Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidiš to mě ani nenapadlo, ale v podstatě se to tu náznakama provaluje skrze celou diskuzi. Pochyby o náhodném generování misí.
  • No abych řekl pravdu, tak tohle mi na tom novém UFU smrdí nejvíc. Zatím všechny mise co jsem viděl byly pojmenované (tedy velice opatrně naznačuji fakt, že jsou "nascriptované") a připomíná mi to nalinkované větvení, podle toho, na co se budeš základnou soustředit. Už jen to, že v podstatě neexistuje možnost zastavit terorizování města ještě před jeho vznikem sestřelením UFA co tam letí. V novém UFU tam ta loď prostě neletí z bodu A do B, ale jednoduše se to stane. Tohle nový ufo rozhodně nepředplatím a demo mě neřeklo nic.
  • Dotaz:

1) Bude tam i jiny letadlo nez Skyranger nebo to díky vašemu Reimagingu taky ztratilo smysl protože čas na globu už není tak cennej jako dřív, větší nosnost není potřeba a dolet se vzhledem k jedný základně taky neřeší....? To jsem si asi odpovědel sám.....

2) Budou různé druhy nepřátelských lodí(scout,transport,vedecká,válečná) nebo to už je taky přežitej prvek a jít lovit(zajmout) emzáckýho vědce už není v moderní době zábava?

3) Budou zpracovány všechny zbraně a nepřátelé s původního EU? Viz dotaz na etherala a neviděl jsem snakemana. Auto canon a heavy canon jsem taky nevidel(,ale to je asi nahrazeno kulometem a ...?) o pokročilejších technologích asi nebyla reč umyslně, kvůli spoilerům.

4) Řikáte, že neděláte remake, ale reimaginaci. Nemrzí vás jako fanoušky šlapaní po základním jádru původní hry? Zahrajete si i po vydání původní xcom nebo zůstanete jen u svý hry?
  • Souhlas. Navíc když to jde, přivydělávám si nevyužitou manufakturou medikitů :) Čsimž lze opravdu vydělat hodně.
  • Reakce na post postolky ohledně prodeji technologií emzáků.
  • Zvláště prodávání mrtvol emzáků do gurmanských restauracích *2*
  • Odkud bereš informaci, že mise nebudou náhodně generované? Pokud jsem správně zaznamenal, tak klasicky generované mise samozřejmě budou, ale navíc k nim přibude několik předpřipravených, které budou posouvat dějovou linku dál.
  • Upřímně to ovládání mi moc nesedlo a zpětně (zkoušet demo znova kuli tomu nebudu) mě tak napadlo, jestli tam jde vůbec střelba naslepo? Nebylo vůbec od věci v baráku schovanýho emzáka vykouřit autokanónem s výbušnou nebo zápalnou municí. Určitě lepší ten barák srovnat se zamí, než vystavovan vymazlenýho soldáta možné smrti.
  • postolka
    Dotaz: Jake jsou v planu DLC (jestli nejake).
  • Bude ve hře taky existovat den, nebo bude pořád jenom noc a tma? Viz. všechny videa jsou pořád v noci .. jako je hezky vidět na oheň, ale to je asi tak všechno. :-)
  • postolka
    Jj, je pravda, ze pri casual hrani to asi moc velkou roli nehraje. Ale pokud si nekdo bude chtit dat iron mana, tak bude zalezet na kazde malickosti. Navic v TFD (mozna i EU) se prodejem cizackych zbrani daly vydelat slusne prachy a casto byl mesicni prijem z prodeje vetsi nez "statni podpora" :D.
  • Nefungovalo :(
  • Dotaz : Bude se dat v plne verzi stavet vlastni zakladna uplne od zacatku ?
  • Zkuste si demo. To ze hra oficialne XP nepodporuje,jeste neznamena ze to nemuze fungovat
  • MrSanta
    Toto by mě taky, jakožto majitele prehistorického systému, zajímalo.
  • Když, mise vypadá na katastrofu, tak sebereš co můžeš (zbraně, mrtvoly, předměty) a vrátíš se do výsadkové lodě. Sice mise skončí neúspěchem, ale máš alespoň něco. Teď je to jenom černobílé. Nebo zabiješ emzáka, sebereš mu granát a hodíš jeho kámošům. Opravdu nevidím, jak zjednodušení této mechaniky je k lepšímu.
  • Hmm. Kdyz v UFU byla mise prilis dlouha(treba diky spatne taktice),dosly mi kolikrat naboje. Pak bylo lootovani mrtvych nepratel zasadni a pro ukonceni mise nezbytne. A bylo to sakra zabavne-hre do dodavalo stavu. Proc by jako sniper nemohl pouzit samopal proboha? Jestli je to v teto hre nejak zasadne omezne,pak pekne dekuji.

UFO sleduji,ale vubec s enepamatuji an veci,ktere lidi pisou tady jako dojmy z dema.
    A otazka na konec-libi se tobe vubec X-Com serie? Mam pocit ze ty hledas jinou hru.
  • Samy autori rikaji, ze nejde ani tak o remake jako spis o reimagine
  • Kdyby odpovědeli,že na to serem! Tak to bych byl smutný jako PC hráč,ale potěšen za uprímnou odpověď :)
  • DOTAZ:Bude hra pozdeji podporovat Windows XP?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit