Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    neviem o čom píšeš, už prvý avp má viac k aliens ako kedy Soma bude mať.
  • GlaDOS
    Nevíš, jestli hlavní postava nebude žena. Postava z traileru nebude herní postava ve hře.
  • BookerDeWitt
    Záleží jaká raketa a jakej tank. Přečti si něco o jihokorejském tanku K2 Black Panther. Má speciální typ modulárního kompozitního pancíře spolu s bloky explozivního reaktivního pancíře. Ochranu tanku proti řízeným protitankovým střelám zajišťuje soft-kill protiraketový systém. Black Panther je vybaven třemi laserovými detektory, které určí směr, ze kterého je tank ozářen. Dále je tank schopen pomocí systému se zabudovaným milimetrovým radarem automaticky detekovat přilétající střely, okamžitě varovat posádku tanku a vystřelit kouřové VIRSS granáty, které umožňují efektivně zabránit vizuálnímu, radarovému i tepelnému zpozorování tanku ve směru přicházející střely. To způsobí, že střela ztratí svůj cíl a mine tank, zatímco ten se může přesunout do bezpečnější pozice.
  • smejki
    Dyť to píšu. Tahle hra vystihuje Vetřelce líp, než jakákoliv jiná hra s oficiální licencí, ačkoliv se značkou Aliens nic společného nemá. Ano, přestože hlavní postavou není žena a přestože tam není jedinej vetřelec. Což je takové tragikomické. Tahle debata (která vůbec nemá bejt debata, ale jen můj pobavený výkřik do tmy) není o vetřelčích filmech, ale o vetřelčích hrách, které vesměs všechny byly principiálně o tom, že se podle licence přeskinovala nějaká pifanda a aby to bylo originální, dal se tam radar (přeháním).
    Kdybys chtěl tuhle zbytečnou debatu roztáhnout ještě dál, tak ano, je mi jasné, že soudím z kraťoučkého promovidea a těžce předjímám. A je mi to úplně jedno a ani nikomu neříkám, co si má myslet.
  • to bude u Slendermana doma a jeho spolubydlící bude SCP-173
  • Tanky jsou taky dnes k ničemu. Stačí jedna raketa a je z něj hromada šrotu.
  • C-BEAM
    neviem za čo tie mínusky, celá sága alien/aliens bola o strete s inteligentnou agresívnou mimozemskou formou života špecifického charakteru, to je to čo definuje aliens, nie nejaké chodby plné trubiek krucinál... Horor, osamění, atmosféra zmaru je snáď v každom horore, že je tam biomechanika z toho nerobí aliens. Ako film má k Some bližšie matrix, kde dochádzalo k spojeniu ľudského vedomia so strojom, respektíve k fyzickému spojeniu ľudského mozgu so strojom. A giger to je predovšetkým sex, satanizmus, fetišizmus, metamorfózy, obskurné a mimozemské formy života.
  • To vypadá na únos ufounama.
  • It's a reaper? :D
  • ucho
    hlavní postava žena. nesplněno. vetřelci. nesplněno... :) lidi, neblbněte, a nedělejte nesmyslný přirovnání. vetřelci není jedinej temnej horor s atmosférou zmaru...
  • ucho
    je to prakticky neřešitelný problém. pohybem myši pohyb ruky v prostoru nenasimuluješ.
  • C-BEAM
    samozrejme, dokonca i jednotku *3* Ale dvojka bola lepšia.
  • C-BEAM
    mne to gigera moc nepripomýna, všade kde sa objaví niečo biomechanické a chodby prepletené drôtmi a hadicami hneď každý ako zmyslovzbavený kričí giger, giger ! *7*
  • michaliuz18
    uzasne nieco , urcite to bude kvalitka
    neviem jak vy mladsi ale pamata si niekto na darkseed 2 ?
    tato hra vyzera hodne podobne ,akoby trojka :)
    ta nostalgia
  • smejki
    Tak já ti to rozepíšu.
    Temná biomechanika. Splněno. Horor. Splněno. Osamění. Splněno. Atmosféra zmaru. Splněno. Není to dudebro shooter s gigerovejma potvorama. Splněno. Tohle se mi opravdu jeví jako hra, která zatím nejvíc vystihuje to, na čem imho Vetřelci nejvíc stojí.
  • Přesně tak. Udělejte vetřelčí hru, plosím, plosím. Jinak to vypadá bombově.
  • Jack1947
    Reklama... *7*
  • A jakej je ten důvod proč tu nejsou rovnou videa z YT?
  • Jack1947
    Pch... porad jen breceni ktere navic ani nejsou z vasi hlavy. Prehrat to slo tentokrat tak to chce klid. Vychladnout a nechat brek na jindy. *3*
  • Proboha proč tam prostě nedáte video z YT než tendle váš šílenej přehrávač.... :X

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit