Přejít na výpis diskuzí
První vývojářský blog Warhorse Studios
17.1.2012 | Aleš Smutný
139 příspěvků
-
Bože prosím, hlavně ať to nebude MMO
-
Zajímavé čtení, těším se na další blog.
K samotné hře - nenašel jsem zatím vlastně žádné informace. Ví se o ní něco víc? Někde jsem četl, že to plánují vydat v roce 2015 - je to pravda?
Next-gen - to znamená další generace konzolí? Abych věděl, kdy mám začít s šetřením na nové kompjůtr :)
Jinak držím palec, každá dokončená a vydaná hra z naší kotliny se počítá. A tuhle bych si i zahrál, já RPG tuze rád. -
pokud se vám nechce číst, tak si pusťte toto. Onen blog je v podstatě přepis. http://www.youtube.com/watch?v=vLCUwdZaPPM&feature=youtu.be
-
-
Vávra je bůh, much appreciated! *14*
-
-
To jsou zase kecy o neatraktivitě hry z prostředí husitství. Je vidět, že dnes většina z vás ve škole, pokud do ní vůbec docházíte, nedává pozor. Ta doba je neskutečně zajímavá a lze z ní vytáhnout obrovské množství zajímavých příběhů, aniž byste si museli něco vyfantazírovat. Jen životní osudy Jana Žižky jsou námětem na román, který bude zajímavý pro všechny, ať jsou z Asie, nebo Evropy, nebo Ameriky. Velká výhoda hry, které se povede atmosféru těch let dostat na monitory, bude její uvěřitelnost (samozřejmě, pokud to nepo*ser*ou), protože bude postavena na velmi reálných základech lidmi, kteří o tom, doufám, něco vědí. Mě osobně ale více zajímá vývojářský deník než samotná hra. Myslím si ale, že D.Vávra časem na něj nebude mít tolik času ani mu okolnosti neumožní takovou otevřenost jako teď. Přece jenom se tam motá spousta peněz a když vývoj nepůjde dobře, neumím si představit naprostou otevřenost, která může projekt v případě problémů asi jen ublížit.
-
Pravda je to, co si myslíme my !
-
Jen houšť a víc. Aspoň svět uvidí, jaký máme nedoceněný vývojáře *1*
-
Jelikož je to hra o husitech (taky si myslím, že to není zrovna dobrý téma) tak by měl soundtrack natočit Daniel Landa jelikož ten si v těchto historicko - vlasteneckých perlách taky jede:) ... forek:) jenom mě to leží v hlavě od tý doby co jsem si přečetl o co půjde:)
-
-
Ah, Vozová hradba, skvelá pesnička.
-
-
To jsem tu jediny komu to jde prepnout do cestiny? :D :D
-
-
to je čerstvá novinka. předtím to nebylo
-
-
Z některých z vás je mi tu skutečně blivno, přátelé.
-
dan vavra = john romero
-
-
Neječ porád a dojdi pro to pivo kura! *5*
-
nope
-
-
why
-
-
Vávra udělal dobrou hru, která má náročný koncept. Věnuje se různým dílům, u nichž kritizuje v drtivé většině oprávněné lapsy. Mluví-li o své tvorbě a o sobě, vždy je to vesměs plné pokory ("nemyslím si, že jsem génius.", "lidi mi píšou, že jsem bůh, a já nevim, co jim na to mám říct"). Mluví suverénně. Mluví, jak mu zobák narost, někdy hulvátsky. Soustřeďuje se na obsah a ne formu sdělení. Rád skáče oponentům do řeči. Vyjadřuje se rád k čemukoliv. Neustále připouští, že nemusí mít pravdu, že sám může něco zdupat.
Romero udělal dvě úspěšné ale koncepčně primitivní hry v dřevních časech videoherní tvorby. Poté nahodil ramena, vytvořil arogantní božskou auru ultimátního análního penetrátora, který vstoupí, kam si umane. Pokora nula, upřímnost nula. I když, možná to "John Romero is gonna make you his bitch" myslel upřímně.
EDIT - ještě doplním, že Vávra zásadně neví, ale vždycky si jenom myslí. Pokud ale někdy mluví axiomaticky, pak je v případech, kdy je nezpochybnitelné, že 1 se skutečně rovná 1. Potíž je, že mnozí uvažují nad problémy na příliš vysoké úrovni a pak motají dohromady aspekty, které jsou otázkou vkusu, a aspekty kvantifikovatelné a objektivní. Danovi se naopak většinou daří problémy analyzovat do detailu a jednotlivé aspekty oddělit a zpracovat nezávisle. Nedaří se mu vždy jasně předem deklarovat, o jakém že to aspektu zrovna mluví, což vede k nedorozumění. -
-
Jasny. Oznacit nektere uspesne hry za idotske a blbe (viz jeho dlouholete clanky v levelu) aniz by je nejak poradne vysvetlil je axiom *1*
-
-
Soudruhu aonyme, mohl byste mi nějak blíže upřesnit, kdy jsem o něčem o nějake úspěšné hře v levelu napsal, že je idiotska a blbá, aniž bych to pořádně vysvětlil? Moje články prakticky nejsou o ničem jiném, než o vysvětlování toho proč si myslím, že něco nění/je dobré. Naposledy jsem v článku o SKyrimu uvedl asi 120 důvodů, proč považuju SKyrim za zfušovanou hru. Měl jsem jich uvést 300 aby to bylo "pořádně"?
-
Ono by možná nebylo od věci si uvědomit, že názor je pouhým názorem i v momentě, pokud se za ním nenachází obligátní přílepek "... ale je to jen můj názor".
Axiomatickým tvrzením se stává až v momentě, kdy vysloveně prohlásím, že nejde o věc závislou na subjektivním vnímání. Nepamatuju si jediný případ, kdy by se k tomu uchýlil neoprávněně. Leda že jsem toho nebyl svědkem, to je jasné.
-
-
:D EDIT... uplne vidim tvuj jazyk na Danove pozadi
-
-
když myslíš. já s ním ve spoustě věcí nesouhlasím. Např. nesouhlasím s jeho pohledem na film Star Trek, který zdupal před lety v Levelu.
-
-
"koncepčně primitivní hry v dřevních časech" ... ono rozdelat ohen je taky dost primitivni, takze vubec nechapu, proc se z toho praclovek tak radoval.
-
-
Tak neni to uplne fer srovnani, Romero udelal dve dobre hry a pak uz mel jen plnou hubu velkych kecu.. Vavra naproti tomu udelal jednu dobrou hru a pak uz mel jen plnou hubu velkych kecu :D
-
-
Tak neni to uplne fer srovnani, Romero je jmeno, ktere svet zna. Kdezto Vavra je jmeno, ktere znaji jen fandove Mafie I (a proklinaji hraci Mafie II), ctenari Levelu a ted nove i ctenari Games. ;)
-
*1* *1*
-
-
-
-