novej hrdina, takže mám podobnej názor jako Qickly, nicméně je hlavní si uvědomit, že nemůžete čekat toho starého Maxe, kterého vytvořili finové. Nyní to vzal do rukou Rockstar a ikdyž to bude úplně jiný Max, než na jakého jsme zvyklí, stejně to bude stát za to. Ono když se na to podíváte logicky tak zjistíte, že ten osobní posun je i v realitě značný, vy taky budete za 10 let vypadat úplně jinak, takže z tohohle pohledu jsou v Rockstaru realističtí. Jsem zvědavej na FIGHT CLUB, co nám o této hře zase naši oblíbení matadoři ověnčení redaktorskou aurou řeknou ale za mě si myslím, že nový max payne bude pecka roku 2012 a velké želízko na poly akčních her. Už se nemůžu dočkat, DEJTE TO SEM! *1*
  • Anal.S
    Příjde mi, že to co fungovalo a bylo úžasné u starého Maxe, je dnes standart, nebo nic úchvatného.
    A zase když to bude moc překopaný, tak to odsoudí fanoušsci originální série.
    Grafika taky není kdovíjaká. Příjde mi, že Max měl umřít s druhým dílem a dál to nerozmazávat. *9*
    • Původní hry měly perfektní atmosféru, příběh a jeho vyprávění. To se dneska opravdu zas tak často nevidí...vlastně mě napadá jenom jedna moderní série.
  • Modlím se, aby Maxův velký návrat nebyl stejný jako ten "velkolepý" návrat Duka Nuka. Jinak se ale docela těším... ale ne na tu jeho plešku :-D
  • vsaim sa o co kolvek ze to bude mat multiplayer. aj ked sa to do takejto hry nehodi a nikto to hravat nebude ale aj tak tam bude lebo je to v mode.
  • Indy
    Omlouvám se kdyžtak předem ale toto není Max Payne *16*
  • Strašně mi to připomíná EL MATADOR... co jsem pochopil, tak se jedná o nějakou Jiho-americkou latinu, což se mi moc nelíbí. Škoda že se nedrželi toho až skoro "komiksového" Payna z dvojky, ale kdo ví, třeba to bude stejná hra jako dřív. Jen z toho "ošklivého"(pro mě) prostředí :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší