Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na túto tému som už videl odpoveď vývojárov. Samozrejme, po strate vycvičeného vojaka ho treba nahradiť novým. A je jedno v ktorej časti hry sa hráč nachádza, vždy to bude úplný nováčik. Čo ale zdôraznili je, že velkou výhodou pre neho má byť vyskúmané vybavenie (armor, zbrane), čo mu dáva šancu dožiť sa konca misie. Ale to nie je nič nové. Takto to fungovalo aj v originálnom XCOMe.
    Ako píše Huhi vyššie, je vhodné do tímu zaradiť jedného/dvoch nováčikov.
    Videl som ukážkovú hru z jednej misie hranú vývojárom a to bol masaker. Bolo to niekde zo stredovej časti hry, dookola samí EMzák aspoň 4 - 5 druhov a najhoršie je, že vojaci nič netriafali. A to mali hodnosti kapitán, major... :-)
  • O cem ted mluvis? Naproste vetsine hracu X-Com serie je FPS X-Com uplne ukradeny. Tvuj nazor je hodne ojedinely a nevim cim podlozeny.
  • S timhle vubec problem nemam. Vzdy jsem hraval s ctyrclenym tymem a 6 jsem bral na az ty nejtezsi akce(tedy jen vyjimecne). A pro rypaly,nikdy jsem nehral stylem save/load. Na konci hry mi diky umirani zbyli 2-4 vymakani vojaci,zbytek byli ruzne vycviceni newbie.
    A moje rada? Do tymu si vem vzdy jednoho novacka. Obzvlast pokud pujdes s 6 lidma,jeden novacek se tam ztrati.
  • To si delas srandu,ze nejde lootovat emzaky? To snad ne.
  • rami.cz
    Respekt *3*
  • 1. V původním Xcomu a TFTD bylo možné mít až 14 vojáku, člověk je mohl rozdělit do menších taktických squadu, některé použít jako nosiče munice, či jako návnadu. Proč jste se rozhodli zmenšit limit na max. 6 vojáku?

2. V původním Xcomu také šlo zabít nepřítele, sebrat z jeho mrtvoly zbraň nebo nějaký předmět a ještě během mise to to použít. Což přidávalo hře realismus a hloubku. Proč byla taky tato funkce odebrána?
  • Demo jsem nehrál , takže spíš takové obecné ....

"Proč AŽ teď ?" .... A další spíš na producenty: "Nevadí vám že tento Xcom je vnímán spíš jako horká záplata na očekávání hráčů po původním oznámení FPS Xcomu ? A něco nového ze stavu původního projektu ? "
  • 13_11
    Kdepak – jsme vzhůru a děláme!
  • Jde o pozadí , o příběh .... ech jasně . Ty dělat raděj buch buch ratata ....
  • Nebo šikovně nastavenej redakční systém - ráno přijdou a bude jasno ;)
  • XCOM otázka:
    (Víceméně se odpověď dozvíme hraním, ale pokud by vám jiné otázky došly, pak...)
    ...S poklesem počtu vojáků pro misi (a s příchodem výraznějších RPG prvků) vzrostl význam jednotlivce a ubylo místa pro trénování nováčků přímo v akci. Jak probíhá začleňování nováčků do týmu v pokročilých fázích hry, kdy několik nováčků v týmu zeslabuje jeho sílu podstatně více než v původním XCOMu, kde mohl být tým výrazně početnější? Je třeba výhodné posílat od začátku do misí více nováčků, aby mohli nabrat zkušenosti dříve než půjde do tuhého?
  • btw GGG nektere redakce take pisou o pulnoci ale mate za tenhle clanek
    palec hore :)

Mam par dotazu co se tyce XCOMu: 1. Interface je velice vhodny padne dobre do ruky a nijak neprekazi trvalo tvurcum dlouho nez vymysleli tento zpusob - u jinych stategii to trva dele nez se v nich clovek vyzna
    2. Hra nabizi spoustu detailu velmi efektni jsou cut sceny mezi tahy meli vyvojari s enginem problemy nebo starosti?
    3. Pri hrani (hlavne u tahu) jsem si chte nechte vzpomenul na vynikajici Fallotu 1 a 2 maji autori toto postapokalypticke RPG? popr. cerpali z nej nejake napady (delat tahovou strategii nebo RPG není jednoduche momentalne se trochu mluvi o Age of Decadence jinak je na trhu prazdno)
    Preji hodne stesti v prodejnosti zaslouzite si to:)
  • Proc se ptate dady. Mate se ptat Solomona :)
  • Dotaz k Xcom:

O hře jako takové toho bylo řečeno dost, nicméně byli by autoři ochotni nastínit budoucnost tého hry, jejich expanzí, popř. jaké jsou plány do budoucna s touto značkou?? (jop, je to dost podobná otázka jako měl MickTheMage)
  • Co to plácáš člověče? Proč by měli nějak hlouběji uvažovat o stavu světa při vytváření této hry, co to je za hloupost??
  • Novej článek o půlnoci? Respekt redaktoři games plní svůj plán na 110%

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit