Přejít na výpis diskuzí
První záběry ze sci-fi hororu SOMA od tvůrců Amnesie
11.10.2013 | Adam Homola
73 příspěvků
-
Nu dobrá, špatně jsem se vyjádřil. Rád trošku zveličuju... :D Já mám rád horový, super strašidelný hry/filmy. Jenom prostě po nějaký době když tu hru hraju, po tolika lekačkách a strašidelných pasážích už prostě nemám vůbec chuť navodit si ten pocit strachu znovu. Ale jinak samozřejmě když to hraju, tak jsem "masochista", zvuk na plno, zhasnuto - chybí jen světlo svíček :D Jenom už mi pak prostě po čase chybí ta vůle, to znovu zapnout a znovu se bát. Ale do tohohle stejně půjdu a rád si to zahraju :D
-
Tohle vypadá prostě parádně. Super zvuk, atmosféra a celkový zpracování. Ten feeling se mi hodně líbí. Sice 2015, ale doufám, že to bude stát za to.
-
To ti je 10 ? tyhle kecy upřímně vůbec nechápu.. nebo ti to spíš nevěřím, protože mít až takový strach ze hry ?? Nespíš náhodou s s lampičkou ? *15*
-
Taak vidis , to nejsem zadnej znalec Gigera a trefil jsem to. *3* Kazdopadne , to tak je ze to je podobne .
-
Prostředí gigerovsky vypadá, to zase jo. Taky jsem rád za změnu. Hrad mi taky nepřišel moc zajímavý.
-
Dabing postavy je asi fajn, ale nutno říct, že co do celkové interakce prostředí a postavy jsem dost rozmlsaný Outlastem.
-
Me to trosku pripomnelo to prostredi te lodi/stanice. Tak je mi jasne ze to bude trosku o necem jinem ale i tak je ta zmena vitana a od stroje pro prasata a nezajimavemu hradu z jednicky.
Skok nekam trosicku jinam , doufam ze pristani bude vicemene hladke... -
Téma ala AVP to nebude. "The subject that SOMA will discuss is consciousness. Personally, I find it the most profound questions that it is possible to ask. “How can the feeling of subjective experience arise from a chunk of flesh?” Exploring this further takes us to questions such as “Can machines be conscious?” and “Do we have free will?” It quickly gets very disturbing, and is ideal for a futuristic horror setting. It is the kind of sci-fi that we want to make."
-
Super! Po pravdě, první díl Penumbry mě bavil o něco víc než Amnesia, právě i díky prostředí. Středověký hrad mě prostě moc nechytnul. Ale tenhle přechod do sci-fi, za to jsem jedině rád. A postava s dabingem? Taky dobře!
-
Jejich hry miluju, ale jediná, kterou jsem dohrál byla první Penumbra... na zbytek jsem neměl koule dohrát to až do konce :D
-
Wow, takto vypada nadejne, paradne a atmosfera tak husta ze by se ani krajet nedala. To tema ala AVP taky muze bejt dobre vyuzity. No nezbyva nez se pekne tesit protoze zatim je naco , 2015 je celkem daleko takto jeste toho urcite furu uvidime. *4*
-
už teraz viem že to dychčanie a keci hlavného protagonistu mi budu liezť na nervy ... ale inak atmosféru to má slušnú.
-
mmm .. po prvním virál videjku zůstala na patře chuť nudy ale druhý virál ji naštěstí odstavil na druhou kolej no a tenhle gameplay mě rovnou katapultoval do stanice plné Švédských stolů! *14*