Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak snad to bude nějaký rozumný :-)
  • Nooo jak kde a jak kdo... Hodně z Husitů byli dobrý parchanti*1* .Křesťanská schizmata mně vždy zajímala po historické stránce. Co se týče té základní ideologie tam bych asi moc problémy neměl... Ono je zajímavý že pro každou s těch stran byla absolutně nemyslitelná nějaká Náboženská svoboda. Husité zase nepřijímali jiné církve. Stejně pak Luther považoval za kacíře Husa.
  • Hm, zajimave, ze ceskoslovensti vojaci za WWII. nepotrebovali programove rabovat, zabijet nevinne a znasilnovat. Tihle vojaci jsou pro me vlastenci, protoze bojovali za vlast, a ne husite, kteri rabovali a vrazdili.

Husa, nech Husem, on na husitske valky nemel vliv, ale vliv mela chatra, ktera se na nem jen prizivovala. Nebo je boj za jeho myslenky najmout se za zold polaky, aby vypraskali nemecke rytire?
  • Cahir
    Alistair Overeem, MMA fighter rozsekal 5 vyhazovačů na cucky a vyvázl z toho s odřenými klouby (hádej od čeho...). Takže s tou poslední větou bych opravdu nesouhlasil. Vyzdvihuješ kvantitu nad kvalitou.
  • Myslel jsem, že na našem území to vřelo (válka, zmatek,), ale ve světě začalo období renesance, také výprava na Americký kontinent atd. Jen jsem chtěl říci, že husité to nebude to pravé. Vzal bych jiné období, ale více historicky důležitější a také výživnější.

A jestli někomu vadí, že nevěřím že hra podle mě dopadne špatně, tak mě je to jedno. Zatím mi žádné studio nepřesvědčilo, že dokáže udělat tu pravou atmosféru středověku se vším tím co k tomu patří. Byl bych rád, kdyby se to nějakému podařilo, ale bojím se že studio Warhorse to nebude.

PS: když myslím atmosféru a vše co k tomu patří, tak nechci vše podle reality, ale větší náznaky, jako je špína, špinavé oblečení, zkažené zuby, dobové oblečení atd. + - *1*
  • Hairy_Ass
    Všechno závisí na reklamní kampani.
  • We wanted someone with enough money to finance the whole development, allowing us to stave off publishers’ blackmail – their favorite way of dealing with a cash-strapped studio when forcing it to change the game from a realistic strategy simulation to a science fiction guitar hero rip-off two months before release date.

Mafia 2 ^_^
  • Cahir
    A kdo vyřkne onen verdikt, že se hra nevydařila?
  • Trol.internetovy
    I kdyby to byla dost dobrá hra, v což věřím, tak na většině herních webů (Zvláště amerických) bude rozdavano hodnoceni 3/10, budget a konec. Dan si udelal uz tolik nepratel! Bethesda je tim nejmensim. *15*
  • ehm, srovnavat fantasy a historii? i kdybych na to pristoupil, tak si nemyslim, ze neco z historie muze konkurovat nemrtvym :)
  • kotty
    Jinak nevim, proc si myslite, ze lidi odradi tema Husitu. Cechy/Polaky to nadchne a ostatnim se to proda jako stredoveke RPG. Tech tu moc neni (snad jen M&B), proto bych v tom nevidel problem. Recnicka na zaver - kolik lidi znalo Zaklinace pred vydanim hry? ;)
  • Hairy_Ass
    Spíš se obávám, aby dnes zase naopak nebyly správňáci jenom křižáci, v tomhle směru se názory lidových mas pohybují jako holub na báni... *3*
  • nemluve o tom ze to byl stejne cele jen vykradeny Warhammer se zamenenym hammer za craft
  • kotty
    Jakkoliv se s nazory Dana na Skyrim neshoduji, jeho tymu fandim a drzim palce at vydaji poradnou pecku. *3*
  • to byl rok 94 chlape, pocatek zlateho veku PC hrani, tenkrat se slavne serie zakladaly o dost snadneji ;)
  • calwin
    ak to bude ešte kvalitnejšie spracovaný mount and blade a bude tam pútavý príbeh tak nevidím problém... prečo nie?
  • calwin
    ak to bude ešte kvalitnejšie spracovaný mount and blade a bude tam pútavý príbeh tak nevidím problém... prečo nie?
  • Ano ano, znám jedno podobně pitomý studio, udělalo hru o Azerothu, kterej předtím nezajímal VŮBEC nikoho, ani ty Čechy a Poláky. Blbci, lol, NIKDO to neznal, ha ha! Už se myslím dávno rozpadli. Vlastně ne, nerozpadli vlastně...
  • A kde píšu o Skyrimu ty vole?
  • XorxoxTalarius
    No tak proti gustu zadny disputat. Ale nutno podotkout ze mezi tema dvema stranama byli oni ti pratelstejsi ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit