Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když si přečteš třeba 50 názorů od různých hráčů, máš mnohem větší šanci, že někdo bude mít hodně podobný vkus a styl hraní jako ty. Ne jako u recenze nebo preview. A hned máš lepší představu, jestli to chceš/nechceš.
  • XorxoxTalarius
    Promin obhajovat to ze musim za neco platit dvakrat abych si to zahral je znak pokrocileho ovcanstvi ...
    To si to muzou strcit do spis.
    A neni obhajitelny platit za neco co je vsude jinde zadarmo
  • V dnešní době si můžou měsíční poplatky strčit někam.
  • musí?? ty jsi jak ti stupidi lidi co maj účet v bankách které si účtují poplatky a protože se jim to zajídá tak neustále vykřikují, že tam asi musí být, ale měli by se snížit?! Přitom stačí jednoduchá věc jít do banky kde žádné poplatky NEJSOU páč opravdu žádné poplatky být NEMUSÍ! Prostě jen můžou a dokud se najdou stupidi co je platí tak budou....
  • ty ses ten tvaroh, kvuli kterymu tyhle loupezivy praktiky buji, okradaj te nekolik let, no a co, tak to je asi normalni

NE, NENI, ani po tech letech

proc bys mel platit MS za to, ze te necha pouzivat online sluzbu treti strany, to je nehoraznost
  • Mě jen baví, jak tu kupa lidí poukazuje na to, že placené Xbox Live Gold a ten celý program obecně je problém, přesto běží už kolik 10, 12 let? Nemůžu se zbavit dojmu, že pokud by to byl takový problém, asi by dekádu neoslavil...

Neříkám, že Xbox Live případně Gold nemá mouchy, jen jsem přesvědčený, že je to nejlepší služba svého druhu. Nicméně každý má jiné preference - pokud je pro mě hlavní, aby mi služba v rámci poplatku půjčovala nové hry, nebudu spokojen. Pokud jsou pro mě hlavní F2P hry, nebudu spokojen (i když zde nastává nějaký vývoj už pár měsíců).
  • Tak je ta kritika silná, nebo slabá? Pokud je slabá, pak chápu, že s tím MS nic nedělá. ;-)

Pakliže Sony zavedlo podobné poplatky s novými pravidly PS+ (ač třeba omezenější), zřejmě MS není tak úplně mimo mísu a poplatky tam být z nějakého důvodu musí.
  • Ty jsi roztomilej, jak jsi hloupoučkej *11*
  • Myslím, že Microsoft jen pokračuje ve své úspěšné loňské marketingové kampani. Tj. zase napřed ohlásil nějakou sraczku, připoutá pozornost a diskuzi a následně vezme prohlášení zpět a udělá to jako Sony. Baví to ještě někoho?
  • yuri337
    Lore TES mám rád, ale TES Online nedělá Bethesda, tzn že to není TES a za omalovánky rozhodně platit nehodlám.
  • Koupi hry platis za jeji vytvoreni, poplatky hradis online provoz vydavateli a goldem platis za provoz online infrastruktury microsoftu. Ma to svou logiku a je to spravedlive. Nic chamtiveho na tom nevidim.
  • Nemyslim si, tak to holt u nekgerych her sony nebude vyzadovat a ms jo, to je toho. V minule generaci to bylo mnohem kontrastnejsi, sony platit za multiplayer nechtelo vubec a s hraci na xboxu to ani nehlo, naopak sony ztratila ve srovnani s ps2 spoustu zakazniku a nabral je prave xbox. Na zapad od nas tech par drobnych tolik neresi.
  • Jestli MS politiku zmeni, tak prave pro onu negativni kritiku, kterou to vývolava a ktera je bohuzel slaba. Kdyby byla silna, tak by to sony nezavedla.
  • gates i ballmer sou oba židi, takže těsně vedle chlapče, microsoft jede jak talmud káže *2*
  • Ani Židi nejsou takovy Židi jako MS. :-D
  • Jsem v Betě....
    No není to zlý. Čekal jsem to horší. Ale faktem je že tehle hra do měsíce do vydání zapadne.
    Není to Skyrim který miluji. Není to ani Oblivion. Není to Elder Scrolls.
    Klasický hotkey MMO.
    A i ten grafickej styl mi nesedí. Ok někomu se to může líbit. Ale po brutální syrovosti Skyrimu přichází komix. (btw ten grafickej styl je zde jen z jediného důvodu. Aby za x let nevypadala hra zastarale)
    Tečka. Ta hra je prostě "cítit" tím že jí nemá na svědomí Bethesta ale ZeniMax.
    Má pointa tedy spočívá v jednom.
    Tyhle diskuze zda to bude placené nebo ne. Jsou pasé.
    Do roka a dne bude Free to play
  • Ale tak proč? Web mají pěknej. Jen mě prostě trošičku nakrknul ten jejich přístup, to je celý.
  • tak jim je to asi jedno ..stejne si to koupi kazdej jouda z horni dolni
  • treba jiz autori webu umreli nad podvizivu :D
  • ano je to problem.. + je tam dalsich XYZ proc na tuhle sluzbu nadavat ale to bych se opakoval..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit