Přejít na výpis diskuzí
První vývojářský blog Warhorse Studios
17.1.2012 | Aleš Smutný
139 příspěvků
-
Jen houšť a víc. Aspoň svět uvidí, jaký máme nedoceněný vývojáře *1*
-
Jelikož je to hra o husitech (taky si myslím, že to není zrovna dobrý téma) tak by měl soundtrack natočit Daniel Landa jelikož ten si v těchto historicko - vlasteneckých perlách taky jede:) ... forek:) jenom mě to leží v hlavě od tý doby co jsem si přečetl o co půjde:)
-
To jsem tu jediny komu to jde prepnout do cestiny? :D :D
-
"Peknej hnus Dane..." Co se takhle rozhlydnout a prepnout si to do cestiny? Vpravo nahore
-
Z některých z vás je mi tu skutečně blivno, přátelé.
-
pokud Hus přežije, bude pohled do alternativní historie, kde byl Ringo skutečně dobrý bubeník. *1*
-
Nedělá, to vy mu to vkládáte do úst. Snad každý soudný člověk ví, že hru vždycky dělá tým lidí, ne? Navíc tam nedělal junior grafika, ale hlavního designéra a ten má vždycky největší vliv na kvalitu hry, takže je to normální věta, která zjednodušeně popisuje holý fakt.
To se zas Dan určitě popadá za hlavu při téhle diskusi. Romeró, volé! Angličtiná, volé! Husiťý, volé! Všechno vém, volé! *7* -
Nene to se pletes, to on dela, jakoby to vytvoril sam.
-
Tak neni to uplne fer srovnani, Romero je jmeno, ktere svet zna. Kdezto Vavra je jmeno, ktere znaji jen fandove Mafie I (a proklinaji hraci Mafie II), ctenari Levelu a ted nove i ctenari Games. ;)
-
pravdaže *1*
-
Vávra udělal dobrou hru, která má náročný koncept. Věnuje se různým dílům, u nichž kritizuje v drtivé většině oprávněné lapsy. Mluví-li o své tvorbě a o sobě, vždy je to vesměs plné pokory ("nemyslím si, že jsem génius.", "lidi mi píšou, že jsem bůh, a já nevim, co jim na to mám říct"). Mluví suverénně. Mluví, jak mu zobák narost, někdy hulvátsky. Soustřeďuje se na obsah a ne formu sdělení. Rád skáče oponentům do řeči. Vyjadřuje se rád k čemukoliv. Neustále připouští, že nemusí mít pravdu, že sám může něco zdupat.
Romero udělal dvě úspěšné ale koncepčně primitivní hry v dřevních časech videoherní tvorby. Poté nahodil ramena, vytvořil arogantní božskou auru ultimátního análního penetrátora, který vstoupí, kam si umane. Pokora nula, upřímnost nula. I když, možná to "John Romero is gonna make you his bitch" myslel upřímně.
EDIT - ještě doplním, že Vávra zásadně neví, ale vždycky si jenom myslí. Pokud ale někdy mluví axiomaticky, pak je v případech, kdy je nezpochybnitelné, že 1 se skutečně rovná 1. Potíž je, že mnozí uvažují nad problémy na příliš vysoké úrovni a pak motají dohromady aspekty, které jsou otázkou vkusu, a aspekty kvantifikovatelné a objektivní. Danovi se naopak většinou daří problémy analyzovat do detailu a jednotlivé aspekty oddělit a zpracovat nezávisle. Nedaří se mu vždy jasně předem deklarovat, o jakém že to aspektu zrovna mluví, což vede k nedorozumění. -
*1* *1*
-
Neječ porád a dojdi pro to pivo kura! *5*
-
Yep, taky si myslím, že lidé jsou v civilizovaných částech světa vymletí úplně stejně.
-
V tom případě se i já omlouvám už jen vzhledem k tomu že je vidět že patříš mezi tu skupinu lidí se kterými jde navázat rozumná diskuse.
Ale na druhou stranu když Vávra psal ten článek, tak moc dobře musel vědět jaké to bude mít následky. Nevím jestli už pracuješ v zaměstnání, ale pokud já vím, když tam někdo začně někomu něco kritizovat, tak se musí (pokud sám není lepší než on) připravit na to že se dočká toho samého. Někde v hlubinách internetu jsem našel tuhle větu:
"Kritizovat znamená nadávat někomu za to že to umí líp než já" -
Tak neni to uplne fer srovnani, Romero udelal dve dobre hry a pak uz mel jen plnou hubu velkych kecu.. Vavra naproti tomu udelal jednu dobrou hru a pak uz mel jen plnou hubu velkych kecu :D
-
Tak se někdy podívej třeba do diskuzí na youtube.:D
-
O tý hře nikdo nic neví, cokoli jsi četl, byla pouhá nepodložená spekulace.
-
why
-
Such is a life in the Czech Republic!