Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • společného to bude mít jen naprosto dech beroucí atmosféru, jinak to nijak nenavazuje...
  • oktavius66
    Tak toto mě přesvědčilo, že to musí být pro mě Must have titul. Zajímavé, co dokáže takové krátké video. Už jsem udělal velkou chybu ve svém životě= nehrál jsem Deamons Souls a Dark Souls, ale napravím to ! *15* . Proto se chci zeptat... Má tahle hra něco společného s Deamons Souls a Dark Souls ? Děkuji předem za odpověd. Ale vypadá to opravdu dobře. Jak graficky, tak i fyzicky se mi to líbí. Temné prostředí, zajímavý příběh, nepřátelé a skvělé zbraně. To je pro mě základ úspěchu u takové hry. Škoda, že ještě nemám PS4, protože ta nabídka her se začíná rozšiřovat. Příští rok to snad vyjde a využiji tu PS4mašinu na 300 %. Takové hry, hráč jako já prostě potřebuje *3*
  • Miserius
    Aha, sorry... Ale stejně je temer tutovka že to vyjde... Nemyslim si že to vyjde na PS4, ale na PC to vyjde, uvidime :)
  • Psal jsem, že se prodá 10 mega xboxů one než ta hra vyjde. Chce to správně číst..
  • Miserius
    10 Mega? Na všech platformach se doted od vydání v 2013 prodalo 6.5 milionu kusů predchoziho dilu... A to máš PC, PS3, Xbox 360 + PS4 a XONE Definiteve edition... A myslíš že jen na Xbox One, kteryho se prodava značně míň než PS4, se proda 10 milionu kusů?
  • Taky jsem to na PSN jiz dostal a rozeslal pratelum, zadny velky efekt necekam, ale uz jenom zdilenim by mohli hraci dat najevo svuj nazor a treba i jednotu.
  • Nebyl bych si tak jistej. Sice nevím proč, ale ta uhekaná kravaa byla u fanoušků oblíbena, takže než to vyjde, může mít xbox prodeje klidně přes 10 mega a hru si koupí velké procento lidí, takže čekám velké prodeje + velké dotace od MS. Tohle nebude Ryse nebo Dead Rising ani náhodou..
  • Miserius
    Ježiš nepanikařte, minimalně na pc to vyjde určitě... Stejná "exkluzivita" jako Dead Rising 3
  • We encourage all players, to boycott all Tomb Raiders games on the PS3,PS4 and the PC .
    We will show, that they need us more than we need them.
    Send this to all your friends.
  • tak tohle jsem necekal,zhltnul jsem to od zacatku az do konce s otevrenou pusou.nemam tomu co vytknout z toho mala co jsem videl narozdil od order kde uz ta ukazka ted byla mnohem lepsi nez na e3.poklona bloodborne,order zase verim + dayz a spousta dalsich,gamescom byl lepsi jak E3 ze strany sony
  • Tak tak ...
  • Hernímu průmyslu vládne SONY. Vzdejte hold...
  • Miserius
    Připomíná mi to Tower of Latria... Must have titul, už aby to tu bylo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit