Přejít na výpis diskuzí
První z pravidelných updatů pro Total War: Rome II vyjde v pátek
4.9.2013 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
Ono jak se to veme .. spousta hráčů zase brečela že to vychází tak "pozdě" ...
-
Muj problém? To je jejich problém že shogun II jede na ultra a tady na nejnižší se to seká v kampani mapě 10 fps *1* . Zkrátka jsou to hov*da. Uspěchané datum vydání a ladit to budou za běhu přitom optimalizace je na 1 místě.
-
Nesmis zazoomovat? :D Tak to jsi asi spokojeny ze nevidis da se rict to nejlepsi, me teda tohle vadi a vim ze kdyz mi jede shogun 2 na ultra, tak rome 2 by mel taky a ja teda chci aby tomu tak bylo a co nejdrive. Hlavne doufam ze to opravi a je mi jedno jestli nvidia nebo ca, ale hlavne at se tak stane...
-
Aha, dík. No jak já jsem viděl tu češtinu, tak jsem to radši přepnul na angličtinu. Nesnáším, když je něco hybrid - napůl české, napůl anglické. Navíc v češtině jsem našel celkem dost chyb a to jsem je ani nechtěl hledat.
-
mám dost vážné podezření že únavu jednotek tam nakonec vůbec nedali, není tam žádný ukazatel, pohyb do kopce je ani trochu nezpomalí a na bojových vlastnostech se to taky nijak neprojevilo. delší dostřel je fajn, ale stejně díky rychlosti jednotek stihnou lučištníci maximálně dvě salvy mezi maximální hranicí dostřelu a tím kdy mají jednotku v sobě kopec nekopec
-
Toho som sa najviacej bál. Inak lučištníci sú kničomu kôli naspeedovanosti jednotiek i tých špeciálnych zrýchlovacích schopností. Proste jednotky sú tak rýchle,že ani poriadne nestihnú vystreliť. A obliehacie zbrane sú kapitola sama o sebe,keby som tam mal moderné delá nestíhal by som rýchlejšie páliť než stíhajú balisty.
-
Chudaci hosi z CA vydali nedodelanou hru a nekdo jim za to vynadal takova nespravedlnost a urazka! Lidi sou nastvani a neni se cemu divit, nekteri si kvuli PR kecum o novem RomeII enginu kupovali zelezo za 10ti tisice a ted zjistili ze by jim to jelo lip na starem. Cele je to jak registr ridicu v CR, kdy do ostreho provozu dali neotestovany software, jak si tohle muze nekdo dovolit nechapu. SEGA asi rada distribuje hry s takovym launchem, protoze neco podobneho se delo okolo optimalizace CoH2.
Jestli ale jeste v nejakem total waru uvidim ty hnusne kostrbate radce a generaly tak me asi odvezou vzdycky kdyz to vidim tak si rikam wtf is this s*** -
Tak neviem, v minulých dieloch mali strelecké jednotky dlhší dostrel a to myslím stále platí. Potom tí dole by mali byť skorej unavený bojujú do kopca a podobne,ale toto stiera tá naspeedovanosť jednotiek i bojov -únava sa nestíha prejaviť.
-
Tvůj problém ale nemají všichni. Já si jedu i na vyšší, akorát nesmím zazoomovat na bitevní vřavu :)) spíš mi vadí občasné bugnutí tlačítek během diplomacie a dlouhé čekání na tahy.
-
Generála zmeníš keď klikneš na armádu a pod slovíčkom Details sú tri malé polýčka - prvé reprezentuje légiu/armádu a druhé generála a tretie agenta pokiaľ niakeho v armáde máš. Klikni na políčko generála a otvoria sa ti jeho poisok vlastností,črtov, schopností atď. Za jeho menom v prvo hore je potom tlačítko replace. Ano v českej verzii hry to je celé anglicky. Tu klikneš a možeš generála vymeniť. Ale pozor môže to mať politické dôsledky v senáte.
-
Tohle CA neomlouvá od toho že hra je nehratelná na nejnižší nastavení. Je to ostuda. Vydat takto neoptimalizovanou hru a příště si hru sosnu abych viděl jak to pojede a koupim třeba za měsíc, jestli vubec koupím
-
No, AI ani na nejtěžší obtížnost není žádný velký myslitel a problémy technického rázu obtížnost nevyřeší... *15*
-
Lidi, polovina problemu co tu mate vyresi nejtezsi obtiznost...hrajete na obtiznost pro casual nooby a pak skuhráte...
-
já jsem tu výhodnou pozici na kopci zkoušel a přijde mi že to na hru nemá prakticky žádný vliv *7*
-
Mě přijde dost velká škoda....
-
O to víc to nechápu. Mají zkušenosti s poděláním věcí i nepoděláním věcí nějak a nejsou schopni ukočírovat.
-
jo obléhací mašinky tam jsou, a aby se vyrovnal fakt že lučistníci jsou zcela k ničemu tak katapulty naopak zabíjí celé jednotky jedním výstřelem *1*
-
Radši milion updatů, než výmluvy a lenost. Steam to rychle a snadno stáhne automaticky, takže není potřeba sypat si popel na hlavy a máchat vývojáře v dehtu a peří.
-
A už jste objevili krásu vlajek na bojišti?
http://forums.totalwar.com/showthread.php/77544-Victory-flag-Big-Nuisance -
Jednoducho. Normálne to vidím. Prezentovali bitku kravaťákom a tý rozhodli,že bitky sú dlhé a treba rozmýšlať nad umiestnením a pohybom jednotiek a nudné pre mainstreamového hráča. A tak prišli ako riešenie capture pointy aby bolo jasné čo musíš brániť a nelámal si hlavu nad tým , že preca je lepšie svoju málopočetnú armádu rozostaviť na kopec alebo umiestniť pri moste alebo brode lebo tak budem mať výhodnú pozíciu. A naspeedovaný vojaci aby to netrvalo dlho aby sa všetko rýchlo rozhodlo a bol pokoj.Načo sofistikované obchvaty, poslanie jednotiek do prielomu netreba.