Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyvojari nekde rikali, ze po dojeti dejovy linky muzes hrat porad dal treba donekonecna.
  • Snad to bude se odvíjet od výzkumu nějaký tý technologie, možná to i někde řikali...
  • tak musí bejt člověk taky trochu překvapenej, ne ? *2*
  • 6 a 7 a prave proto se pta tvurcu *14*
  • rancor1223
    Ještě mě napadla jedna:

Jak dlouhá bude hra? Jde mi o to, že v původní hře nebyl příběh a vlastně jste mohli hrát "donekonečna" dokud jste se nevydali na Cydonii. Tady má být jakýsi příběh jestli to správně chápu. Jak od sebe budou vzdálené příběhové mise? Projdou jednou nascriptovanou misí a pak 5 generovaných a pak zase nascriptovaná mise? Nebo se to bude odvíjet třeba od vynálezu určité technologie?
    Prostě - budeme nějak limitovaní časově/počtem misí nebo budeme moci hrát donekonečna?
  • protoze si americani mysli ze se v americe nekrade a tak prodaji vice origosu (ale ve finale to ma dusledek ktery jsi psal ...tedy zbytek sveta to stahne nelegalne
  • ne budes mit veleni uz hotove zakladny jako v puvodnim ufu
  • rancor1223
    Alespoň malá útěcha. Děkuji *3*

Na obranu vlastní báze ale asi opravu můžeme zapomenout, že? Už jen díky její vertikální konstrukci.

Také jsem hlavně hodně zvědavý co provedou s XCOM FPS. Já byl z prvního traileru hrozně nadšený, ale pak rok po tom ten gameplay to úplně zabil. Snad to nakonec zdárně překopou.
  • MickTheMage
    1) v ramci pribehu, minimalne na jednu asi urcite :)
    2) Zostrelene UFO je zostrelene aj na mape kam prides s vysadkom. Ci je to vopred dana mapa, v zavislosti na prostredi, to netusim. Ak som ich nechtiac nevymazal tak mam niekde aj screenshoty :) Len tie si asi este musim nechat pre seba (?). Casto som mal pocit, ze alienov je na mape niekolkonasobne viac, nez dokonca bolo v povodnom UFO :) Ale bacha, nepocital som ich, je to len pocit.
    3) velke, hodne velke...
  • Poklek je jenom když je v krytu a zalehnutí nebylo ani v původním UFO
  • jindra.veliky
    Hral jsem demoverzi a dost se mi to libi...

...taky budete takhle brecet az bude vychazet doom 4?

*7*
  • jindra.veliky
    tak jdi brecet do domova duchodcu *7*
  • Ano zatimco lidi, co nadavaji dva tydny pred vydanim, ze tam neco neni alogicky ani nebudejsou geniove, ze?
  • Ne, nebudou. A divne? Vzdyt tam zavedli moznost schovani se za objekty. Tam vojak zaklekne sam. Ale proc by se mel nekde plazit???
  • rancor1223
    Čím víc toho o novém XCOMu vím, tím méně se mi líbí (jakožto nástupce UFO EU). Nepřítomnost stavby více základen a jejich obrany - to je obrovské mínus. I přes ztrátu původního tahového systému a inventáře bych se přenesl snáze. Ale jak už bylo několikrát řečeno: "Dobrá hra, mizerný nástupce."

Každopádně, pár otázek bych měl:
    1) Budeme alespoň schopni útočit na cizácké báze?
    2) Řeklo se, že terén bude náhodně generován - já žádnou pořádnou generaci zatím neviděl, ale budiž - pokud sestřelíme ufo, přistaneme u něj s jednotkou, bude součástí mapy jako dříve, nebo se prostě emzáci rozesejí po nějaké náhodné mapě a do ufa samotného se nepodíváme? Trochu se totiž bojím, že takové velké ufo, které dříve mohlo mít i 15-20 cizáků na palubě, už neuvidíme. Mapy musí být určitě uzpůsobené jednotce o 6 mužích, tudíž velmi malé, cizáků tedy bude taky málo.
    3) Jak velká ufa tedy uvidíme? Kolik cizáků bude maximální počet?
  • rancor1223
    @Killer Tady nikdo kvality UFO Enemy Unknown nenaznačuje, nemusí. UFO EU je všeobecně považováno za jednu z nejlepších her dosud vytvořenou.
  • Ja som mal slovniky 3 :)
    Podobne mi pripada vacsina hracov rozmaznana, to uz sa rovno mozu divat na film.
  • Vim ze to bylo v preview hry ale neda mi to a musim se zeptat jestli to je opravdu pravda:

Lehani, podrep ve hre nebudou? Pokud ne, neni to ponekdu divne od takovehle akce?

Diky
  • Z videí jsem to zřejmě vypozoroval, ale raději se tu zeptám. Fog of war tam není že?
  • Paulcz
    Tvá úvaha moc logická není, od kdy je voják trénovanej na jednu zbraň ? Odstřelovač podle tebe neumí zacházet s útočnou puškou ? :) A hlavně boj je o improvizaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit