Přejít na výpis diskuzí
První záběry z hraní Bloodborne voní viktoriánským Demon's Souls
13.8.2014 | Aleš Smutný
53 příspěvků
-
Jedna z her, u kterejch mě fakt mrzí, že nemam konzoli. No, uvidíme, třeba si to my PCčkáři zas vyřvem jako první Dark Souls...
-
Zase pokračování té pseudohardcore hry u které se "rolníci" ukájí a kdo o ní jen štěbetne špatné slovo, toho chtějí stáhnout z kůže?
Díky nechci. -
jasné, že sa to prelína...veď sú tam rovnaké NPC, príbehové prepojenia i bossovia
-
v Souls hrách máš vždy na výber i muža i ženu
-
Je už jasný jestli je hlavní hrdina hrdina nebo hrdinka? Z toho posledního momentu (toho ženskýho hlasu) a tý postavy jsem měl pocit, že je to spíš žena.
Ne, že by to bylo úplně důležitý, ale jen tak pro zajímavost *1* -
takí ludia ako ty...tzv. chudobní PCčkári, čo im PC kúpili rodičia na pálenky a hrajkanie zadarmo by si konzolu i tak nikdy nekúpili
zato práve mňa ako dlhoročného vlastníka PS3 a PSVita práve táto exkluzivitka zlomila... -
Přesně tak, taky jsem si říkal, že si koupím herní PC, abych rozehrál PC-exluzivitu simulátor šutru, ale nakonec jsem se rozhodl, že nebudu podporovat exluzivity..
-
Fakt nesnášim exkluzivity jakýhokoliv druhu. Ač bych si to moc rád zahrál, konzoli si kvůli tomu rozhodně kupovat nebudu.
-
Najkrajsie natom je ze PCsocky ako v pripade Demona ostruhaju zase mrkvu...ale to im samozrejme nezabrani v hodnoteni z youtube ako to urobil mantor zo Sectoru, co to nevedel 2 roky prejst a pritom to hodnotil ako zlu hru. Dovod...nebolo to na PC
-
Tady neni co resit. Jasny day1..
-
Další článek :
Sony změnilo název Bloodborne na Van Helsing : bloodborne -
Alebo to pojde cestou ako Titanfall , DR3 a Ryse...cize len PS4 vynechaju aby si udrzali exkluzivitu v ramci konzol. PC a konzoly si vzajomne priamo nekonkuruju, Xone a PS4 ano.
-
Atmosféra a hratelnost(tentokrát prý bude akčnější-žádné štíty) zůstanou stejné, jinak to bude "navazovat" jako navazovalo Dark Souls na Demon's Souls.
-
Na druhou stranu PS4 je nejsilnější platforma. PC platforma je slabá a prodeje nebudou takové, aby kvůli tomu TR ztratil exkluzivitu. Jak píší tohle není Ryse nebo Dead Rising, kde budou rádi za pár drobných ze Steamu, tohle buď vyjde jen na Xboxu nebo na všem včetně PS4.
-
Ja si myslim ze se tenhle styl vypraveni pribehu k temhle hram hodi, jinak si to ani nedovedu predstavit... A ten pocit tajemnosti a zvedavosti hrace nuti jeste vic se o to zajimat... Fanouskove tim tak delaj zadarmo reklamu, protoze se porad vsude resi kdo je prvorozeny syn Gwynna (jestli Solair nebo ne) a dalsi desitky veci ktery jsou ve hre jen naznaceny a hraci to chtej resit a jeste si tim prohlubujou tu "lasku" ke hre, nehlede na to ze spoustu veci si kazdej muze vylozit podle sebe a je zajimavy cist teorie jinych hracu... Kdyz te vlastni zvedavost nuti si o necem neco zjistovat, je to lepsi nez kdyz ti to nejaky NPC vse vyplacne behem prvni hodiny
-
Spíše obrovský prostor pro hráčovu představivost a fantazii. O tom by měly být hry a ne, že do tebe 99% produkce hustí jedno klišé za druhým a tím neříkám, že příběhové hry jsou špatné, když je uchopen příběh dobře jako v Last of Us, tak je to fajne, ale je dobře, že Dark Souls se vymyká dnešním trendům...
-
Bože, todle už neustojím, to je hotová lavina exklusivních pařbiček.
-
lazy storytelling *1*
-
Zatim neřekli, že by to mělo něco společnýho a je vpodstatě jistý že nemá, ale u těhle her když člověk chce tak najde něco společnýho... Demon Souls nemá nic společnýho s Dark Souls ale fandové maji stejně teorie jako že to je stejnej svět a tak podobně... Japonský RPG *1* Milion ruznych odkazu a detailů... Pokud se vrhneš na Souls serii tak určitě mrkni na videa tohodle razu: https://www.youtube.com/watch?v=tAeCwNgHR0k Videa o jednotlivych postavach a udalostech v jednotlivych hrach protoze mi ver, ze ze samotnyho hrani tohle vše nepochytis a je lepsi priblizne vedet o co jde... Ty hry totiz nevypravi pribeh skrze nejaky animace nebo NPC, postavy ktere potkas ti reknou maximalne 2 věty a jeste to bude nejaka hadanka, story člověk musi pochopit z itemu (napriklad u popisu meče bude napsáno že to bylo použitu Gwynnovo rytíři při boji s draky) a z okolního světa kterej samotnej svoji stavbou vypráví příběh...
V Dark Souls můžeš začit třeba timhle https://www.youtube.com/watch?v=Balq4yCcAJg (miluju tu hru a lore, ale osobne si myslim ze neni potreba se bat spoileru, protoze ja na prvni pruchod nepochopil skoro nic *1* , ale zalezi na tobe, ja si to pak pustil a po naposlouchani hodin a hodin povidani i pribehu a postavach mi teprve doslo jak je to komplexni a ze to musim hrat a od te doby jsem to dohral asi 10x)
Edit: To Dark Souls Story video neni prevyparveni pribehu hry, je to co se stalo předehrou a co se tam teď děje, bez znalosti co jsou v tom videu budeš většinu hry tápat a netušit co se děje -
Aha, no to jsem tak trochu tušil. Děkuji za ujištění.