Přejít na výpis diskuzí
První z pravidelných updatů pro Total War: Rome II vyjde v pátek
4.9.2013 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
sestava?
-
Sparta má celkem dobře zpracované jednotky. Sice má v Rome 2 výraznější roli, než jakou ve skutečnosti v té době měla, ale budiž - holt je populární a mainstream by CA asi usekal ruce, kdyby ji tam nepřidali. *3* Jen jednotka heroes of Sparta, nebo jak se jmenuje, má na tu dobu už spíš romanticky laděné brnění, to používali někdy naposledy za peloponéských válek. *3*
-
A co říkáte na Spartu ... jednotky + vzhled ?
-
Ok tak když se zajímáš, tak musíš vědět, že Řím lučištníky svoje nepoužíval, ty většinou patřili do pomocných sborů a byli nabírání ze Skýthie a i Krétští a ti patřili k jedním z nejlepších :) proto je tam mají dobrý ;) a co se týká jízdy, tak tu z valný části měli taky naverbovanou :) a jinak říský jezdectvo taky patřilo k těm lepším, co tehdejší svět měl, jen na to tolik nespolíhali ;)
-
swice: Ano vím o tom hodně . . . . . proto že se tím zabývám než začneš vyskakovat tak nezapomeň zkontrolovat letopočet :)
-
Tak římské jezdectvo nikdy nepatřilo k nějaké extratřídě. Minimálně v období sledované hrou tomu tak bylo. Například jízdu schopnou čelit Parthům začal Řím vytvářet až někdy ve 2. století po Kr.
-
jinak s tou realitou a AI je to fakt pruser,,,na zalobu *16* *16* *16*
-
vis ty vůbec něco o rimske armade v onech dnech???proc by mel mit rim slabe jezdectvo a spatne lucistniky???ses OK???rimska armada byla nejlepší v celem tehdy znamem svete a ja opravdu nechapu proc by teda ve hre mela bejt slaba *1* *1* *1* *1*
-
a vite co me sere,,,ze sem uz odinstaloval napoleona kvůli rome2 a koukam ze si ho zas nainstaluju z5 na neakou dobu,,,,rekneme tak pul az rok,,,,a to me fakt sere
-
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?618096-Released-2-turns-per-year-4-turns-per-year
tak tuto něco na zlepšení pachuti -
Když opomenete grafickou stránku vám se líbí styl hraní ? Mě přijde že už to není taktická hra jako dříve ale arkáda celkově hratelnost od vrhání oštěpu po bitvy kdy v podstatě se mě zdá že Legie a Falanga jsou nejsilnější jednotky z celé hry.
Většinou Keltové, Germáni si moc proti civilizovaným národů moc neškrtnou.
Čekal jsem třeba že Řím nebude mít moc jezdectvo špatné lučišníky ale hodně v pěchotě ale třeba takový Řím má od dobrých lučišníků až po psy a jezdce to mě trochu zaskočilo.
Ty boje jsou takové zvláštní moc namačkaní na sebe a stává se že voják je jak v křeči skrčenej se štítem na opačné straně k nepříteli bokem. Lodě bitvy lodí na to jsem se těšil ale to je strašná tragedie skákání z přídě na příď žádný hákování a lodě se hned rozletí a boj mačkanice tragedie.
Co si myslíte vy takhle o tom ? -
s timhle by se mělo panove cosi udelat,,,,todle není první pripad,,,,to je na zalobu od tech co si to koupili v predobjenavce a dostali za to todle,,,a vůbec ted me doslo ze vlastne všici co sme si to koupily by sme to mely resit hromadne podanou zalobou *1* *1* *1* *1* *1* *1* todle jo ZLOCIN a nehoraznej PODVOD *16* *16* *16*
-
jak by rekl klasik, je to dobre, ale nesmi se to skrabat .)
-
mno kamarade po tom co sem tu cet mam pocit ze by to nerozjely ani borci z NASA na svých supra vykonejch sestavách na simulaci meziplanetárních letu *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
tak to jsme v perdéli pane hrábě, věřím že technické bugy se opraví, ale chyby v základním designu v jádru hry co by vyžadovaly komplet překopání asi dost těžko, to spraví jedině mody. I když přidání volby play arcade/realistic battles by toho řešilo docela hodně
-
Něco k nastavení
- stíny co nejvíce dolů(hodně pomůže)
- částicové efekty co nejvíce dolů(sakra hodně pomůže)...tady to někdo pořádně přehnal a znáte takové to pořekladlo.... Méně je někdy více *5*
- neomezená paměť...radši ne-e, ale většího rozdílu jsem si nevšiml
Ano není to po tom všem úplně ono, ale na trošku lepších sestavách či průměrných by to mohlo už jet trošku nesekaně, tak hlavně zkoušet nastavení. Optimalizace se moc nevyvedla.
Jinak jednotky mám na vyšším počtu, a krom tohohle vše na max(extreme)...pohoda. -
Peltasté a zápalné střelivo? tak to je hodně drsný :D
-
JJ taky, vsechno na extreme a jedu uplně v pohodě... ale zkus přepnout do hry 2 hráčů(kampan) a do 10 tahu to vyhodis voknem.
Coz me fakt mrzí když jsme si tu hru s kámošem kupovali hlavně kuli coopu. -
Urcite:-))
-
Jsou lidi z mnohem slabším počítačem - co hrajou na daleko lepší detaily než já....možná bych to zajel na něco lepšího, ale nebudu se stresovat....a tak 4GB RAM a 2,4Ghz procesor o čtyřjádru je podle minimálních požadavků u téhle hry tak na střední s plno detaily na vyšší....a ta graf. karta sice není z nejlepších, ale rozhodně to není žádná tutinka....