Přejít na výpis diskuzí
První z pravidelných updatů pro Total War: Rome II vyjde v pátek
4.9.2013 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
Porotze sega odmitla vydat nvidii a amd soubory hry, doufam ze je brzy daji
-
Dotaz k videu na steamu kdy lod jede po sousi ci projizdi stavbami me neprijde docela normalni.Namatkou
http://www.youtube.com/watch?v=Ba2vFhvhz8I
Necekal bych to u takoveho ackoveho titulu -
Ale viete čo je na tom všetkom najvtipnejšie ? (z grafickej stranky, frame dropy, nizky rate, neda sa zoomovat na jednotky lebo uz je z toho foto montáž)
ze aj ludia čo maju GTX Titan si to nemožu poriadne zahrať a toto mi nejde do hlavy, je to cele sposobené zlou optimalizáciou z jednej polovice ale z DRUHEJ ?!
NVIDIA A AMD! neviem či ste postrehli ale zatial nie je oficialny driver ktory by podporoval tuto hru, ako je možné že po rokoch developmentu neboli schopný nič robiť preto aby v den vydania hry existoval aj funčkný driver ? ... to je akoby chceli aby o nich cely internet hovoril aj ked z HATU ale aj tak, ved aj negatívna reklama je reklama že pán Rytmus ?! -
Je to průšvih, ale né průsser stačí to jenom obrousit. Na druhou stranu tohle jsem od CA nečekal , klidně aby to vydali o půl roku později a byl bych šťasten, ale tohle mi sebralo ten wow efekt.
A nejvěčí píčovinaa ze hry ? Když pěchota zapaluje loučema železnou bránu zasazenou do kamených hradeb :D -
Mas pravdu, ale stejne jsem nad tim nezanevřel. Beru ten update jako takovou reklamaci produktu.
-
Neverim svym ocim, oni vydaji zmrsenou SP/MP hru bez funkcniho MP a SP s mizernou AI, diky ktere jdou urcita mesta obsadit bez jedineho stretu armad a jsou pochvaleni, ze se chystaji vydavat patche.
Muzete mi taky nekdo pomoci pochopit autorovu vetu "V zásadě je dost logické, že některé prvky ve hře fungují trošku jinak, než by si masa hráčů představovala. " Protoze poslednich nekolik let sleduju, ze vyrobci delaji hry presne tak, aby se zalibili masam. -
NO NAZDAR KAM TEN SVET SPEJE *10* sem fakt zvedavej jak to dopadne,,,,,kazdopadne to co sem si zde precetl po par hodinách od vydani me zdesilo *8* tomu se fakt jen tezko veri *8* jak to muze bejt v takovym stavu???a co povazuju za vrchol je fakt ze museli lhat,,,,myslim vyvojare,,,,bo todle není mozny *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Sice to je česká klasika, ale v tomto případe naprosto oprávněná. Když člověk platí za hotový produkt, měl by dostat hotový produkt.
-
Singl absolutně v pohodě na extrém detaily... poté jsme hru přepnul s kámošem do copu a zjistil že je to uplně jiná hra... ze 4 bitev se nám 3 zbláznili a hráli jsme kazdej jinou, za 2h se nám hra 2krat rozesla a kazdej jsme hráli jinou realitu a nesčetněkrát se kousla a už se nerozhejbala.
Doporučuju redakci rozhodně zkusit před vydáním recenze aspon 10h hrát coop kampan. Protože to neni hra která by měla den po vydání... to neni demo... to neni beta... to je naprosto nehratelná alpha. A co nechápu že například bug s 2 ruznejma realitama byl už v shogunech 2, ve fall už byl opravenej a tady se zase vrátil.
Jinak úžasná hra která mě fakt chytla, ale tohle co sem teď zažil během 10 tahů s kámošem v coopu to mi opravdu pochroumalo náladu. Zvlást poté co slibovali ze zde bude uzasnej coop...
ponz. Coop sem hrál za řecké státy... podle fora je možné že tam je tech bugů estě víc něž jinde. -
Hraj ROme 2 na Easy a máš to *1* Akorát by to znamenalo v tahovy casti ze kazdej narod zombiku ma jednoho "inteligentniho" vudce
-
Na rozdíl od některých jiných hráčů jsem nezaznamenal žádný problém s AI. Důvod? Ani jsem se k tomu nedostal, protože hra je nehratelná.
Hra se trhá i na nejnižším možném nastavení. Přitom Shogun 2 mi běhá v pohodě na Ultra. Popravdě jsem nerozeznal naprosto žádný rozdíl ve výkontu, ať nastavím Extreme nebo Low. Znetvořený xichty generálů jsou kapitola sama o sobě. Vážně bych chtěl vidět aspoň jednoho z těch "tisíců" testerů.
Pochybuju že páteční patch cokoli zlepší. Na to v jakym je hra stavu to bude chtít ještě hodně práce. -
Prostě Česka klasika, pořat si na něco ztěžovat. Ano má to svoje mouchy, ale je to proste Řím II.! Za měsíc bude líp. Tak zatim nebrecim. :)
-
v minule diskuzi okolo Rome 2 nekdo psal ze je to narocny stejne jako shogun 2. :D kazdej total war je v den vydani po(kurvcenzura)ser jak arma (ustalene rceni). Pamatuju si jak mi demo Shoguna 2 jelo na min detaily na nakych 20fps momentama. No a sestavu mam furt stejnou a kdyz dneska zapnu Shoguna tak si muzu dat ultra a zoomovat jak chci a je to plynule. Necekam ze bude hw narocnost i po odladeni stejna jako u Shoguna 2 ale zlepsi se to. Kazdopadne ikdyz se na hru moc tesim a sem fanda serie od prvniho Rome, tak to necham par mesicu ulezet nez se objevi nejaka akce na steamu
-
ale strategie s tímhle tématem by mohla být dobrá.
-
co posledni dobou vychazely odladene porty z konzoli tak lidi asi zapomneli jak vypada pc only hra a jak to bylo predtim. tak tady to mate *7* *6*
-
Protože byl shogun což bylo dobré a nové pak dlouho nic a najednou byl medieaval a bac to bylo ještě lepší pak byl rome první 3d a bac ho to byla bomba nu což pak byl medieval2 to se ještě dalo no a teď je z toho call of duty 1.2.3.4.5 atd chapeš?
-
Na nejtezsi obtiznost to ale aspon neni jako hrat proti zombíkum
-
Jistě, psát vulgárně na fóra je špatné, o tom asi není pochyb. Nicméně já celkem chápu, že někteří lidé cítí potřebu se takhle ventilovat.
Jistě odladit nejde vše, ale proč už několik let neumí jediná hra ze série Total War ošetřit desync coop kampaně?
O to směšněji pak vyznívá rádoby snaha vývojářu vycházet vstříc komunitě, když třeba coop v Shogunovi 2 si spousta lidí ani po letech od vydání nezahraje kvůli desyncu do konce. -
Máš asi krátkou paměť. Já si velké záplaty pamatuji i u Medievalu 2, ten byl taky dost nevyladěný....
-
Tak dobře spousta fanoušků napsala sprostarny.No nevím,ale ti panové s ca psali něco o dokonalé ai a jak je sama překvapila atd.To psali i před mnoha lety o rome o medievalu o empire o napoleonu a shogunovi atd.A pořád je to stejné o ničem jo pandulaci jsou lepší a barevnější a mají víc pohybu toť vše noveho.A je mi líto že mají práva na warhammer.