Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle ma byt remake. Vlastne je to prvni ackovy pokus o remake. Jestli vysel nebo ne,to posoudim za 14 dni+-
  • miker17
    když se podíváš na videa k této hře na youtube tak zjistíš že hrály.
  • Otázka: "Hrali ste Českú UFO trilógiu?"
  • Heh, vyveste prapory a spustte fanfary, snad poprve souhlasim s Huhim :-) 4-6 vojaku na tym je podle mne skvele. Nejen, ze se rozhodne lepe sziji s malym tymem vojaku, nez s hordou anonymnich kanonefutteru, ale. take diky tomu rozhodne bude vice bolet ztrata jednoho clena ze ctyr, nez 6 anonymnich panaku z 12ti.
    A co se treninku novacku tyce, rozhodne bude vice moznosti. Napriklad vzit tym novacku ne jednodussi mise a veterany nechavat na ty tezsi. Nebo, jak pise Huhi, kombinovat.
  • A na co by jsi sbiral vybavu po padlem vojakovi? Mas svou vybavu. Nebo jako ze by sniper uprostred mise zahodil sniperku a sebral assault rifle, na kterou neni trenovany? Nechapu tvoji logiku.
    A naopak, totalni zbytecnost v podobe inventare je prezitek. Konecne se muzu soustredit na to, co mam delat a neztracet cas hovadinami typu otevreni inventare, prendani lekarnicky do ruky, uzdraveni, a prehozeni zbrane zpatky. Proc to proboha nemuze ten vojak udelat sam, kdyz mu to reknu? A ejhle, ted muze.
    A ciselne statistiky? Takove, ktere nemuzes nijak ovlivnit a jen se ti samy zvysuji? Dekuji nechci. Az budu chtit statistiky, zapnu si Excel.
    Ale jak rikam porad. On vam nekdo novy XCom nuti? Nenuti. Tak ho nehrajte a s odpustenim nezasirejte kazdou diskuzi narky nad vecmi, ktere jsou zname jiz nejmene pul roku.
  • me by zajimalo jestli udelaji/dodelaji ovladani opravdu pro PC
    chapu ze se to skvele ovlada na ovlacaci pro konzole a kdybych mel konzoli tak rvu radosti ale ja mam PC a chci vsecny vymozenosti co my nabizi a z dema je jasne ze s portem na PC "se moc nenadreli"
  • *Alien Invasion, preklep
  • Mne by zajimalo, proc porad ve 21. stoleti porad mame odlisne datum vydani mezi USA a zbytkem sveta. Jaky to ma smysl? Krome toho, ze ti, co se nemohou dockat si to proste stahnou 9.10. zadarmo, zatimco platici zakaznici budou mit smulu.
  • Jezis co furt zkuhrate. Tak si stahnete zadarmo nejaky remake, kterych je vic nez dost (namatkou Extraterrestrials, Alien Ibasion...).
    A ano, hodnotit celou hru na zaklade dvou TUTORIALOVYCH misi, to je opravdu logika. Vis co? Nainstaluj si puvodni XCom a budes mit klid. My ostatni si uzijeme skvely moderni remake.
  • Na XCOM EU pracuju od roku 2008 - tomu hovoris jeden rok? Co si mal z matiky? ;)
  • A kde si sebral ze hra je ve vyvoji jeden rok, sherlocku?
  • Tohle ani neni tak otazka jako smutne konstatovani, ale oni z puvodniho XCOMu vzali jen myslenku a spracovani, jinak nezustal kamen na kameni. Nahodne generovane mise neexistujou, dynamicke podminky dne a noci, podle hodiny pristani Avengeru neexistujou, nejake to tajemno a opatrnost neexistuje. Na dva tahy jste v pulce mapy a vidite enemyho. Z dema to na mne vplyva jako typicka konzolova znasilnovacka puvodne vyborne hry. Ako jinak sa da nazvat to, ze hra z roku 1996 mala viac moznosti a dynamickych prvkov ako tato?
  • Me by hodne zajimalo, jak moc odlisna bude konzolova verze?Zda je pravda, ze v konzolovejch verzich bude nektery obsach chybet a budou schazet i nektere takticke moznosti?Pry to na konzolich ma byt vice akce nez strategie.Nejsem sam koho to zajima, tak snad se odpoved dozvime.Dekuji.
  • Blizzardu trvalo 7 let prijit na to jaky Diablo chtej a jaky chtej aby na tom delali lidi aby to pak za 3 roky spichli horkou jehlou.
  • To že je to zjednodušené ešte nemusí byť zlé. Hra sa zase zrýchlila. Som zvedavý hlavne na dĺžku hry a aké budú možnosti výskumu.
    Ešte tu sú Xenonauts, ale tu som si nie istý, či bude v silách tvorcov urobiť hru dostatočne veľkú so všetkým čo do toho patrí - výstroj a výbava, prostredia, nepriatelia...
  • Paulcz
    opět jedno dojebané "pokračování", ještě že tu máme free vývojáře
  • Ja uz mam sice davno predobjednano,ale ja stejne cekam hlavne na UFO2:Extraterrestrials. Jednicka je pro me porad nejlepsi remake X-Com serie a dvojka snad horsi nebude. Od Xcom:EU prilis necekam,tak snad enbudu zklamany
  • Dotaz: Blizzardu trvalo cca 10 let na vyvoj diabla 3 (a nic moc teda .. '' zatim'') Z dema se mi jevi xcom jako hra usita horkou jehlou ( grafika strasna , zadna mapa , moznost otacet jen ze 4 uhlu, a dalsi) Likvidace vetrelcu je jedinym snad kladem..tak ze.... Myslite si ze jeden rok na vyvoj takovedle hry staci? Nezacne nas stereotypičnost po par hodinach nudit?
  • Ak som to pochopil, nebude možné ani po padlom vojakovi zobrať jeho výbavu. [neoverené] Vôbec, inventár - batoh tam úplne chýba. Číselné štatistiky sa zdá sa zmrskli na 4 hodnoty a celý systém je postavený na výbere vlastností z talentového stromu.
    Ešte stále to môže byť dobrá hra, ale čakal som, že k originál rozšíria o nové možnosti, grafiku a nie že ho orežú na kosť.
  • To myslíš vážne ? Interface na PC ? Iste sa na to zvyknúť, ale po zahraní dema by som skonštatoval, že je to presne podľa trendu - urobme to pre konzoly a potom to nejako ohneme pre PC a ovládanie myšou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit