Přejít na výpis diskuzí
První z pravidelných updatů pro Total War: Rome II vyjde v pátek
4.9.2013 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
Na foru nvidie vcera psali ze uz se na to divaji a ze mame cekat.
-
Tak já nevim. Já to hrál včera celej večer a jsem vážně spokojenej. Já vim, že to v kontextu toho co tu čtu bude vypadat jako trolling, ale všchno běží, nic se netrhá, AI na strategický mapě je podle mě nejlepší od doby Medieval I. Diplomacie zatim taky o dost lepší. Boj standardní, ale obohacenej s speciální "schopnosti"...
Snad jedině, že tak krajina, aspoň teda v Galii, je hrozně fádní.
Záhada. -
Necekal? Po vsech predchozich hrach, co byly po vydani nehratelne? To uz lidi opravdu zapomneli na vydani Empire? To se pak nedivim, ze se vsichni mene nadani vrhnou na predobjednavky a pak se divi. Obrousit? Jako treba Empire, ktery je stale plny bugu a pada? Tak to hodne stesti. Ja si pockam pul roku nebo rok a pak to koupim za par supu v nejake akci.
Autor v clanku se divi, ze jsou nekteri hraci sprosti. At mi tedy autor ukaze jakekoliv jine odvetvi, kde od vas nekdo vybere 60 ecek a pak vam proda nefunkcni produkt bez moznosti jeho reklamace a vraceni penez s tim, ze mate pockat, ze mozna nekdy v budoucnu fungovat bude. Co kdyby se autor zamyslel nad tim, ze nekteri hraci uz proste maji dost toho, jak jim tito takzvani profesionalove serou na hlavu a nikdo s tim nic nedela. Ja s nimi plne souhlasim. -
taky jsem parkrat stahnul a muzu te ujistit ,ze ma.
-
Sry za preklepy.
-
Skoda ze moje main destkop PC je teraz mimo.
Som to skusal spustit na notase ale zial vzdy sa to cukne ked sa nacita trebars prologue alebo ked spsutim kmpan tak pokeca ten ujko ze co sa deje a ekd uz mam zacat ja hrat tak zase cuk. A ten notas splna minimalne poziadavky na 110%.
Zial budem musiet este chvilu vydrzat kym si to zahram na normalnom PC no :(
Skoda mal som aspon malu dusicku ze si to zahram hoc aj na min detaily ale ako vidim ntoas je proti.
Je to Acer Extensa 5635ZG -
Pretože oni nemusia nič opravovať im stačí vydať pár kool videí nahypovať massu ľudí aby si to kúpili a majú pokoj na pár rokov než sa kruh začne znova opakovať
-
Zrovna na tohle ma originalka vliv:-),
-
Jako to moc nechapu na cem to chcete hrat? Mam HD 5870 vse na max a hraju bez sebemensich potizi,zadne dropy,nizky rate nic takoveho neznam. Asi to chce mit originalku
-
Příště to chce něco takové na testy hry: http://www.inallthewriteplaces.com/wp-content/uploads/2011/08/monkey-typing-simpsons.jpeg
-
AMD a Nvdia by mohly jako odměnu za pomoc se vykašlat na ovladače a mistři od Segy by se je mohli udělat sami.
-
Důvod byl spíš ten, že lidi chtěli Rome II a on byl místo toho Shogun 2 :-)))
-
SimCity 4 v době vydání a ještě několik let po...se nedalo pořádně hrát, Rome II se bohužel snaží porazit legendu(ale že jsem si SimCity 4 pořádně zahrál až s 8800 GT a výkonějším dvoujádrem + 4 gigáče paměti...trvalo to, ale dočkal jsem se). Tak snad hoši a děvčata z CA zapracují a legendu neohrozí.
-
Máte oba pravdu, ale není zrovna OK, že rha vypadá hůře než Shogun 2 a pokud vezmu, že pak datáč byl optimalizovanej velice dobře, tak tohle vypadá hůře a optimalizace je prostě blbá :-) A nezazoomovat na jednotky...no když člověk pouští u TW bitvu, tak se vždy těší na to jak do vřavy naběhne a bude se na to koukat, rotovat a dělat všechny ty psí kusy(zvlášť když třeba hodinu stráví jen na taktické mapě, protože do bitvy nemusí...třeba díky převaze armád co jdou do akce).
A nevím kolik lidí to testovalo, ale někdy je možná lepší 5 - 10 lidí, co ví jak ty chyby hledat a kde je hledat než horda, která čeká co vypadne a hromada neduhů jim uteče. A po tomhle bych na místě vedení CA vyhodil vedoucího testerů, protože zodpovědnost za lidi padá na jeho hlavu. Dotali prodkut, měli ho otestovat, po otestování měli říct, že to má asi fakt blbou optimalizaci a hru prostě vrátit. A programátorům, pokud tam zůstanou bych teda prémie rozhodně nedal.
Jen proboha lidi, zase to tak s tou nevraživostí nepřehánějte. Tyhle kouzy jsou časté...jednou se na hru všichni těší a pak je zklamání a tak hromada nadávek. Pak(Left 4 Dead 2) se div že nezačně vyhrožovat autorům dáním na budku, bojkotováním, psaním petic... Aby ti co nejvíc žvanili a protestovali si to nakonec koupily. Jo bylo to brzo a nebylo to tak ehm temné, ale dobré to také bylo? Bylo a očekávání CoD se nekonal, protože kdyby ano, tak by se spíš nečekalo na to, kdy konečně ohlásí trojku.
Prostě to tak nehoťte, hold si můžete říct, dal jsem za na na Steamu cca 1500, tak jsem hold vyhodil tak trošku(zatím) peníze oknem *3* Jsou horší věci, třeba si váš křeček zlomí ťapajznu... -
Jen dodám, že u CoH 2 to ještě bylo zlaté a po pár dnech se to dalo do pořádku. Tady mám obavy, že se to moc napravit nedá...
-
CoH 2 splnil očekávání ohledně hry více hráčů, která je hodně povedená a i přes žvanění některých...se to hraje lépe než jednička. Singl stojí tak trochu za ehm ehm ehm...
Ale po nějaké době....od beta verzí až po současnost se hra hodně vyšvihla. A kdo si vzpomene na to jak vypadala beta a pak finální verze, tak za těch cca 30 dní udělal Relic hodně práce(osobně jsem myslel, že to tak o 3 měsíce odloží...)
Rome II No jo, chce to fofrem update a doufat, že to jsou dětské nemoci stejně jako u CoH 2 a vyladí se to. Ovladače to moc nezachrání...nový ovladač, čeká se zázrak a on většinou nepřijde).
Na wow efekt se*u, ale ta optimalizace je katastrofální, tak že bitvy se dají, ale z dálky a když přiblížit la la la lalalalalalala laggggggggg lag. Asi si tu někdo vzal za vzor SimCity 4 :-)
Tak vypadá to hezky, ale nádhera to pro mě osobně není...ale to je vždy věc názoru. -
má pravdu te nchlapec
-
Česká klasika, co se praktikuje i u spousty hráčů ze zahraničí? *15*
-
To je možný, vanillu jsem nehrál, no od vydání... *1*
-
To bolo radosti ked oznamili coh2 a rome 2. Coh nesplnil ocakavania a rome tiež.....taketo problemy uplne demotivuju hracov kupovat si hru pri starte ale radsej si pockaj pol roka aby sa ta nadhera dala vlastne hrat