Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm konec serie.. kdyz se chysta druhy dil.. tak to asi jeste neni serie? ci me neco uniklo? :D
    • irdzi
      uniklo ti něco
  • Spomínam si na BG, kde bolo viac obtiažností, možno to urobia, že na easy bude warp a život bosov na 1/3, normal vypne blikanie, warp a /klikni E/ veci, normal DS, kde bude všetko po starom, iba budeme musieť pretrpieť úvodný tutorial.
    PS: To je ako "nádej" pamätám GIII ...
  • Hlavně ať vylepší multiplayer (matchmaking), který mě totiž přiměl hrát offline: To když jsem byl ještě v počátcích hry, učil se ještě jejím mechanikám, apod., a během hodiny jsem byl 2x zabit jedním a tím samým hráčem - mohl jsem ho sekat jak chtěl, škodilo mu to minimálně, zatímco on mě parkrát praštil nějakým magickým palcátem a bylo po mě. Přitom já jsem ještě ani neměl pořádné zbraně a brnění (natož magické), ani předměty pro multiplayer, prostě jsem byl ještě docela na počátku (Undead Burg) a přitom jsem natrefil na evidentně pokročilého hráče. Matchmaking jak fík. Měl jsem chuť zrušit zubní kartu jak tomu týpkovi, tak (hlavně) tvůrcům.

Pak je taky trapné v dnešní době sledovat, jak postavy při rozhovorech vůbec nepohybují ústy, natož po nich chtít nějaké emoce. To by mohli v DS2, konečně, napravit.

A vůbec už základní prvek příběhu, tak jak byl podán už v intru, mě za chvíli přiměl k smíchu: na spoustě místech se totiž svítí pochodněmi, někde je vidět i větší oheň, ale podle intra je světlo na ústupu - že zbývají pouze žhavé uhkíky. LOL. Doufám, že DS2 bude mít příběh podstatně profesionálnější.

Co si teď ještě vybavuju jako těžkou nelogičnost (a pro mě je to zbytečnej opruz) je zároveň jedním ze základních stavebních kamenů hardcore obtížnosti původní hry - ono oživování nepřátel, když vaše postava zdechne. Až na to, že duše, získané za pobité nepřátele, se nevypaří, ale zůstanou na místě vaší smrti. Přitom až při další smrti postavy se původní duše ztratí (pokud tedy zemřete dříve, než se k místu původní smrti dostanete). Ale za znovu-porážku těch samých nepřátel získáváte opět co? Duše. LOL. Doufám, že v DS2 to bude jiné a/nebo logičtější.

Jsem ještě docela v počátcích hry (koupil jsem jí nedávno a nejsem HC pařan), takže možná se to nějak s tím příběhem později dovysvětlí, ale minimálně ty ostatní uvedené věci do AAA hry nepatří - natož aby hra posbírala ocenění kolem 9. Tak jsem zvědav jak to bude s DS2.
    • Matchmaking je "v pohodě", srovnává podle úrovně (ve skutečnosti vlastně znevýhodňuje útočníky). Problém je, že při spuštění PC verze se do ní okamžitě nahrnula hromada vypařenců z konzolí, kteří udělali "trik", že nechali postavu na nízkém levelu, ale prošli pořádný kus hry, aby si opatřili luxusní věci, a pak gankovali. Je to podobné, jako twinkové ve WoWu (a jiných MMO). Imho žádná trága - mě to třeba pobavilo, a když mi to udělali potřetí, oplatil jsem jim stejně - namakal jsem postavu a neleveloval, útočili na mě a dostávali na frňák. Nového hráče to asi, pravda, nepotěší. Přesto je obrovská škoda hrát offline - připravíš se o půlku zážitku.

Emocí byl příběh plný, klapání pusou mi fakt nechybělo, beztak byla většina NPC ve stínu nebo v brnění :) Ono kdyby otvírali ti lidé tam pusu, tak by člověk chtěl, aby chodili, gestikulovali, hráli scénky, a tak dále... Takhle to bylo ideálně ponuré.

Příběh jsi evidentně nepochopil. Ale uznávám, že nepochopit ho není nic těžkého. ;)

A duše? Pokud někdo v DS2 "upraví" duše, pojedu ho vlastnoručně donutit spáchat harakiri, koncept duší je na hře prostě dokonalý.

Co do AAA hry "patří a nepatří" je asi docela složitá otázka, já jsem si nicméně jist, že do ní patří zejména prvotřídní zážitek. A vzhledem k tomu, že nic lepšího jsem za posledních deset let u hraní nezažil... *5*
  • Inquisitor
    Přiznám se, že na mě to bylo dost těžký. Když jsem asi po dvacátý opakoval celou uvodní lokaci a ten první boss mě vždycky zabil za dvě vteřiny :), tak už to na moje nervy bylo přespříliš.
    Jinak tady průchod hrou za půl hodiny. http://speeddemosarchive.com/demo.pl?DarkSouls_Resets_3245
    • maros.goc
      no tak v prvom rade si mal okolo prvého bossa radšej prebehnúť do bezpečia ;))) pretože neverím, že až si sa k nemu dostal na druhýkrát pričom sa ti dala ešte možnosť skočenia mu na chrbát čím si mu mohol ubrať dajme tomu až 40% života, že si ho nezabil resp. že ťa dal na 2 rany ...to už nie je ani smiešne :D
      • Inquisitor
        Já jsem na něj skočil, ale nikdy mu to nic neubralo i když jsem sekal jak o život. Pak jsem mu propadl pod nohy, on máchl tou palicí a byl se mnou konec. Kdybych vždycky nemusel opakovat celej ten tutoriál, tak bych to zkoušel, ale na to já nemám nervy :D
        • Ehm, nemusel. Měl sis (jak ti řekl tutoriál) odpočinout u ohníčku. Mezi ním a bossem byly jen čtyři potvory, z nichž dvě (až čtyři) se daly ignorovat...
    • Úvodní boss mi přišel jako takový filtr. Zabiješ = hodně štestí do hry / nezabiješ = tohle není pro tebe.
      • Inquisitor
        Jo síto na lamy :D
  • Autor by mal checknut znovu sajtu EDGEu. Vypada to, ze namco mozno vypocuje kvilenie svojich fanusikov, tak ako urobili pri PC verzii :)
    http://www.edge-online.com/news/miyazaki-insists-dark-souls-ii-will-stay-true-to-what-fans-expect/
  • walltar
    Tak minutu ticha za další sérii, kterou zničila honba za prodeji. Každopádně jak by teď řekl mnohý hráč WoW ... hra bude lepší protože se jí prodá víc kusů.
  • Hmm klasika. DS ziskalo u hc hracu status kultovnosti a ten je treba premenit v penize. Co na tom ze hc hraci uz se nepobavi, hru nazvem odkazujici k 'te slavne' predchudkyni, ale narocnou na mozek na urovni Diabla III si prece koupi hromada hypem nabuzenejch bambulaku.
    1. faze husta hra, 2. faze ???, 3. faze PROFIT!
  • Nechápu ty ubrečené reakce tipu konec dobré hry či série.Myslím si že pokud to zjednodušení udělají citlivě nebo pomocí obtížnosti od sebe oddělí jednoduché rpg s tím hardcorovím tak by to nemuselo dopadnou špatně,naopak.Podle mě to lehce zjednodušit potřebovalo,aby si hru mohli užít i hráči kteří se nezaměřují jen na pár her ročně.Navíc hra má ještě daleko do dokončení a vydání,takže bych rozhodně počkal na podrobnější informace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit