Přejít na výpis diskuzí
První vývojářský blog Warhorse Studios
17.1.2012 | Aleš Smutný
139 příspěvků
-
Evropa zažívala rozkvět a naše společnost pot a krev? A hned na to jmenuješ dva minimálně stejně krvavé konflikty v Polsku a ve Francii. A to nemluvím o španělské reconquistě a tureckém postupu na Balkáně. Do toho všeho se na počátku století Evropa zmítala v trojpapežství.
-
Á, koukám další machr, který už to hrál. Prosím tě, jde ti stáhnout první a třetí DLC? Mně to hází errory... *8*
-
Ty jo já jsem měl radši vždy Křižáky, Johanity a stranu Zikmunda Lucemburského ( asi tady s timhle moc nezapadnu)... Husiti mně nikdy nepřirostli k srdci... Doufám že to bude nějak historicky věrný a Husité nebudou po vzory Komančů ty zatracení správňáci...
-
No, na některé zdejší yntelygenti se nedá reagovat jinak než obrázkem:
https://fprnfw.bay.livefilestore.com/y1mIGvYKvrF3AI5XhWhsDQncp3PS9gfA87y_iP3HOjm7_Y0iwiyyJPw5RVGgUV6HCstrDvuVu1Kfj0OIgwO87yHmzepl5hqD6fRuRbLgjo005QMt2c5kTfRawkgsN1q7WWuXUZQmVlsXePv6juO0VtGtA/ren%C4%8D%C3%ADn.bmp -
*1*
http://hodinasurrael.wordpress.com/2009/11/06/uzasnej-narod-tihle-cesi/ -
Pokud budeme mit finance, bude mit i dostatek kvalitnich lidi ... v CR je spousta vyvojaru. Ted jde tedy o to jestli oni vyvojari budou mit chut pracovat s DV. :D
-
a mozna prijde i John The Horny from Oaklands ;)
-
Jasne, udelame hru o Husitech, kteri krome nas a Polaku vubec nikoho nezajimaji, vyprdnem se na cestinu, hlavne vsecho v AJ, aby to bylo poradne svetove, vsak by v tom byl cert aby to ty americany na toho Johna Zizku nezlakalo :D
-
No ano, znamená to, že ji vytvořil, ale vy z toho hned děláte, jakoby to vytvořil sám. *7*
-
To je tady vážně ještě někdo, kdo má stále potřebu vyjadřovat se v duchu toho ,,Skyrim šílenství"? Já naopak doufám, že nikdo se Skyrimem srovnávat nebude, protože předpokládám, že obsahu bude méně a bude více komplexní.
-
Zato ty už si zakrněl
-
E e, to bude jako karaoke, budes muset zpivat az do konce...
-
Skoro jsem se v tom tvém textu ztratil. Kdyby si věnoval trochu více času pravopisu namísto plácání smajlíku všude okolo, udělal bys lépe. Jinak samozřejmě nic ve zlém, jen mě překvapuje, že lidé radši hází všelijaké ikony kolem textu, aniž by si potom zkontrolovali jakou má jejich projev výslednou úroveň.
-
Jasně *1* To jsou vymyšlené postavy do Fanstasy světa. Jí mluvím o legendách co existovali.
-
Co si pamatuju z larpu, nebyl problem aby jeden machr s obourucakem zamestnal cca sest necvicencu asi na pul hodiny, a to se hrala paralimpiada, kde po zasahu do koncetiny jsi ji nesmel pouzivat a po zasahu do tela jsi chcip hned.
-
Jestli se ti líbil Zaklínač (opět konec je takovej pošahanej) tak tohle se ti bude líbi taky.
http://www.cbdb.cz/kniha-236-narrenturm-narrenturm
http://www.cbdb.cz/kniha-237-bozi-bojovnici-bozy-bojownicy
http://www.cbdb.cz/kniha-235-lux-perpetua-lux-perpetua -
Možná nebudu jediní čtenář, který si myslí že nová hra od nového studia Warhorse ve kterém jsou lidičky, kteří by měli umět dělat hry. Nedokáží udělat hru, která by dokázala že není vše ztracené . Již se bojím že časy nových studiích, které se dokázali probít cestu na výsluní, již odvál studený a krutý severní vítr. Možná na poli indie hry ( po Česku hezky nezávislé :D ) na tomto poli se čeká originalita, nápady a duch, který prosákne do duše hráče.
Řekl bych, že se právem obávám, že se vývojářům nedokáže podařit ta pravá středověká atmosféra a doba Husitů nebyla jen o krvi a špíně. Evropa zažívala rozkvět a naše společnost pot a krev. Řekl bych. že si hoši vzali špatné téma, které je samo o sobě na pochopení těžké. Myslím si kdyby si vzali 100 válku ( Anglie vs. Francie) nebo důvody války mezi Polsko-Litevském a Řádem německých rytířů. Nejen, že by měli autoři hry velké množství materiálu, ale také knižní předlohy a hlavně pravé hrdiny, kteří jsou známí i ve světě, ale loupeživí husité, kteří se jak rychle rozhořeli, tak i shořeli *16* *16* A to nebudu ani začínat, jak chtějí ukázat tu pravou podobu středověku *1* *1* už to vidím, každý muž naleštěné brnění, zdravé zuby, svaly, jako Herakles. Podle mě tato studio nemá na to, aby dokázalo udělat takto kvalitní hru........ zde budou chybět, jako finance tak i lidé. -
Když se hra nevydaří, vždy může říct, že to zkusil.... Tohle je Dan Vávra - ten řekne, že se to vydařilo a my jsme lamy, který to nepochopili. Asi tak.
-
Vývojářský deníček pana Vávry mě moc potěšil, nicméně mě mrzí, že jsem se o něm prve nedozvědel tady na Games.cz. Bezesporu se jedná o hodnotné čtení a těm, co vadí, že musí trénovat anglický jazyk bohužel zkonstatuji jen to, co bychom měli všichni vědět. Warhorse se snaží být vývojářem na světové úrovni, a tudíž by byl český vývojářský deník nejen hloupost, ale i zbytečnost.
-
Já jsem rád že se u nás někdo jako pan Vávra dělá s takovou hrou, protože je jasné že ji udělá úplně dokonalou. Pak vydá článek "100 důvodů proč je moje hra tak super že se z ní poserete".
Ale jediná věc mi nejde do hlavy. Proč blog českých vývojářů, kteří dělají hru o Husitech musí být komplet v angličtině? Nejde tu o to že člověk musí umět několik jazyků, ale spíš tak trochu o princip. To mi vyloženě přijde jako svinstvo a plivnutí čechům (o jejichž historii hra je) do tváře.
Pěknej hnus Dane...