Přejít na výpis diskuzí
První vývojářský blog Warhorse Studios
17.1.2012 | Aleš Smutný
139 příspěvků
-
Máš ode mě obrovské plus za sebereflexi. Tohoto náhledu není jen tak někdo schopen.
-
Hm, to u mě by hra začínala ve chvíli, kdy Hus po neúspěšné obhajobě sedí v lochu - "primary objective": dostat se pryč. Provokace stráží a jejich následné rychlé zpacifikování po vzoru Zaklínače 2. Poté by si Hus protřískal cestu ven, případně by se vyplížil - záleží na hráčově stylu. Po úniku končí prolog, pak už následuje první kapitola předznamenávající urputný boj hrdiny, který nakonec nakope katolíkům zadky, získá pro lid svobodu a dostane holku.
-
Pár vět možná mohl formulovat jinak, ale musí se mu nechat, že má odvahu, takže tohle malé "přivlastňování úspěchů" mu toleruju. Jsem jen zvědavej, jestli bude i nějakej blog o tom, až se jim něco začně s*át *4* - což jim samosebou nepřeju, ale dycky se něco po*ere a tam se pak láme chleba.
-
Tak se nám tu zase projevuje čecháčství... Já fandim každýmu, kdo se tu o něco pokouší, aniž by žebral peníze od státu nebo nějakejch pochybnejch EU fondů. Chtělo by to více Vávrů, a to nejen v oblasti her. Podle mě mohl Dan už dávno odejít dělat někam jinam za větší peníz (jako Čočík a mnoho dalších), ale on zůstal a pokouší se něco dělat. Což je podle mě obdivuhodný, a jestli mu někdo přeje neúspěch, ať už na základě kritiky Skyrimu, nebo prostě proto, že závidí, tak je prostě kkt :)
-
Rozhodnutí to psát v angličtině chápu, ale měl by dávat bacha. Hlavně ty chybějící členy, nevypadá to hezky.
A kdo si stěžuje, že to píše v angličtině, tak má prostě smůlu. Dneska je to nutost. Naučte se, alespoň nezakrníte. -
Cahir : napsal si to krátce a líp :)
-
Husovo ideály, požadavky na reformu církve a vlastně menší vliv římskokatolické církve,obrana před křižáky, odražené křižácké výpravy, Hus určitý vzor pro Martina Luthera a pozdější reformy. Řek bych, že tohle období mělo celkem velký vliv na dnešní srupeň ateismu u nás. Jestli je to dobře nebo špatně, kdo ví :)
A jinak, pokud odmítáš jako vlastenecký čin, dobívání ať už majetku nebo území, tak můžeš roztrhat celý lidský dějiny a vytváření nějaký geopolitický mapy :)
Možná tě i chápu, sám se považuju za humanistu a uznávám, že pravý vlastenecký čin dneška je vlasti sloužit a prosalovavat ji (vynálezy) a to nenásilně, ale tady de o historii..
Omlouvám se za offtopic -
Tahle formulace mě taky poněkud zarazila.
Jinak je to pěkný ublognutí, víc takovejch. -
když sem už něco písete, mohlo to být aspon česky přeloženo
-
"co je a jen pouze vlasteneckeho na husitech" - 1) Boj za přesvědčení, že katolická církev potřebovala překopat. A to potřebovala velmi. 2) Boj za autonomii.
Jestli si myslíš, že existovalo/existuje společenství, dokonce i plné ideálů, v němž se nenacházeli zrůdy a prospěcháři, tak jsi dost naivní. Nakonec nezbývá, než hodnotit ideály, původní myšlenky, případně významné osobnosti. -
A to ešte zabúdaš na Herkula alebo Xenu. *1* *1*
-
Co bych mel oznacovat ty dalsi? Ja se ptam, co je a jen pouze vlasteneckeho na husitech, ne o dalsich. Spanile jizdy plne rabovani, zabijeni, znasilnovani ma byt neco, co ma na tom byt vlastenecke? *11*
Vlastne, kdyz se tady kradou miliardy za bileho dne, tak to je zaslusny vlastenecky cin. *1* -
podľa mňa mu iba závidíš... a preto prekrúcaš, chytáš ho za slová... ten človek má meno, preferencie, skúsenosti... vážne neviem čo ti vadí na tom že sa môže pochváliť tak úspešným projektom ako je mafia...
to že kritizoval skyrim mi prišlo ujeté ale každý máme svoje momenty :) ... nech je aký chce tak nevidím dôvod prečo si hru od warhorse nekúpiť ak bude kvalitná a zábavná... to aby si už človek strážil každé svoje slovo a šiel ho prebrať s právnikmi či náhodou niekoho neurazil ... -
Bylo by to na dlouhou diskuzi, ale zkusim svůj názor vyjádřit krátce. Nemyslím si, že křesťanství by se mělo šířit mečem, to že se to dělo, odpovídalo době a stupni vývoje lidské společnosti. Jestliže tedy označíš husity, jako zlodeje a vrahy, musíš tak označit i křižáky a všehny mocenské uskupení té doby. Nijak si Husity neidealizuju, ale alespoň si dokázali bránit tvrdě svoje ideály a to takovým způsobem, že se před námi třásla půlka Evropy. Stejně tak jsme se měli předvíst v roce 1938..
-
Co je vlasteneckeho na zlodejich a vrazich? *11*
-
Mimochodem doufam ze ma v tom byznys planu take 115 duvodu Dana Vavry proc hrat jeho hru *1* *2*
-
A ty budeš za pár let říkat vnoučatům o svých milnících:
"I wrote a piece of sh*t as an anonymous internet user." *14* -
Spis neumis anglicky...I created franchise jasne rika ze on to vytvořil
-
Nezlob se, ale tohle je fakt jeho obvykla snuska precitlivelych kecu. *2*
-
Proc ho minuskujete vexlaci? Ma recht