Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1. Vypadá to že ne
    2.ne
    3.ne
    4.ano
    5.ne
    6.to se neví
    7.to se neví
    8.jako v puvodnim x-com, základna bude z části hotová
  • Reakce na killera.
  • Uklidni se. Použiju tvoji vlastní logiku. Cituji: On vam nekdo novy XCom nuti? Nenuti. Tak ho nehrajte. Pokud se ti diszkuse nelíbí, nikdo ti to nutí? Nenutí. Tak to prostě nečti *3* Deláš jenom tady ze sebe hlupáka.
  • 1.bude leceni spolubojovniku rozlozene mezi jednotlive casti tela?
    2.bude ve hre zbran s multitargetingem?
    3.kazdy vojak muze pouzivat jakoukoliv zbran?
    4.bude pri misi fungovat moralka tymu? A z toho vyplyvajici efekty jako berserk,strach atd?
    5.casovani granatu?
    6.zakladny alienu?
    7.prostredi mise odpovidajici lokaci zeme (antarktida zima,egypt pisek atd.) ?
    8.zakladna se bude stavet nebo uz bude cela hotova?
    atd...
  • 1. Ne
    2.Ano (granatem, RPG)
    3.Ano
  • 13_11
    Znám ten pocit.
  • Aby som len nekritizoval:

1. Budú v hre zbrane na blízko (vŕtačky v XCOM:TFTD ) ?
    2. Bude možné cielene odstreliť stenu/prekážku tažšími zbraňami ? Pretoze streľbu, ako sa zdá, je možné vyvolať len pri spozorovaní nepriateľa a len na neho.
    3. Denné misie ?
  • no me je 35 a taky bych chtel cestinu s vekem to nema nic spolecneho ;) ale doby ze slovnikem taky pamatuji
  • Ten poslední odstavec je nejpodstatnější, alespoň pro mě.... *4*
  • Znam ten pocit :D
  • walltar
    Mě přídecelá ta nová generace hráčů nějaká divná .... já sem se k Xcomu: apocalypse dostal tak, že mě ho spolužák na základce vrazil do ruky ať to zkusím a ta hra prostě byla dobrá a zajímavá a hlavně nejlepší na ní bylo, že člověku trvalo než se to naučil hrát dneska se lidi pomalu bojí každé hry kterou by se museli uči hrát. *9*

Vždyť já sem zamlada měl vedle PC velký AJ slovník a celou hru sem si překládal protože sem ptostě anglicky neumět tak abych to pochopil všechno .... a dneska? Pomalu každý chce češtinu.

A nejhorší je, že si kvůli tomuhle začínám připadat starý a to je mě teprv 25.
  • Zeptejte se jestli bude hra stejně otevřená modifikacím, jako jejich Civilizace.
  • Tak ve zbraních snad kopanec neudělaj;).Každopádně to, že je nejde sebrat z mrtvoly a že supermegahyper odstřelovač neumí vzít do ruky pušku mi přijde zase takový divný. Hodně se mi líbilo jak byli udělaný zbraně v aftershocku. Jinak mě minul i interceptor a apocalypsa(ta mě vcelku mrzí...lidi jí maj docela rádi a co jsem koukal, tak má i dost zajímavých prvků). A příběh nepovažuju za to nejpodstatnější. Ten je pro mě spíš jen jeden z mnoha prostředků jak si udrzet konzistenci herního světa aby měl člověk pocit, že jeho konání má nějakej význam.

Čet jsem tvoje dojmy z preview a čekám, že to bude vcelku zábavný, jen by se to mělo jmenovat jinak. Už se budu v několikatý diskuzy opakovat, ale mám z toho pocit jako z JA:BIA.
  • No to je celkem logický, že to není ta hra jako zamlada. Bohužel doba pokročila...ty mladší ročníky už nežádaj aby to bylo zdlouhavý, složitý, std....musí se to udelat pro tu většinu, aby se to kupovalo (přeci jenom nebudou dělat hru zadarmo). Pokud si někdo bude chtít hrát jako zamlada, tak je nejjednodušší si znovu zahrát to původní UFO. Zbytek bude hrát tohle nový, je to lepší než drátem do oka *1*
  • Windows 8 = optimalizované Windows 7.

Z vlastní zkušennosti můžu říct, že rozhodně nejsou "na prd". Ale o tomhle ta diskuse není.
  • Ver ci never , kopa povodnych hracov ufa pouzivala load iba pri starte hry ;-)
  • Jsi tak otravny i v realu? Kazdicky tvuj post primo cisi nastvanim,pohrdanim a aj nevim cim. Zkus svuj nazor vyjadrovat jako dospely clovek. Verim ze to dokazes
  • walltar
    Musím říct, že mě tenhle xcom dost zklamal .... už to prostě není ta hra kterou jsem hrál zamlada. *9*
  • Už podle dema je tahle verze UFO pro mě zklamáním. Velice brzo čekám na Kickstartru obdobný projekt od bratří Gollopů. Doufám.
  • Ano z konzolovite to ovladani je klavesnice nebo mys nejsou vylozenym defektem ktery by od hrani odrazoval

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit