Přejít na výpis diskuzí
PS4 verze Elder Scrolls Online PS Plus nevyžaduje, Xbox One verzi si bez placení XBL Gold nezahrajete
28.1.2014 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
Jako pod každým takovým článkem se tu zase snesly potoky slz (případně nadávek) nad nutností placení Xbox Live Gold. Skutečně je takový problém se s tím po těch letech smířit? Já tu nehodnotím, zda to je dobře, nebo špatně, jen ten roky a roky se opakující neustálý pláč...
Já osobně to vidím takto: v podstatě každý, kdo to s Xboxem myslí vážně, Xbox Live Gold má. Je pravděpodobné, že do této skupiny budou spadat i hráči TESO. Čili žádná změna nenastává. No a pokud s podmínkami Xbox Live Gold nesouhlasím (ostatně s podmínkami, které jsou - jak jsem psal - roky, roky stejné), bohužel, ale jdu jinam.
Netvrdím, že Microsoft do budoucna strategii ohledně Xbox Live Gold nezmění (nějaké náznaky se už objevují), třeba ho k tomu donutí okolnosti, ovšem to je na jinou debatu. -
Ja mel Xbox360 a ted mam PS3. V zivote uz bych k chamtivemu MS zpatky nesel. Na PS3 mate mutliplayer zdarma a kdyz si platite PS Plus, tak mate kazdy mesic cca 2 slusne PS3 hry zdarma k dispozici. Kazdopadne za cca rok si stejne poridim asi herni PC+Steam+Steam controller..
-
Však jsem je posledně pěkně vyprudil *1*
-
Zatím žádná reklama na TESO web v komentářích? Se divím.
-
4200kc za rok je opravdu skoro nic :D To nekteri lidi utrati mesicne za cigara a chlast :) tak proc ne za rok za hru? Nechapu tyhlety HATY :D Nepodlozene nicim jen ohlasama z nejake stranky od lidi co si zkusili betu nebo z videi, kde se stejne moc veci zatim neobjevilo jen jeden dungeon... Ja tomu treba dam sanci, pokud to nevyjde, tak bohuzel no. Nezajima te TES - neporizuj si, nikdo nikoho nenuti, ale je to hra s historii a je tu uz 20 let. Pro lidi co maji radi Lore TES a hrali predchozi dily TES je to jasna volba, protoze si to navic muzou zahrat s prateli. Aspon ja to tak vidim no. Blbe se na to asi bude divat HC MMO player co ani TES nezna.
-
No, je to naprd takhle si Mrkvak mrvi vlastni reputaci a nejspise i budoucnost.
Ted trocha HEJTU... To je hlavni tahak moznosti novych konzoli ( hlavne Xbone).
Na pc to je jen doplnek, to neni nic proti konzolim je to proste tak.
Konzumenti si uz zda se vybrali, jednodussi primitivnejsi TESO. ( jo no jesteze budou i jine lepsi hry). Snad to nebude jen o tom, vyjdou tam taky (konecne) nejake ty poradne hry. -
Vždyť to ani nevypadá jako TES. Tohle má k TES COOP strašně daleko.
Grafika je dost stylizovaná, herní mapa klasicky MMO, graficky je to nejlépe na úrovni Oblivionu s několika fakt faily (např. modely zvířat jsou otřesné). Kobky jsou nějak divně pokroucený a nafouklý, že snad byly stavěný pro slony a tak bych mohl pokračovat. O bojovým systému ani nemluvě. Mácháš mečem jako pakůň skrze nepřítele - to mi přišlo směšné. Skoro nic se nedá sebrat, z nepřátel padá naprosto nesmyslný věci jakože ze zvířat meče atd. Samozřejmě se nedá potápět, což v TES jde. A je škoda mluvit o animacích, které jsou to nejhorší, co jsem v životě viděl. -
Me se povedlo hrat jen priserne F2P.
Chtel jsem tes s coopem a presne tohle to je,co jsem odzkousel betu.
Nehraje si to na premozitele WoW a to je dobre,jde to svou cestou TES coop. -
Je si MS tak jistej svejma výdělkama nebo mu něco jako obchodní taktika nic neříká? Tohle už snad nedá ani ten nejzratější konzumer...
-
Nevidím důvod neplatit za dobrou hru, ale za parodii TES v online podobě platit je dost divný.
NĚKTERÉ F2P hry jsou příšerné. Ne všechny. Je spousta dobrých F2P her. -
Mesicni poplatky jsou v poradku na rozdil od nutnosti mit Gold ucet.
F2P hry jsou priserne se spoustami omezenimi, akorat me to vzdy donutilo se vratit k Wow a mesicnim poplatkum.
Poplatky maji zarucit rychle pridavani noveho contentu a lepsi support nez jaky byva u F2P.
Hral jsem betu,bavila me nevidim duvod neplatit 350 mesicne,nejsou to takove penize
(v hospode utratis za 1den vice). -
Jedno Microsoftu musí nechat - dělá Sony asi tu nejlepší možnou reklamu a nic za to nechce :D
-
Po udělení mínuska sem dejte svůj názor, proč vy konkrétně budete za TES Online každý měsíc platit nějakých 350 Kč. Aspoň se poučím, co jiné lidi na téhle hře zajímá, zatímco mě to naprosto zklamalo a nemohl jsem uvěřit vlastním očím. Koukal jsem na nějaký ohlasy z bety a nejsem sám, komu to celé přišlo fakt divné a nezáživné.
-
Až takový rozdíl od PS4 to s tím FPS nakonec nebude. Ve výsledku je loupežina obojí. Koupit si MMO a platit měsíční už je dnes divný. Kromě WoW samozřejmě, kde je to vyoptimalizované do sucha.
-
4200+ Kč ročně za hru. No neberte to! Samozřejmě ještě nutno koupit hru.
Já bych to za opravdu kvalitní hru možná dal, ale ne za hru, která vypadá jako komiks Skyrimu samozřejmě ještě jednodušší než Skyrim úplně ve všem. -
Loupežníci moderní doby. *1*
-
XBox One je priserny.
Nejenze je pomalejsi,drazsi jak PS4,ale navic musis si platit drahy Xbox Gold,koupit si hru
a jeste platit mesicni poplatky u hry .UZ ted ma problemy s hrami je udrzet aspon na 30fps pri 1080p vetsinou jedou na nizsim rozliseni a detailech jak PS4.
Docela zlodejina -
to je skoro stejna zlodejina jak ty platby za zkraceni grindu v gt6/forza5, co je horsi, tady loupi MS, ktery na ty hre nemaklo ani jednim prstem
-
Takže platit kromě standartního(neuvedeno) poplatku za mmno každý měsíc, ještě k tomu platit za Xbox Gold a ještě k tomu si musím koupit samotnou hru za plnou cenu?
Nepřehání s tou chamtivostí už?